Jelentkezz be Regisztrálj
Tour de Pelso Balaton Maraton | Siófok
Írta 2006. május 25. - 22:12
Írta 2006. május 25. - 20:48
Tavaly nekem nagyon bejött ( nélküle valószínüleg nem tudtam volna végig menni ), hogy volt autós frissítés. Versenykíirásból nekem nem jött le, hogy lesz-e ilyen idén is. Kérdésem, hogy lesz autós frissítés? Személy szerint nagyon jó ötletnek tartottam az ilyen jellegû frissítést.
Írta 2006. május 25. - 19:48
... ha minden kötél szakad tudna valaki csomagmegörzöt
játszani nekem a túra idejére? Üdv
Lesz csomagmegõrzés! A regisztráció után a rajtszámod alapján a Kulturális Központ ruhatárában este 8-ig legkésõbb 8:30-ig megõrzik a cuccaitokat.
Igen, mert nem biztos, hogy minden átutalást jeleztek felénk!Ha átutalással fizettem kell bizonylatot vinni a nevezéshez ?
Igen, melegen vagy rövidújjú mezben. :scared: Bocsi!Sziasztok!
Szombatra záporokat mondanak. Hogyan kell felöltözni a Pelsora, inkább melegen, vagy rövidujjú mezben?
Jó felkészülést!
Üdv:
Prohi
Írta 2006. május 25. - 15:42
Szombatra záporokat mondanak. Hogyan kell felöltözni a Pelsora, inkább melegen, vagy rövidujjú mezben?
Írta 2006. május 25. - 13:25
Én is csak a csomagmegörzésröl beszéltem!
Ha viszont kocsival tudok menni akkor nem foglak
zargatni!
De azert meg 1* kösz! A csomagmegörzést!
Üdv
Írta 2006. május 25. - 11:09
Remélem más tud neked segíteni! Nekem túl nagy kerülõ lenne.
Üdv: F
Írta 2006. május 25. - 10:37
Kösz! Ha nem tudom elvitetni magam akkor számitok rád!
Még 1* kösz!
Ui.: Csak egy hátizsákom lesz!
Írta 2006. május 25. - 09:46
Írta 2006. május 25. - 09:20
Én azt hiszem tudnék segíteni, ha nincs sok csomagod, bedobhatod a kocsiba!
Hívj:
06-20-598-5283
Farkas Feri
Írta 2006. május 25. - 07:00
Pinarello: Gratula a gyereknek és a gyerekhez!
Mindenki:
Már korábban emlitettem, hogy van egy-két problémám
az eljutással meg a csomagommal. Az eljutás a legkevesebb,
de ha minden kötél szakad tudna valaki csomagmegörzöt
játszani nekem a túra idejére?
Üdv
Írta 2006. május 24. - 16:46
Írta 2006. május 24. - 16:41
Gyerekek. Ha azt veszed, hogy Svájcba vagy Ausztriába, vagy Olaszba mész kerékpáros rendezvényre akkor ott is a nevezési díj mezestõl kajától mindenestõl olcsóbb mint az út + a szállás. Viszont ajánlatot adnak szállásra amit vagy igénybe veszel vagy +oldasz. Ha +nézed a pécsi kupán 400 Ft a nevezés és mennyi az utiköltség? Szóval nem azon kell sírni, hogy mennyi a költség, hanem azt kell eldönteni, hogy akarsz valamit +csinálni, vagy nem. Ja és pihenten kimenni egy rendezvényre jobb mint utazni elötte órákat és korán kellni e miatt.Sokan azt mondják, hogy korai a rajt, de a 10 órás szintidõhöz ez a legmegfelelõbb. A Dolomit Maratonon hajnalban van a rajt!
a rajt amiatt korai igazan, hogy nem szamoltok a vonattal erkezokkel
tavaly es tavayelott is vonattal utaztam le
az a gyors, ami 8.45-re er be felejtos, az elotte levo szemely viszont 5 elott indul (sajnos nincs mindenkinek kocsija...)
ezert utazom le ebben az evben mar penteken, ami lenyegesen tobb plussz koltseg lesz szamomra, mint amennyi a nevezes volt mezestol...
csak ugy mondom, hogy fel9kor meg vilagos van, azaz a 10 oras szintidovel valo magyarazatot nem igazan ertem
udv: tb
Írta 2006. május 24. - 12:35
Az autó elég nagy.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2006. május 24. - 11:26
Jelzem, jelzem!Fót felõl jövünk, és kb. 7 órakkor leszünk a Déli pu. környékén. A kocsiban van még 1-2 hely.
Ha valakit érdekel, jelezze.
Beférek még? Hogyan megy ez? Bringát hogy tudom vinni, nagy az autó, vagy nézõnek tudok veletek menni?
Írta 2006. május 24. - 10:27
Ha valakit érdekel, jelezze.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2006. május 24. - 09:56
Írta 2006. május 24. - 08:49
a rajt amiatt korai igazan, hogy nem szamoltok a vonattal erkezokkel
tavaly es tavayelott is vonattal utaztam le
az a gyors, ami 8.45-re er be felejtos, az elotte levo szemely viszont 5 elott indul (sajnos nincs mindenkinek kocsija...)
ezert utazom le ebben az evben mar penteken, ami lenyegesen tobb plussz koltseg lesz szamomra, mint amennyi a nevezes volt mezestol...
csak ugy mondom, hogy fel9kor meg vilagos van, azaz a 10 oras szintidovel valo magyarazatot nem igazan ertem
udv: tb
Írta 2006. május 24. - 08:44
Hello Proha.
Egy kérdésem lenne; elõzetes regisztráció csütörtökön és pénteken hány óráig lehetséges és pontosan hol?, mert két különbözõ adatot találtam a honlapon. Egyszer 9:00-18:00-ig és egyszer 9:00-20:30...
A választ elõre is köszönöm.
Elnézést a két idõpontért, már nincs idõm mindent átnézni és javítani a honlapon.
A Tourinfom (Víztorony) irodában vagy mellette a fa-pavilonban lehet a helyszíni nevezést leadni csütörtökön és pénteken munkaidõben (tourinform nyitva tartása szerint)!
Jó felkészülést!
Írta 2006. május 23. - 21:01
Egy kérdésem lenne; elõzetes regisztráció csütörtökön és pénteken hány óráig lehetséges és pontosan hol?, mert két különbözõ adatot találtam a honlapon. Egyszer 9:00-18:00-ig és egyszer 9:00-20:30...
A választ elõre is köszönöm.
Írta 2006. május 23. - 18:33
Ugye jól értem, hogy szombat reggel a helyszínen is lehet nevezni? Tumultusra kell számítani? Meddig érdemes megérkezni, hogy mindent el tudjak intézni?
Igen a helyszínen lehet nevezni. Az elõzetes nevezések alapján (410 fõ az össz létszám) nagy tumultusra lehet számítani, 6 - 8:30-ig lehet regisztráltatni, nevezni, utána még át kell venni a chipet és fel kell rakni a bringára!
A megérkezésed idõpontját döntsd el Te, szerintem elõzõ nap (péntek) délután és akkor nyugodtan benevezhetsz, csak a chipet kell másnap átvenned.
Sokan azt mondják, hogy korai a rajt, de a 10 órás szintidõhöz ez a legmegfelelõbb. A Dolomit Maratonon hajnalban van a rajt!
Jó felkészülést!
Prohi