Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vélemények a bringaboltokról #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1191 hozzászólás a témában

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Vole! ne szidd õket, mert Te pont ebbõl élsz, hogy egyesek ilyen bénák!:)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Itthon az a baj hogy a klasszikus ertelmben vett kereskedelem nagyon keves helyen van. A legtobb bolt szinte kozvetito irodakent mukodik.
Multkor kerestem 216-os vagy 222 -es rugostagot. Teljesen atlagos meret, semmi extra, a marka mindegy volt. A 3 legnagyobb boltot hivtam fel, mindharom azt mondta hogy: "nincs, de tudunk rendelni". Bazzeg. Rendelni en is tudok, ahoz nem kellenek ok. A haszonkulcs altalaban azert annyi amennyi, mert bele van kalkulalva hogy benne all a penz, esetleg nem tudjak eladni, vagy le kell akciozni, de ha rendelesre hoznak valamit abban semmi kockazati tenyezo nincs, akkor mire fel tesznek ra 50-80 % -okat?

A Santa Cruz forgalmazo pedig ugy ahogy van be kene hogy zarjon, mert ok meg eloleget is kernek a rendelt vazra. Pupak meselhetne itt azert egy - ket dolgot.

Vicc ami itthon megy kereskedelem neven egy - ket helyen.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Az összes kifogásoddal egyetértek rainman, de, ha az én boltomba jönnél be, hogy ez máshol olcsóbb és én ezért tévesen áraztam be, akkor biztos hátbalõlek.
Na az lenne a szép, hogy mindenféle jöttment vásárló majd jól megmondja, hogy nekem mennyiért kell adnom.
Én a kereskedelem más területén vállalkozom, de ezt nem tûrném.
A szakszerû kiszolgálással kapcsolatos kifogásaidat meg ezek szerint orvosolták.

tbc_nrg

tbc_nrg

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
heló!

A bluecet telefonszámát valamelyikötök megtudná mondani?
Illetve hogy egy american classic típusu monoblokkba hol tudnék csapágyat vanni (31*22*7)

köszi!

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
az mindegy..de végeredményben árengedményt adott neked..
Van állásom...:bananadan

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Abszolút illedelmes voltam és mondtam h nem kérem mert máshol olcsóbb erre mondta h vigyem el annyiért... Lehet h nem is annyiért vette csak füllentett?? :)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Ha AJÁNLOTT az ár, de vannak olyanok is, mikor a cég szerzõdésben rögzíti az "ajánlott" fogyárat...és attól is minuszban nem lehet eltérni...ha poluszban tér el, akkor csak szimplán hülye:)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Nem tudom, velem ott kedvesek voltak, sõt, ingyen szétszedték a gépem egyszer..
Pedig nem hagytam ott sok pénzt, mondjuk én nem is kezdek el anyázni ha valamit máshol olcsóbban láttam, ha annyira zavar akkor megveszem máshol;)

Mellesleg az ajánlott árak, annyival adja drágábban amennyivel akarja..
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Na most ha egy gyártó megmondja h x ft vmi akkor azt annyiért kell adnia. A másik meg h verseny van itt is mint minden piacon és ha nem adta vna oda a hivatalos áron (azaz 1200-zal olcsóbban mint ahogy beárazta magának) akkor utaztam vna 10-15 percet egy másik boltba ahol van uilyen és megveszem ott... Nekem ne akarja beadni h kiskeráron vette a nagykertõl!!!

Lehet h kerékpározott én is kerékpározok, de a szereléshez nem nagyon értek szóval nem nyitok boltot! Ha meg xar a bolt és nem ért hozzá akkor áruljon újságot ahoz nem kell akkora szakértelem... (nem a fedélnélkülre gondolok még mielõtt vki lehurrog :) )

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
nagyjából nekeims, mert végülis tudtál alkudni, nekik nem kötelezõ annyiért adni, mint mások, az meg mondjuk tényleg nem jó, hogy nem jót adtak neked, de ez meg mindenhol elõfordul...
Van állásom...:bananadan

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
A dagadt csávó pl személyesen ismerem...rendes csóka, de nem üzletember, hanem volt bringás...sajna nem bírja lenyelni a kapitalizmus, és piacgazdaság által gyúrt gombócot...minden esetre, én már az elsõ eset után sem mentem volna oda...

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Nekem ebbõl az jön le, hogy tkp egész korrektek voltak.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Németh OK (népfürdõ u.):

Tegnap bementem mert akartam km órát venni, és láttam amiket szerettem vna (kelly's). Megnézegettem õket és a netes árnál jóval drágábbra voltak beárazva. A pacáknak mondom h ez 2700 máshol és a hivatalos weblapon is annyi nem pedig 3900. Na morgott h õ annyiért veszi nagyker áron és h rosszul van kiírva a netre, mondtam h máshol mindenhol a netes árak vannak uh itt vmi tévedés lesz... Na konyhanyelven vmi demagóg dumát lenyomott nekem h így a nagyker - úgy a nagyker meg h vmibõl meg kell élnie... Megkérdezte mivel foglalkozok, mire mondtam h marketing menedzser vagyok, erre leesett neki h a demagóg duma nálam nem jön be, egybõl kedvesebb lett és hápogott h hát igen-igen... Na a lényeg h azt mondta vigyem el a netes áron és ne is lássa azt az órát. Végülis igazam volt és ne engem húzzon le...

Ma visszamentem és kértem a heyes sole tfékembe fékpofát. Csak egy pár volt és elhoztam. Na itthon felhívtam egy másik boltot h kéne még egy pár ebbõl a 45-bõl a sole-ba, mire mondja h abba nem is olyan kell hanem 48as... Na hívom a Németh OK-ot és mondom mi van, mondja h hozzam vissza kicseréli ha van vagy visszaadja a pénzem. Visszamegyek erre megjött a tegnapi dagadt csávó a fõnök (a másiktól vettem a pofát, tõle tegnap az órát vettem) és mondtam h visszahoztam a pofát. "Miért valahol 200 ft-tal olcsóbb??" Mondom nem mert rosszat adtak és nekem 48as kell nem 45ös. "De hát rá van írva h heyes-hez jó." Mondom neki h az lehet csak nem a sole-hoz, megnézi a katalógust és mondja h ja tényleg... Visszadta a pénzem és mondta h hoz egy hét múlva olyat ami nekem kell ha leelõlegezem, de végül miután megszégyenült h rosszat adott nem kért elõleget.

Na szép hosszú lett a történetem, remélem nem lesz folytatása már!
Kérdem én: Ki a szakember õ vagy én?? Arról nem beszélve h hülyének néznek és jóval drágábban akarnak mindent adni!

gagyenkov

gagyenkov

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás

2. AVID és MANITOU teló közé kéne adapter mivel 185-ÖS TÁRCSÁM van
BB7-es féket kéne egyszerûen távolabb tenni a villától
valaki tud ilyen cucc árusításáról, létezésérõl?

Természetesen nekem van! Ha kell hivj! Mert ez nem ide tartozik!:)
Gondod van a bringáddal? Dobd be a DUNÁBA! DUNA kerékpárbolt

sanyika

sanyika

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
kösz

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
ien uves sisakom van, asszem 2-3 vettem akcióban a kálvin téri hugóban, anno 12-13ezer volt
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

sanyika

sanyika

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
nos miéert is van az ha nekem kéne valami de nem éppen a legújabb, legnépszerûbb kütyü, akkor talán nem is létezik? pedig kell, hogy legyen!
1. valaki meg tudja-e mondani az UVEX SPORT BOSS (ill. RS) sisak árát?
(természetesen itthon kis hazánkban)
2. AVID és MANITOU teló közé kéne adapter mivel 185-ÖS TÁRCSÁM van
BB7-es féket kéne egyszerûen távolabb tenni a villától
valaki tud ilyen cucc árusításáról, létezésérõl?

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
nagyon jó, mehet a koritopicba
ON
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Internet szerint létezik, pl. Hegyalja úton lett volna 1 sportbiz. kiknek honlapja büszkén hirdette h a téli sportok szerelmesei is megtalálják, amit keresnek, ehhez képest a legnagyobb raktáron lévõ új/használt korijuk 42-es volt...
Aztán még 2 volt ami szimp. lett volna net alapján, persze mindkettõ bezárt azóta,Decath-t felhívtam, náluk 17 lett volna a legolcsóbb kori, asszem Bauer, végül a Hervisnél vettem kicsit kevesebbért brutál leárazásban 1 gyönyörû és elsõre kényelmes piros-fekete Rocest.Ma elte jeges esten élesben és ki lesz próbálva :)
És! Ami jó, h a Hegyaljánál,a Decathlonban meg a Hervisben kerékpárt is lehet kapni, épp most van a szezonváltás :)

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás

Ill. jöhet pár tipp is h hol lehet olcsó (használt) korit venni a belvárosban.

Esetleg bizományi????
Ha még létezik ilyen valahol...

[highlight] The bike way of life [/highlight]