Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tour de Pelso Balaton Maraton | Siófok

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
1137 hozzászólás a témában

mavik

mavik

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Szia Prohi!
Lehet tudni errõl vmit? Neten nem találtam.

Üdv.:

Viktor

_Mickey_

_Mickey_

vendég

• fórumtag
  • 136 hozzászólás
Szia Prohi!

Tavaly nekem nagyon bejött ( nélküle valószínüleg nem tudtam volna végig menni ), hogy volt autós frissítés. Versenykíirásból nekem nem jött le, hogy lesz-e ilyen idén is. Kérdésem, hogy lesz autós frissítés? Személy szerint nagyon jó ötletnek tartottam az ilyen jellegû frissítést.

Proha

Proha

törzsvendég

• fórumtag
  • 342 hozzászólás

... ha minden kötél szakad tudna valaki csomagmegörzöt
játszani nekem a túra idejére?:) Üdv

Lesz csomagmegõrzés! A regisztráció után a rajtszámod alapján a Kulturális Központ ruhatárában este 8-ig legkésõbb 8:30-ig megõrzik a cuccaitokat.

Ha átutalással fizettem kell bizonylatot vinni a nevezéshez ?

Igen, mert nem biztos, hogy minden átutalást jeleztek felénk!

Sziasztok!
Szombatra záporokat mondanak. Hogyan kell felöltözni a Pelsora, inkább melegen, vagy rövidujjú mezben?

Igen, melegen vagy rövidújjú mezben. :scared: Bocsi!

Jó felkészülést!

Üdv:

Prohi

ORBÉLA

ORBÉLA

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Sziasztok!
Szombatra záporokat mondanak. Hogyan kell felöltözni a Pelsora, inkább melegen, vagy rövidujjú mezben?

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás
flow!

Én is csak a csomagmegörzésröl beszéltem!
Ha viszont kocsival tudok menni akkor nem foglak
zargatni!
De azert meg 1* kösz! A csomagmegörzést!:)

Üdv

flow

flow

vendég

• fórumtag
  • 156 hozzászólás
Nono! Csak csomagõrzésrõl volt szó! Szállítást sajnos nem tudnék bevállalni, mert én dél felõl közelítem meg a Balatont.
Remélem más tud neked segíteni! Nekem túl nagy kerülõ lenne.

Üdv: F

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás
flow!

Kösz! Ha nem tudom elvitetni magam akkor számitok rád!
Még 1* kösz!

Ui.: Csak egy hátizsákom lesz!

zsola_

zsola_

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
Ha átutalással fizettem kell bizonylatot vinni a nevezéshez ?

flow

flow

vendég

• fórumtag
  • 156 hozzászólás
emptytrash!

Én azt hiszem tudnék segíteni, ha nincs sok csomagod, bedobhatod a kocsiba!
Hívj:

06-20-598-5283
Farkas Feri

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás
Sziasztok!

Pinarello: Gratula a gyereknek és a gyerekhez! :)

Mindenki:

Már korábban emlitettem, hogy van egy-két problémám
az eljutással meg a csomagommal. Az eljutás a legkevesebb,
de ha minden kötél szakad tudna valaki csomagmegörzöt
játszani nekem a túra idejére?:)

Üdv

pinarello

pinarello

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Van 1 10éves fiam aki a 76km-en akar indulni. A távot többször teljesítette elõszõr 9 évesen. Tegnap 42 kilin 24.3-as átlagot nyomott. Mellé keresek egy felnõtt kisérõt, mert az anyja külömben nem engedi elindulni. A kompig úgyis együtt mennek a 76km-esek. Onnan + kb. 60 km a maradék táv.

pinarello

pinarello

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás

Sokan azt mondják, hogy korai a rajt, de a 10 órás szintidõhöz ez a legmegfelelõbb. A Dolomit Maratonon hajnalban van a rajt!

a rajt amiatt korai igazan, hogy nem szamoltok a vonattal erkezokkel
tavaly es tavayelott is vonattal utaztam le
az a gyors, ami 8.45-re er be felejtos, az elotte levo szemely viszont 5 elott indul (sajnos nincs mindenkinek kocsija...)
ezert utazom le ebben az evben mar penteken, ami lenyegesen tobb plussz koltseg lesz szamomra, mint amennyi a nevezes volt mezestol...
csak ugy mondom, hogy fel9kor meg vilagos van, azaz a 10 oras szintidovel valo magyarazatot nem igazan ertem
udv: tb

Gyerekek. Ha azt veszed, hogy Svájcba vagy Ausztriába, vagy Olaszba mész kerékpáros rendezvényre akkor ott is a nevezési díj mezestõl kajától mindenestõl olcsóbb mint az út + a szállás. Viszont ajánlatot adnak szállásra amit vagy igénybe veszel vagy +oldasz. Ha +nézed a pécsi kupán 400 Ft a nevezés és mennyi az utiköltség? Szóval nem azon kell sírni, hogy mennyi a költség, hanem azt kell eldönteni, hogy akarsz valamit +csinálni, vagy nem. Ja és pihenten kimenni egy rendezvényre jobb mint utazni elötte órákat és korán kellni e miatt.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Ha a kerekedet ki tudod venni, akkor befér.
Az autó elég nagy.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

vandorkecske

vandorkecske

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás

Fót felõl jövünk, és kb. 7 órakkor leszünk a Déli pu. környékén. A kocsiban van még 1-2 hely.
Ha valakit érdekel, jelezze.

Jelzem, jelzem! :)
Beférek még? Hogyan megy ez? Bringát hogy tudom vinni, nagy az autó, vagy nézõnek tudok veletek menni?

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Fót felõl jövünk, és kb. 7 órakkor leszünk a Déli pu. környékén. A kocsiban van még 1-2 hely.
Ha valakit érdekel, jelezze.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
Tibchy: Szoros, de nem felejtõs! Nincs messze az állomástól a rajthely, oda lehet érni, a regisztráció pár perc. Meg lehet kisérelni, pár évvel ezelõtt én is így mentem, kb. ugyanezzel a vonattal, elértem a rajtot.

tibchy

tibchy

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Sokan azt mondják, hogy korai a rajt, de a 10 órás szintidõhöz ez a legmegfelelõbb. A Dolomit Maratonon hajnalban van a rajt!

a rajt amiatt korai igazan, hogy nem szamoltok a vonattal erkezokkel
tavaly es tavayelott is vonattal utaztam le
az a gyors, ami 8.45-re er be felejtos, az elotte levo szemely viszont 5 elott indul (sajnos nincs mindenkinek kocsija...)
ezert utazom le ebben az evben mar penteken, ami lenyegesen tobb plussz koltseg lesz szamomra, mint amennyi a nevezes volt mezestol...
csak ugy mondom, hogy fel9kor meg vilagos van, azaz a 10 oras szintidovel valo magyarazatot nem igazan ertem
udv: tb

Proha

Proha

törzsvendég

• fórumtag
  • 342 hozzászólás

Hello Proha.

Egy kérdésem lenne; elõzetes regisztráció csütörtökön és pénteken hány óráig lehetséges és pontosan hol?, mert két különbözõ adatot találtam a honlapon. Egyszer 9:00-18:00-ig és egyszer 9:00-20:30...
A választ elõre is köszönöm.

Elnézést a két idõpontért, már nincs idõm mindent átnézni és javítani a honlapon.

A Tourinfom (Víztorony) irodában vagy mellette a fa-pavilonban lehet a helyszíni nevezést leadni csütörtökön és pénteken munkaidõben (tourinform nyitva tartása szerint)!

Jó felkészülést!

POROP

POROP

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Hello Proha.

Egy kérdésem lenne; elõzetes regisztráció csütörtökön és pénteken hány óráig lehetséges és pontosan hol?, mert két különbözõ adatot találtam a honlapon. Egyszer 9:00-18:00-ig és egyszer 9:00-20:30...
A választ elõre is köszönöm.

Proha

Proha

törzsvendég

• fórumtag
  • 342 hozzászólás

Ugye jól értem, hogy szombat reggel a helyszínen is lehet nevezni? Tumultusra kell számítani? Meddig érdemes megérkezni, hogy mindent el tudjak intézni?

Igen a helyszínen lehet nevezni. Az elõzetes nevezések alapján (410 fõ az össz létszám) nagy tumultusra lehet számítani, 6 - 8:30-ig lehet regisztráltatni, nevezni, utána még át kell venni a chipet és fel kell rakni a bringára!
A megérkezésed idõpontját döntsd el Te, szerintem elõzõ nap (péntek) délután és akkor nyugodtan benevezhetsz, csak a chipet kell másnap átvenned.

Jó felkészülést!

Prohi