Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tour de Pelso Balaton Maraton | Siófok

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
1137 hozzászólás a témában

Proha

Proha

törzsvendég

• fórumtag
  • 342 hozzászólás

Sziasztok!
Több levélben is olvastam a Fertõ-tó körrõl. Az mikor van?

Az idén május 1-jén volt. Ausztriában, a Fertõ tó melletti Mörbisch nevû határfaluban van a rajt és cél.

Prohi

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

Sziasztok!

www.ttt.tr.hu
Júli 9.

renner

renner

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Sziasztok!

pinarello

pinarello

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Csak akit érint!
Szombat reggel 9:00 Lukoilnál (volt AVANTI) találkozó. 106km a táv. Zamárdi-Szántód-Kõrõshegy-Kapoly-Andocs-Karád-Visz-Látrány-B.lelle-B.szárszó-Földvár-Szántód-Zamárdi.
Gyertek minnél többen.

Proha

Proha

törzsvendég

• fórumtag
  • 342 hozzászólás
A 200 km-es Balaton Kerékpáros Maraton eredménylistája olvasható a honlapon!!

Prohi

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Címet adtam, E-mail még nem jött.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Proha

Proha

törzsvendég

• fórumtag
  • 342 hozzászólás

Köszi a lehetõséget,jól éreztem magam az én kis amatõr öreguras szintemen. De végigcsináltam és minden rendben volt. Remélem jövõre is szerveztek hasonlót, biztos ott leszünk! Kérdésem: a fiam a Tihany-túrán indult / 76 km /, annak van-e nálatok végeredménye és emilben elkülditek-e mint nekem?

Kedves Mike!

A Tihany Túra, mint a neve is mutatja túra. konrét végeredménye ezért nincs. Sajnos a zsûri csak a 200 km befutójára lett teljes (4 fõ) a rajthoz ill. a 200 km mezõnyével csak ketten jöttek. A Tihany Túra résztvevõi közül többen a Balaton Maraton elõtt célba értek. Nem tudok a Tihany Túráról eredméylistát küldeni.
Jövõre, ha sikerül a chipes idõmérõ rendszert kibérelnünk, akkor azonnal minden célbaérkezõt regisztrálni tudunk.

Prohi

Mike

Mike

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Köszi a lehetõséget,jól éreztem magam az én kis amatõr öreguras szintemen. De végigcsináltam és minden rendben volt. Remélem jövõre is szerveztek hasonlót, biztos ott leszünk! Kérdésem: a fiam a Tihany-túrán indult / 76 km /, annak van-e nálatok végeredménye és emilben elkülditek-e mint nekem?

Corax

Corax

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Szia Proha!

Köszönjük a jó versenyt, a szervezést és a célbaérkezés utáni segítséget (kerékbilincs). Nagyon jól esett, hogy a szintidõ letelte után 41 perccel még ott találtunk valakit a célban, sõt még gratulált is nekünk, hogy célbaértünk. Mi ugyan nem a verseny része miatt mentünk (montival indultunk), hanem az élményért, hogy körbetekerjük a Balatont. Remélem jövõre is találkozunk!

kissgergely

kissgergely

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Sziasztok!
Nem kritikaként mondom, csak az összetartás növelése érdekében, hogy jó lenne a célba érkezés után is még egy kicsit együtt tartani a bandát, tehát lehetne valami "kedvezményes" sörsátor féle, vagy ilyesmi de inkább ez. Mivel szerintem sokan jönnek le csak buliból is, és különben sem valami önmegtartóztató szentek gyülekezete a kerékpárosoké. Esetleg koncert, de ez már tényleg a csokireszelék, a torta habján!

nagash

nagash

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Adtam le e-mail címet.
Még nem kaptam üzenetet, gondolom azért, mert hányadék módon írtam megint.
Barátom már megkapta és át is küldte nekem.
Köszönöm.
Képeket sajnos nem tudtam csinálni, mert a pici gépemet kölcsönadtam, a nagyot meg nem szívesen cipeltem volna.
Majd jövõre!

Proha

Proha

törzsvendég

• fórumtag
  • 342 hozzászólás
A nevezési lapon adtál e-mail címet? megkaptad az eredménylistát xls táblázatban?
Prohi

nagash

nagash

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
"Kiveséztük"
Ki bizony. :)

Proha

Proha

törzsvendég

• fórumtag
  • 342 hozzászólás
Kedves Nagash!

Nem tudom, hogy olvastad-e az elõzõ reagálásomat, ha nem akkor idézek belõle:

Kedves Nagash!
Elnézést kérek a keszthelyi frissítõállomáson történtekért, nem tudom, hogy miért nem adtak frissítõt :chin: ??!!...

...Én a technikai feltételek elõteremtésének (teljes útlezárás, chipes idõmérés, stb..) a nehézségét szoktam az anyagi különbségekre fogni, az emberi hozzáállást nem. Jövõre jobban odafigyelünk erre is! Köszi!

Remélem azért 2006-ban is találkozunk!

Prohi

Vannak ilyen és olyan kerékpáros rendezvények is. Zürich-ben ahol 2800-an indultak, miután beértünk a célba senki nem mondta, hogy menj és add le a chipes rajtszámot -elmentünk és leadtuk, és kaptunk érte egy logoval ellátott érmet. Ennyi. Igaz a bringás mez az benne volt a nevezési díjban, ami 60 Eu volt. A Fertõ-tó kerülõnél az osztrák idegenforgalmi és a régiós turisztikai hivatal az egyik fõ támogató, nekik megéri támogatni egy olyan rendezvényt. A helyiek, mint az igazi lokálpatrióták segítenek mindenkinek akinek csak tudnak, hiszen õk a saját bõrükön éreznék meg, ha nem lenne az az 1-2 ezer rendezvényre látogató.......
Tényleg nem tudom mi történt az egyébként készséges rendezõimmel, amikor éppen ti értetek be a célba, de talán a mentségükre szól, hogy hajnali 5-tõl talpon voltak és a tûzõ napon dolgoztak értetek. Lehet, hogy "kiégtek" egy picit!
Mivel én vagyok a TdP fõrendezõje ezeket a dolgokat velem kell "elintézni"!
Vettem a jelzést, mégegyszer köszi az észrevételt, jövõre jobban odafigyelünk az emberi oldalára!
Ezzel szerintem ezt a témát kiveséztük. Pont.

Prohi

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Nekünk szerencsénk volt! Az étterem teraszán üldögélõ kerékpárosok nagy üdvrivalgást csaptak.:)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

nagash

nagash

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Szia!

Azt hiszem, nem írtam teljesen világosan.
Nem úgy értettem, hogy márpedig nekem aztán tessék ám gratulálni, mert megcsináltam.
Megpróbálom érthetõen megfogalmazni, hogy pontosan mire gondoltam.
Beérünk a célba és semmi.
Csak álldigálunk ott, hogy most mi van, hová kell menni, hogyan tovább?
Fertõ-körön bejöttünk, azonnal mondták, hogy chipet vissza, aztán adták a pólót, lehetett menni a kajajegyért.
Félre ne érts, én nem a pólót és a többit hiányolom.
Én is elég sok ilyen megmozduláson voltam már és ott valahogy befejezett volt az egész.
Itt meg a vége számomra lógott a levegõben.

Proha

Proha

törzsvendég

• fórumtag
  • 342 hozzászólás

Mikor várható a fotóalbum feltöltése?

Remélem, hogy egy kicsitgyorsabb leszek, mint a Balaton-Kör képei ahogy felkerültek a netre. Egyébként még a saját gépemmel készített képeket sem láttam!
A két fotóstól is összeszedem a képeket és talán a hét végére fel is tudom tenni azokat.

Prohi

pinarello

pinarello

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Tök jó és tényleg tapsvihar és minden a teljesítményedhez. Ott voltam az osztrák rendezvényen is. Mindenki csinálta a dolgát a szervezõk közül, de egy se jött oda külön gratulálni, hogy örülök neked is sikerült. Biztos jól esett volna az is de nem is feladata és nem is várnám el. Zárójelben ott 1500-1800 induló volt mindent egybe véve. Vagy Zürikben 2500 fölött volt az indulók száma. A chip rendszernek köszönhetõen azonnal bemondta a hangosbemondó hogy XY Magyarországról igaz csak 3-an képviseltük hazánkat. Természetesen lehetünk mi ebben külömbek mint a sógik, ha a pénzügyi oldalról egyenlõre nehéz. Valószínû ha ekkora tömeget meg tudunk mozgatni akkor a támogatók létszáma és tõke injekciója is alaposan elmozdul. De tényleg írjatok minél többen minéltöbbet és negatívumokat is jobban mondva a reális észrevételeket. Köszönöm mégegyszer az észrevételedet. Ha 100-an írjátok ugyanazt az se baj. Lehesen a város vezetõi, a szponzor orra alá dugni, hogy igenis él ez a rendezvény és több létjogot akarunk neki.

pinarello

pinarello

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Mikor várható a fotóalbum feltöltése?

pinarello

pinarello

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Nem akarom elkiabálni. De lehet, hogy a jövõ évi rendezvényhez az anyagi hátteret meg tudom szerezni. Jövõ héten tárgyalok egy lehetséges olasz szponzorral. Otthon náluk több mindent (kerékpár, röpplabda stb) támogat kemény pénzekkel. Pár napra jön most MO-ra. Azért még ne örüljünk elõre.