Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vélemények a bringaboltokról #2.

- - - - -

• Please log in to reply
1191 replies to this topic

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
de :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Nem akarjátok frissíteni? :)

A sebesség mindent megold.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
akkor mi a kérdés?:)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Te látsz rajta 2005-ösnél frisebb infót ?

ép ez az:)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

Én 1 honapja vittem a kerot budaörsön a templom térnél egy kis boltba (kényszerböl oda mert elszakadt a lánc közel volt az esethez és nem volt nálam szerszám( mea culpa)) az ember felteszi az asztalra, és elkezdett "varázsolni" leszedte a hátso kereket aztán visszarakta ....

ez az eset valószínûleg a sport17ben történt meg. az egy ilyen igazi mindenes sportbolt, tehát igazából semmilyen sem. biciklit nem tudnak szerelni, teniszütõt félrehúrozták, a 600 forintos belsõt ugyanannyiért teszik be, ha defekted van és nem tudsz belsõt cserélni...mondjuk a sílécekhez értenek...

nálam az a bringaszervíz, ahol nincs legalább 1 rendes szerelõállvány, hanem az asztalra teszi fel a biciklit, az nem is jöhet számításba.

de ha kicsit jobban körülnéztél volna, akkor 20 méterrel lejjebb megláttál volna egy lánchálózatos/velos "cégért", a kirakatban egy fehér speci fsr..2 szerelõállvány, nagy munkatér, profi szerszámok, profi szerelõ (Attila, ha jól tudom), kedves és barátságos eladó (Gyuri), aki nem csak arra megy, hogy minél több pénzt hagyj ott, hanem hogy minõséget is vegyél a pénzedért...a láncszakadásodat kb. a patentszem árért megcsinálták volna.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

a honlapon szereplõ árak... ill. készlet...

Te látsz rajta 2005-ösnél frisebb infót ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

mivel kapcs?

a honlapon szereplõ árak... ill. készlet...

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

majd otthonró,itt a mhelyen nics msn :(

azért a majd 40%os thm egy évre az meredek...

ménem veszel fel személyi kölcsönt?

Fekete Bárány

Fekete Bárány

vendég

• fórumtag
  • 14 posts
Én 1 honapja vittem a kerot budaörsön a templom térnél egy kis boltba (kényszerböl oda mert elszakadt a lánc közel volt az esethez és nem volt nálam szerszám( mea culpa)) az ember felteszi az asztalra, és elkezdett "varázsolni" leszedte a hátso kereket aztán visszarakta majd elkezdte feszegetni a váltóvédõt!!! Fölrakta a láncot, és azt mondta azért szakadt el mert a váltovédõhöz surlodott a lánc(sic!) 1000ft-ot kért el.Majd pár napra rá elvittem a szokásos szerelömhöz, azt hittem átszurkálja rajtam az összes küllöt ami a boltban volt, hogy lehettem ekkora**** hogy hagytam hogy ezt tegyék a keroval.
Igaza volt.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
mivel kapcs?

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
milyen tekintetben?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
a velotrade honlapja mennyire tekinthetõ mérvadónak?

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,288 posts
Úgy tudom, h minél többet fizetsz be kezdõrészletnek, annak kevesebb a kamat!

[highlight] The bike way of life [/highlight]

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
majd otthonró,itt a mhelyen nics msn :(

azért a majd 40%os thm egy évre az meredek...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
nálunk is lehet

mindkettõ márka beszerezhetõ
Albert go msn

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

hi

áruhitellel melyik bringa boltok foglalkoznak?
speci,giant érdekelne leginkább

berguson pl..
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hi

áruhitellel melyik bringa boltok foglalkoznak?
speci,giant érdekelne leginkább

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Meg van még egy Pomázon, egy a Rómain, meg egy egészen kicsi itt Kalászon. Összességében velünk együtt 6 szakboltról tudok kb 5-6 km-es sugarú körzetben... Pont mi zavartuk meg valakinek az állóvizét? Gondolom nem tetszett neki, hogy a kerékpárúton a sok bringás megtudja, hogy mi is ott vagyunk pár méterre. Hát majd kiderül, mindenesetre mi ismét kirakjuk, de most már komolyabb eszközre lesz szüksége a levételhez. Bár szerintem akkor fog jönni a spray... Éljen a kultúra!
Csak azt nem tudom eldönteni, hogy a tábla eltünésétõl voltam jobban elkeseredve, vagy attól, hogy másvalaki pedig a bolt frissen ültetett növényei közül nyolcat, kb 50eFt értékben kihúzott és elvitt 21-én késõ este. De ez persze már egy másik sztori. Viszont ad egy furcsa képet a hazai viszonyokról!

meg szentendrén......s belõlük még ki is

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Nem teljesen reális, nálunk vidéken rendszeresen elõfordul, hogy ha nincs az egyik boltban, ami éppen kell a vásárlónak átküldik a konkurenciához, hogy kérdezze meg ott is, hátha ott van.

A sebesség mindent megold.

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Viszont ad egy furcsa képet a hazai viszonyokról!

Nem furcsát, inkább reálisat.....