Ridebikenál ne számíts arra hogy visszahívnak vagy akármit is megkérdeznek... Az a vicces, hogy amég csak a Rákóczi úti boltjuk volt meg, tök korrekt volt a kiszolgálás, most meg már minden jöttment hülye lehet náluk eladó, hozzáértés nem feltétel, elég ha kívülrõl fújja a marketing szöveget. ("a azé drágább me k....jó, nekemisazvan és g...jó, az meg ócsó meg sz@ris meg törik, mútkor is eeetört itt valakinek...")
Ridebikenál talán még a Rákócziban a legkorrektebbek, de azzal az a baj h. eléggé kint van.
Azért ne haragudj, hogy beleszólnék, de én gyakran vagyok az Árkádban lévõ RideBike-ban, igaz más okok miatt mint a vásárlás, de nem értek egyet a jötment eladó kifejezéssel.
Ha sokat jártál az árkádban, akkor tudhatnád jól, hogy ott az eladók már évek óta ugyanazok a személyek, míg a récseiben egy két ember marad mindig, jövõ szezonra már teljesen más emberek érkeznek oda, és erre használnám a te általad is írt jötment hülyegyerek eladó szót!
Én is dolgoztam a récseiben, egy szezonra felvettek, és még ha az elején nem mentek a dolgok profi szinten, azért próbáltam magam felhozni, tanulgattam mivel érdekelt a dolog, és szerettem a munkámat, rájöttem a legtöbb esetben már én éreztem magaménak a boltot és engem érdekelt csak hogy kinézzen valahogy...pedig nem kis boltról van szó.
Szal igen a récseiben mindig más más okosság van eladó téren, de az árkádban azért értenek a dolgokhoz, az meg ha kevés áru van, nem a fiúk miatt van, hanem, amikor leredukálják azokat a rendelésszámokat a felettük állók és 10bõl 5öt hoznak, így nehéz mindig a készletet szinten tartani.