Szia Proha!
Az amatõr kupások elõnevezhetnek 4000-ért és a Pelsóig kell csak teljesíteniük a 3 futamot (ha nem indulna, akkor a nevezési díj különbözetet pedig bevasaljátok a helyszínen), de aki a Balatonkörre megy, az csak a teljesítés után jogosult a kedvezmény igénybevételére. Itt nem fogadjátok el a nevezés utáni teljesítést. Ez azért nem teljesen konzekvens... Nem értem miért nem fogadjátok el, hiszen az eljárás teljesen analóg az amatõr kupásokkal: kaptok egy listát és azt összevetitek a kedvezményesen indulók listájával. Mindkettõt a már lefutott futamok/túra után teszitek, elõnevezési szempontból mégis másképp kezelitek a két brigádot.
Ez kikívánkozott miután tegnap nem tudtam elõnevezni a Pelsóra Balatonkörösként (pedig oda már 10 napja elõneveztem (ezt akár ellenõrizheted is a honlapjukon), azt hiszem ez talán igazolhatja, hogy komolyan gondolom).
Üdv: tb
Kedves Tibchy!
Ha úgy gondolkodnék, mint Te akkor biztosan igazad lenne, de én másként gondoltam ezt a dolgot.
1. A Balatonkörön a nevezési díj 1.500,- Ft. Engedtessék meg nekem, hogy ne én "fizessem ki" az ottani indulásod díját. Ha most kapnátok a kedvezményt akkor 2.000,- Ft kedvezményt kapnál és 4.000,- Ft-ért még egy kerékpáros mezt is elvihetsz. Magyarul adok neked 500 Ft-ot ha indulsz a Balatonkörön is ... gondold végig...
Ha nem tetszik a rendszer akkor ne nevezz be a Balatonkör teljesítése után, mert akkor a mostani egyéb kedvezmény nélkül és a majdani Balatonkörös kedvezményes között csak egy korsó sörnyi kedvezményt kapsz.
Te kapsz kedvezményt a Balatonkörön azért mert indulsz vagy indulni akarsz a TdP-n? Miért nem? Reklamálj ott is!
2. A Tour de Pelso az Amatõr Kupa része, tehát, ha módom van én eképpen támogatom az idõpontban elõttem rendezett versenyek szervezõit, és talán többen elindulnak azokon a versenyeken, ha ezért nálam kedvezményt kapnak. És az AK résztvevõk a 3 futamra 4.500 - 7.500 Ft közötti nevezési díjat fizetnek ki addig...
3. Nem hiszem, hogy bárkinek is magyarázattal tartoznék azért mert különbözõ kedvezmények vannak.
Azt miért nem kérdezed meg, hogy a mozgáskorlátozottak miért 50% kedvezménnyel indulhatnak vagy miért nem lehet az egyes kedvezményeket összevonni! Hiszen ha siófoki lennél és indulsz a Balatonkörön is + az Amatõr Kupában és ne adj isten még mozgáskorlátozott is lennél, akkor akár 1050,- Ft-ért is imdulhatnál, sõt a csapat nevezést még nem is számoltam... lassan én fogok fizetni, ha elindulsz és átveszed tõlem a kerékpáros mezt! :-)
A válasz egyszerû: mert így döntöttem.
Én is kérdezhetem az Állambácsit, hogy 2009-ben miért nem ír ki rendezvényekre turisztikai vagy sport pályázatot! Mert így döntöttek.
Azért 5.600,- Ft-ért indulni és egy emblémás kerékpáros mezt is kapni sztem az sem utolsó dolog...
Egyébként tavaly sem kaptam meg a Balatönkör indulóinak listáját és nem tudtam ellenõrizni, hogy kik indultak...
Egy dolognak viszont örülök, hogy Te legalább beleolvastál vagy elolvastad a versenykiírást is! :-)
... és örüljetek amíg vannak kedvezmények! :-)