Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tour de Pelso Balaton Maraton | Siófok

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
1137 hozzászólás a témában

Proha

Proha

törzsvendég

• fórumtag
  • 342 hozzászólás

Egyébként rájöttem, hogy nem is baj, inkább örüljek, hogy indulhatok több versenyen, és még a végén kiderül, hogy az idõfutam lesz a kedvenc számom. Most jöttem vissza bringázásból és kitisztult a fejem!

Ennek örülök! :)

Egyébként nincs ellentmondás abban amit írtam, de a Te kedvedért elmondom:
amikor 5 futam van akkor a 3. után tudjuk, hogy kik azok a potenciális résztvevõk akik egyáltalán igénybe vehetnék a kedvezményt, mert aki csak a 4-en vagy 5-en indul az ugye csak kettõn vehet részt.
Négy futam esetében ez az elsõ kettõ futam után tudjuk, hogy kik lehetnek azok akik...

Remélem így már érthetõ.

Üdv: Prohi

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Egyébként rájöttem, hogy nem is baj, inkább örüljek, hogy indulhatok több versenyen, és még a végén kiderül, hogy az idõfutam lesz a kedvenc számom. Most jöttem vissza bringázásból és kitisztult a fejem!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Amatõr Kupa = a TdP-ig 3 AK futamon vegyen részt, ellenõrzés az elsõ három futam után az indulói listából, jelenleg az elsõ két futam után - elméletileg március 22-én kezdõdött volna az elsõ idõhatáron belül, de sajna az 1. futam elmarad, de errõl a résztvevõk nem tehetnek

Kedves Bloke!

Ugye azért más versenyekhez kapcsolódó problémákat nem nekem kell megoldanom?
Az okfejtésed majdnem helyénvaló, de ha te beterveztél 3 AK versenyt, gondolom nem csak azért, hogy kedvezményesen indulhass a TdP-n. Igen, most egy másik versenyt kell megtalálnod a Tihany Kupa helyett, hogy az AK kedvezmény érvényes legyen.
Csak az a helyzet, hogy így 3x versenyzel a TdP elõtt, ami nem hátrány és nem csak 1x magán a TdP-n.

De felesleges errõl tovább írkálni, az AK kedvezmény igénybevételéhez 3 futamon el kell indulni a TdP elõtt.

Üdv:

Prohi

Proha, én úgy látom, hogy most saját magadnak mondasz ellent. Ne érts félre, én nem kötözködni akarok, csak tisztázzuk a dolgokat.

Proha

Proha

törzsvendég

• fórumtag
  • 342 hozzászólás

Proha, én úgy terveztem, hogy a TdP-ig elindulok Tihanyban, a Kínok Kínján, meg a Péti Idõfutamon (mert az közel van). Mint te is írtad, az hogy a tihanyi verseny nem AK futam, arról nem mi tehetünk. Ha most még el kell indulnom valamelyik idõfutamon (ami így csak egy nyûg, mivel oda is jó lett volna elõnevezni, hogy ne kelljen órákig várni az indulásra, meg amúgy sem volt betervezve), akkor összköltségben több lesz, mintha kedvezmény nélkül indulnék a TdP-n.

Kedves Bloke!

Ugye azért más versenyekhez kapcsolódó problémákat nem nekem kell megoldanom?
Az okfejtésed majdnem helyénvaló, de ha te beterveztél 3 AK versenyt, gondolom nem csak azért, hogy kedvezményesen indulhass a TdP-n. Igen, most egy másik versenyt kell megtalálnod a Tihany Kupa helyett, hogy az AK kedvezmény érvényes legyen.
Csak az a helyzet, hogy így 3x versenyzel a TdP elõtt, ami nem hátrány és nem csak 1x magán a TdP-n.

De felesleges errõl tovább írkálni, az AK kedvezmény igénybevételéhez 3 futamon el kell indulni a TdP elõtt.

Üdv:

Prohi

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Proha, én úgy terveztem, hogy a TdP-ig elindulok Tihanyban, a Kínok Kínján, meg a Péti Idõfutamon (mert az közel van). Mint te is írtad, az hogy a tihanyi verseny nem AK futam, arról nem mi tehetünk. Ha most még el kell indulnom valamelyik idõfutamon (ami így csak egy nyûg, mivel oda is jó lett volna elõnevezni, hogy ne kelljen órákig várni az indulásra, meg amúgy sem volt betervezve), akkor összköltségben több lesz, mintha kedvezmény nélkül indulnék a TdP-n.

Proha

Proha

törzsvendég

• fórumtag
  • 342 hozzászólás

Szeretném megkérdezni, hogy a nevezési listában nem lehetne szerepeltetni a lakhelyet hasonlóan mint a korábbi években ? Csak mert pl. könnyebben lehetne az ismerõsöket megtalálni.
Köszi.

A honlapon NEM. Az elõzõ években a honlapon nem volt fenn nevezési lista.

Ha az akit keresel valóban az ismerõsöd, akkor névsorba kell állítani a listát és könnyen megtalálhatod, ha már benevezett. Rákattintasz a rajtszám mellett a Név-re és valamelyik (A-Z-ig vagy fordítva) sorrendbe rakja a rendszer. A 2. kattintásra ellenkezõ irányba...

Proha

Proha

törzsvendég

• fórumtag
  • 342 hozzászólás

Szia Proha!

Az amatõr kupások elõnevezhetnek 4000-ért és a Pelsóig kell csak teljesíteniük a 3 futamot (ha nem indulna, akkor a nevezési díj különbözetet pedig bevasaljátok a helyszínen), de aki a Balatonkörre megy, az csak a teljesítés után jogosult a kedvezmény igénybevételére. Itt nem fogadjátok el a nevezés utáni teljesítést. Ez azért nem teljesen konzekvens... Nem értem miért nem fogadjátok el, hiszen az eljárás teljesen analóg az amatõr kupásokkal: kaptok egy listát és azt összevetitek a kedvezményesen indulók listájával. Mindkettõt a már lefutott futamok/túra után teszitek, elõnevezési szempontból mégis másképp kezelitek a két brigádot.
Ez kikívánkozott miután tegnap nem tudtam elõnevezni a Pelsóra Balatonkörösként (pedig oda már 10 napja elõneveztem (ezt akár ellenõrizheted is a honlapjukon), azt hiszem ez talán igazolhatja, hogy komolyan gondolom).

Üdv: tb

Kedves Tibchy!

Ha úgy gondolkodnék, mint Te akkor biztosan igazad lenne, de én másként gondoltam ezt a dolgot.

1. A Balatonkörön a nevezési díj 1.500,- Ft. Engedtessék meg nekem, hogy ne én "fizessem ki" az ottani indulásod díját. Ha most kapnátok a kedvezményt akkor 2.000,- Ft kedvezményt kapnál és 4.000,- Ft-ért még egy kerékpáros mezt is elvihetsz. Magyarul adok neked 500 Ft-ot ha indulsz a Balatonkörön is ... gondold végig...
Ha nem tetszik a rendszer akkor ne nevezz be a Balatonkör teljesítése után, mert akkor a mostani egyéb kedvezmény nélkül és a majdani Balatonkörös kedvezményes között csak egy korsó sörnyi kedvezményt kapsz.

Te kapsz kedvezményt a Balatonkörön azért mert indulsz vagy indulni akarsz a TdP-n? Miért nem? Reklamálj ott is!

2. A Tour de Pelso az Amatõr Kupa része, tehát, ha módom van én eképpen támogatom az idõpontban elõttem rendezett versenyek szervezõit, és talán többen elindulnak azokon a versenyeken, ha ezért nálam kedvezményt kapnak. És az AK résztvevõk a 3 futamra 4.500 - 7.500 Ft közötti nevezési díjat fizetnek ki addig...

3. Nem hiszem, hogy bárkinek is magyarázattal tartoznék azért mert különbözõ kedvezmények vannak.
Azt miért nem kérdezed meg, hogy a mozgáskorlátozottak miért 50% kedvezménnyel indulhatnak vagy miért nem lehet az egyes kedvezményeket összevonni! Hiszen ha siófoki lennél és indulsz a Balatonkörön is + az Amatõr Kupában és ne adj isten még mozgáskorlátozott is lennél, akkor akár 1050,- Ft-ért is imdulhatnál, sõt a csapat nevezést még nem is számoltam... lassan én fogok fizetni, ha elindulsz és átveszed tõlem a kerékpáros mezt! :-)
A válasz egyszerû: mert így döntöttem.

Én is kérdezhetem az Állambácsit, hogy 2009-ben miért nem ír ki rendezvényekre turisztikai vagy sport pályázatot! Mert így döntöttek.

Azért 5.600,- Ft-ért indulni és egy emblémás kerékpáros mezt is kapni sztem az sem utolsó dolog...

Egyébként tavaly sem kaptam meg a Balatönkör indulóinak listáját és nem tudtam ellenõrizni, hogy kik indultak...

Egy dolognak viszont örülök, hogy Te legalább beleolvastál vagy elolvastad a versenykiírást is! :-)

... és örüljetek amíg vannak kedvezmények! :-)

tibchy

tibchy

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás

Bármely kedvezmény valaminek a "teljesüléséhez" köthetõ:
Siófoki = siófoki lakos, ellenõrzés lakcímkártya;

Amatõr Kupa = a TdP-ig 3 AK futamon vegyen részt, ellenõrzés az elsõ három futam után az indulói listából, jelenleg az elsõ két futam után - elméletileg március 22-én kezdõdött volna az elsõ idõhatáron belül, de sajna az 1. futam elmarad, de errõl a résztvevõk nem tehetnek;

Balatonkör = a Balatonkörön való indulás.
A Balatonkör április 25-én kerül megrendezésre, így csak ápr. 26-ától vehetõ igénybe.

Április 26-án az elõnevezési díj 8.000,- Ft (elsõ táblázat), annak a 30%-a 2.400,- Ft. Levonom a 8.000-bõl a 2.400-at az nálunk 5600,- Ft. Tehát az akkor érvényes -egyéb kedvezmények nélküli- elõnevezési díjból adunk további 30% a kedvezmény!

Az "alap" elõnevezési díjak a helyszíni, teljes árú nevezési díjhoz viszonyítva az idõhatárhoz képest biztosítanak 40-30-20-10% kedvezményt. Minél közelebb kerülünk a rajtig, annál kisebb a kedvezmény mértéke.
Az elõnevezéseket tartalmazó táblázatokban benne van, hogy "az elõnevezési díjból további xx% kedvezmény".
Ha a helyszíni nevezési díjból számolnánk a kedvezmény mértékét, akkor 46,7%, kis kerekítéssel 50% kedvezményt kapsz a Balatonkörön való indulással!

Te döntöd el, hogy mit választasz! A mostani elõnevezési díjhoz képest a 400 Ft tényleg nem nagy különbség, de egy korsó sörre biztosan elég!

Szia Proha!

Az amatõr kupások elõnevezhetnek 4000-ért és a Pelsóig kell csak teljesíteniük a 3 futamot (ha nem indulna, akkor a nevezési díj különbözetet pedig bevasaljátok a helyszínen), de aki a Balatonkörre megy, az csak a teljesítés után jogosult a kedvezmény igénybevételére. Itt nem fogadjátok el a nevezés utáni teljesítést. Ez azért nem teljesen konzekvens... Nem értem miért nem fogadjátok el, hiszen az eljárás teljesen analóg az amatõr kupásokkal: kaptok egy listát és azt összevetitek a kedvezményesen indulók listájával. Mindkettõt a már lefutott futamok/túra után teszitek, elõnevezési szempontból mégis másképp kezelitek a két brigádot.
Ez kikívánkozott miután tegnap nem tudtam elõnevezni a Pelsóra Balatonkörösként (pedig oda már 10 napja elõneveztem (ezt akár ellenõrizheted is a honlapjukon), azt hiszem ez talán igazolhatja, hogy komolyan gondolom).

Üdv: tb

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Amatõr Kupa = a TdP-ig 3 AK futamon vegyen részt, ellenõrzés az elsõ három futam után az indulói listából, jelenleg az elsõ két futam után - elméletileg március 22-én kezdõdött volna az elsõ idõhatáron belül, de sajna az 1. futam elmarad, de errõl a résztvevõk nem tehetnek;

Én ez alapján gondoltam, hogy akkor elég kettõ.

Proha

Proha

törzsvendég

• fórumtag
  • 342 hozzászólás

Proha, bocs, ha hülyeséget kérdezek, de most akkor elég 2 Amatõr Kupa futam a kedvezményhez?

A kérdés nem hülyeség, de nem elég...
Arról, hogy az elsõ forduló elmarad nem mi tehetünk, sõt arról sem, hogy nem tudtuk mi rendezni a tihanyi versenyt, és arról sem, hogy ha sikerült volna nekünk rendezni, akkor sem lett volna AK futam...
Adok kedvezményt "fûnek, fának, bokornak", az AK kedvezményért máig 4.000,- Ft-ért lehetett indulni és azért egy kerékpáros mezt is kaptok... tessék érte megdolgozni!!!
Én egy kiírást megcsináltam, feltöltöttem a rendszerbe, stb., stb., nem krízishelyzetrõl van szó, hogy meg kelljen változtatni. Majd, ha még kettõ AK futam elmarad, akkor elég lesz 2 futam-részvétel, de lesz 4 AK verseny elõtte, legfeljebb két idõfutamnak most több indulója lesz... :)

nemethj

nemethj

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Szeretném megkérdezni, hogy a nevezési listában nem lehetne szerepeltetni a lakhelyet hasonlóan mint a korábbi években ? Csak mert pl. könnyebben lehetne az ismerõsöket megtalálni.
Köszi.

Bazsika

Bazsika

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás

A fenti esetben az elsõ rossz nevezést töröltük :)

Köszönöm szépen!!!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Proha, bocs, ha hülyeséget kérdezek, de most akkor elég 2 Amatõr Kupa futam a kedvezményhez?

Proha

Proha

törzsvendég

• fórumtag
  • 342 hozzászólás

Volna egy kérdésem...Neveztem online a TdP-ra.Csak az a gond,hogy elszúrtam a mez méretet...Nem lehet valahogy kijavítani ezt a dolgot?:(

Kedves Mindenki! Amennyiben elszúrtok valamit a nevezés során, ne nevezzetek újra, hanem a info@tourdepelso.hu -ra küldött emilben írjátok meg, hogy mit mire módosítsunk és amint tudjuk korrigáljuk a hibát.

A fenti esetben az elsõ rossz nevezést töröltük :)

Bazsika

Bazsika

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Volna egy kérdésem...Neveztem online a TdP-ra.Csak az a gond,hogy elszúrtam a mez méretet...Nem lehet valahogy kijavítani ezt a dolgot?:(

SzaSza

SzaSza

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás

Helló!

A jogosult:

Somogy Megyei Kerékpáros Szövetség

Ha jól hazudok! :hehe:

De ha semmit nem írsz akkor is megkapják mert a számlaszám a döntõ!!!

Oké, köszönöm. Nekem is ilyesmi rémlett tavalyról :)

kzolee3x

kzolee3x

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás

Sziasztok!

Neveztem a Balatonmaratonra, a visszaigazoló mail-ben viszont csak bankszámlaszám és a bank van megadva, a jogosult neve nincsen, ami kellene az átutaláshoz. Tudtok segíteni?

Köszi

Helló!

A jogosult:

Somogy Megyei Kerékpáros Szövetség

Ha jól hazudok! :hehe:

De ha semmit nem írsz akkor is megkapják mert a számlaszám a döntõ!!!
:lol1:

SzaSza

SzaSza

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
Sziasztok!

Neveztem a Balatonmaratonra, a visszaigazoló mail-ben viszont csak bankszámlaszám és a bank van megadva, a jogosult neve nincsen, ami kellene az átutaláshoz. Tudtok segíteni?

Köszi

kzolee3x

kzolee3x

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás

Szeva, Beléd is!

Nem:no:.

Az idei lesz ugyanakkora, mint a tavalyi! :)

OK! Köszi! Ezt a választ vártam! :cool2:
Ma megejtem a nevezést!
:lol1:

Proha

Proha

törzsvendég

• fórumtag
  • 342 hozzászólás

Üdv Mindenkibe! :)

Az lenne a kérdésem, hogy ebben az évben ugyan az lesz a mezek méretezése?
Azaz a tavalyi "L"-es, méretben ugyanakkora lesz mint az ezévi?

K.Zo-lee

Szeva, Beléd is!

Nem:no:.

Az idei lesz ugyanakkora, mint a tavalyi! :)