Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tour de Pelso Balaton Maraton | Siófok

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
1137 hozzászólás a témában

Kismaki

Kismaki

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás
Kedves Proha!

Ó! Már minden világos! A hiba az én készülékemben volt! :)
Természetesen elolvastam a nevezési feltételek és szabályok minden pontját, illetve a nevezés után megkapott e-mailt is átolvastam.
Én értettem félre a dolgokat, mert én úgy értelmeztem, hogy a "Kedvezményes elõnevezési díjak" táblázatban feltüntetett idõpontig a nevezés mellett a nevezési díjnak is meg kell érkezni a számlátokra. (Ugyanis vannak olyan kerékpáros események, pl.: Balatonkör, ahol a megadott idõpontig az átutalt összegnek is meg kell érkeznie, ellenben már nem érvényes a kedvezményes nevezési díj).
Tehát én attól tartottam, hogy nehogy elkéssek a kedvezményes nevezéssel azért, mert a bank egy hét alatt sem tudja a pénzt átutalni.

És még valami. :) Csak, hogy minden félreértést elkerüljünk. ;)
Láttam, hogy a válaszodban Te is odaírtad, hogy "mert mi megbízunk egymásban". Ezt természetesen NEM neked, vagy a rendezõknek szántam!!
Ez a bankom (igen, van már orvosom, gyógyszerészem is) reklámja, és azért írtam, mert elég lassan õrölnek a bank malomkerekei. Tehát ezt ne vedd magadra!

Proha

Proha

törzsvendég

• fórumtag
  • 342 hozzászólás

Igen. A helyszíni nevezési díj tényleg halálos.

Így igaz, és nem véletlenül...
Szeretnénk a legtöbbeket az elõnevezésre ösztökélni. Külföldön, a legtöbb versenyen nincs is helyszíni nevezés, sõt a rendezvény napján már a rajtszámot sem adják ki csak elõtte 1-2 nappal. Mi is erre felé tartunk, de csak szépen fokozatosan.

A helyszíni nevezési díj az bünti! :)

Proha

Proha

törzsvendég

• fórumtag
  • 342 hozzászólás

Milyen "ajándék lónak"?
10500 a teljes nevezési díj annak aki nem tudja elõre hónapokkal,hogy el tud -e indulni a versenyen.Bármi közbe jöhet,betegség,munkahelyi elfoglaltság,családi probléma,stb.
Miért nem lehet választani,hogy mondjuk nem kell elõnevezés esetén az a qva ronda/zöld,fekete???/"ingyen mez",inkább legyen kevesebb a nevezési díj.
De legalább a helyszíni nevezésnél vonnák le a mez árát,ha már egyszer nem jár...
Sokan ezért nem indulnak el,mert ha hozzászámoljuk az utazási,kísérõ autói költséget akkor már egész szép summa jön ki.A kis egyesületek /a miénk is/ezért nem indul,mert
6-8 fõ versenyeztetése a pelson nem fér be a keretbe.
Normális nevezési díjakat a mozgássérültek kategóriában láttam.
De gondolom,nem nagyon érdekli a véleményem,mert nyilván rentábilis a rendezvény..

Kedves Orbea orca!

A véleménye mindenkinek érdekel, de úgy véleményt alkotni, hogy egy csövön keresztül nézed a világot... nem tudok mit kezdeni.
Március 28-áig minden egyéb kedvezmény nélkül 6.000,- Ft-ért, 6-8 fõs csapattal 5.400,- Ft-ért, esetleg az olcsó Amatõr Kupa 3 fordulóján elindulva 4.000,- Ft-ért indulhattál volna és akkor is kaptál volna mezt!

Csak idõben kell nevezni!!! A versenyzõk 80%-a már márciusban benevezett - õk nem a napsütésre vártak!

Ízlések és pofonok... én még az elsõ -három évvel ezelõtti- mezben a mai napig látok bringásokat tekerni... minden évben más színû és formavilágú a mez. Természetesen nem tetszhet mindenkinek mindegyik...

Szerencsére itthon dúskálunk a jobbnál jobb országúti kerékpáros rendezvényekben, válogass kedvedre!

Igen, szerencsére úgy néz ki, hogy rentábilis lesz az idei rendezvény - most már a 2. az eddigi nyolcból. Nem tudom, Te miért dolgozol - szerelembõl vagy azért, hogy megélj belõle?
A nevezési díj ezen a rendezvényen nem lesz olcsóbb, legalábbis jelentõsen nem. Az "üzletpolitikánkat" lehet fikázni, de nem lehet olyan rossz, ha már most több elõnevezésünk van, mint tavaly indulók és még vissza van 4 hét! :)
Lehet, hogy Te "csak" versenyezni szeretnél, akkor eljönne 150 bringás, de a 2-3000 Ft-os nevezési díjból támogatók nélkül nem lenne 5-6 rendõr, 20-25 motoros rendezõ, 5 felvezetõ kocsi, 2 motoros mentõ, egy esetkocsi, egy ambuláns-sátor, mez, frissítõ, ingyenes gyúrás, ajándéksorsolás, kerékpár-kiállítás és vásár, ebéd, stb... ja visszatérve, és nem lenne -ebben a pillanatban - 871 elõnevezõ!
A rajtnál kb.: 1200-1400-an leszünk!!!!!

Kedves Orbea orca, nézz körül a világban, szerintem elhaladt melletted...

Mindenkinek jó felkészülést és eredményes részvételt kívánok!

Proha

Proha

törzsvendég

• fórumtag
  • 342 hozzászólás

Kedves Proha!

A hét elején hajnalok-hajnalán elküldtem a nevezésem, és a nevezési díjat is átutaltam.
A bank (OTP) vissza is igazolta, hogy regisztrálta, rögzítette, végrehajtotta. Kedves jó barátom nálam késõbb regisztrált, és utalt, DE Õ már ott van a benevezettek között, ellenben én még mindig a regisztrált nevezõk között pihenek.
Ez miért van? És ugye a fõ szempont. Elfogadjátok még a nevezésem? És kapok ajándék mezt? ehh... :)

No, mert ugye a lényeg az lenne, hogy az utalás kilencedikén éjfélig megtörténjen. (Eddig érvényes a kedvezményes nevezési díj, illetve jár az ajándék mez). De a szombat már nem banki nap, tehát, ha eddig nem utalt a bank, akkor jól jártam.

Az is vicces kicsit, hogy az átutalást én már ötödikén reggel 5:07-kor megcsináltam, a bank pedig csak hatodikán rögzítette az átutalási kérést. Na nem baj, "...megbízunk egymásban...".

Kedves Kismaki!

1., Addig amíg nem kapsz olyan e-mailt tõlünk, hogy "nem fizetted be a nevezési díjat ezért törölni fogunk a nevezési listából" nincs baj.
2., Bíztam benne, hogy elolvasod a versenykiírást vagy az ellenõrzõ e-mailt, amit a nevezésed után a rendszer küldött és akkor tudnád, hogy a nevezés után 5 munkanapon belül kell befizetni a nevezési díjat! (aki 9-én 23:59-kor nevez, annak 15-éig kell befizetni és utána még 1-3 munkanap amire nálunk megjelenik a nevezési díj.)
3., Mi még május 30-án is elfogadunk elõnevezést, csak annak -ha kér mezt- utángyártással és postai kiszállítással tudjuk biztosítani. Te máj 9-e elõtt neveztél, így a regisztrációnál veheted át a mezt (csak személyesen)
4., A dolgom most már olyan sok, hogy csak 2-3 naponta nézem meg az átutalásokat és utána kerülnek a regisztrált nevezõk a benevezettek közé...

de "...megbízunk egymásban..."

Kismaki

Kismaki

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás
Igen. A helyszíni nevezési díj tényleg halálos.

Orbea orca

Orbea orca

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás

Valami közelebbit??? Színvilágban esetleg???

Milyen "ajándék lónak"?
10500 a teljes nevezési díj annak aki nem tudja elõre hónapokkal,hogy el tud -e indulni a versenyen.Bármi közbe jöhet,betegség,munkahelyi elfoglaltság,családi probléma,stb.
Miért nem lehet választani,hogy mondjuk nem kell elõnevezés esetén az a qva ronda/zöld,fekete???/"ingyen mez",inkább legyen kevesebb a nevezési díj.
De legalább a helyszíni nevezésnél vonnák le a mez árát,ha már egyszer nem jár...
Sokan ezért nem indulnak el,mert ha hozzászámoljuk az utazási,kísérõ autói költséget akkor már egész szép summa jön ki.A kis egyesületek /a miénk is/ezért nem indul,mert
6-8 fõ versenyeztetése a pelson nem fér be a keretbe.
Normális nevezési díjakat a mozgássérültek kategóriában láttam.
De gondolom,nem nagyon érdekli a véleményem,mert nyilván rentábilis a rendezvény..

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Hozzászólásodat 15 percig módosíthatod.

Kismaki

Kismaki

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás
Kedves Proha!

A hét elején hajnalok-hajnalán elküldtem a nevezésem, és a nevezési díjat is átutaltam.
A bank (OTP) vissza is igazolta, hogy regisztrálta, rögzítette, végrehajtotta. Kedves jó barátom nálam késõbb regisztrált, és utalt, DE Õ már ott van a benevezettek között, ellenben én még mindig a regisztrált nevezõk között pihenek.
Ez miért van? És ugye a fõ szempont. Elfogadjátok még a nevezésem? És kapok ajándék mezt? ehh... :)

No, mert ugye a lényeg az lenne, hogy az utalás kilencedikén éjfélig megtörténjen. (Eddig érvényes a kedvezményes nevezési díj, illetve jár az ajándék mez). De a szombat már nem banki nap, tehát, ha eddig nem utalt a bank, akkor jól jártam.

Az is vicces kicsit, hogy az átutalást én már ötödikén reggel 5:07-kor megcsináltam, a bank pedig csak hatodikán rögzítette az átutalási kérést. Na nem baj, "...megbízunk egymásban...".

Proha

Proha

törzsvendég

• fórumtag
  • 342 hozzászólás

Versenykiírásban, 10. bukó kötelezõ!
Egy tadpol-lal indulnék,( 3 kerekû rekumbens,) akkor is kell a bukó?

Igen. A Balaton Maratonon kötelezõ.

Karesz74

Karesz74

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Versenykiírásban, 10. bukó kötelezõ!
Egy tadpol-lal indulnék,( 3 kerekû rekumbens,) akkor is kell a bukó?

Proha

Proha

törzsvendég

• fórumtag
  • 342 hozzászólás

Proha, a mezt külön is lehet vásárolni, vagy csak a nevezéshez jár egy?
Ha igen milyen formában lehet megtenni? Köszi!

Elméletileg lehet, gyakorlatilag a készlet erejéig, ill. megfelelõ mennyiség (több megrendelõtõl bármilyen méretben - összesen min. 10 db) megrendelése esetén után-gyártatunk.

Azoknak akik a rendezvény bármely távjára beneveztek 5.417,- Ft + Áfa = 6.500,- Ft. "Külsõsnek" 7.083,- Ft + Áfa = 8.500,- Ft-ért lehet megvásárolni az emblémázott kerékpáros mezt.

Után-gyártás esetén a megrendelt mezeket csomagban juttatjuk el a megadott címre, a csomagolás és szállítási díjat átvételkor kell kifizetni.

Csabi21

Csabi21

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Proha, a mezt külön is lehet vásárolni, vagy csak a nevezéshez jár egy?
Ha igen milyen formában lehet megtenni?

Köszi!

kzolee3x

kzolee3x

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás

Ezüstszürke, egy kis karbon minta, kék...

Jól hangzik! Aztán meg majd jól meglátjuk!:klony:
:lol1:

Proha

Proha

törzsvendég

• fórumtag
  • 342 hozzászólás

Ezüstszürke, egy kis karbon minta, kék...

kzolee3x

kzolee3x

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás

... hát még én! :)

Most kezdjük el a grafika tervezését. Természetesen az elképzelés régóta megvolt, de most állt össze a támogatói kör és harmonizálnia illenék a színeknek, formának is ...
... egyébként: ajándék lónak...
Nézd meg az elmúlt évek mezeit http://www.tourdepel...:magyar&lang=hu , nem szeretnénk rosszabbat készíttetni!

Proha

Proha

törzsvendég

• fórumtag
  • 342 hozzászólás

Erre én is kíváncsi volnék...

... hát még én! :)

Most kezdjük el a grafika tervezését. Természetesen az elképzelés régóta megvolt, de most állt össze a támogatói kör és harmonizálnia illenék a színeknek, formának is ...
... egyébként: ajándék lónak...
Nézd meg az elmúlt évek mezeit http://www.tourdepel...:magyar&lang=hu , nem szeretnénk rosszabbat készíttetni!

Bazsika

Bazsika

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Erre én is kíváncsi volnék...

kzolee3x

kzolee3x

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
Szia!

Az ezévi mezekrõl lehet már tudni valami közelebbit? Azon kívül, hogy lesznek! :)

Üdv.!

Zoli

tibchy

tibchy

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Szia Proha!

OK, ez így rendben részemrõl, értem és megértem az indokaidat.
A sört nem szeretem...
A Balatonkörön indulók listáját nem tudom miért nem kaptad meg, ugyanis készült ilyen lista, amit pl. leadtak a Galerius Élményfürdõ recepcióján (és oda kedvezményesen bemehettünk, akár csak a Pelsos indulással). Ha oda készült lista nem értem, h ti miért nem kaptatok... Egyébiránt a honlapjukon talán fenntvan az indulók listája.
Bár alapjában véve nem szeretem a "mert így döntöttem" kijelentést, a jelen szituban csak az elsõ mondatomat tudom ismételni: értem és megértem az indokaidat, korrekt a válaszod. Javaslom a 3. pontot pedig felejtsük el, mert olyan kérdésekre adsz választ, amik fel sem merültek (bennem pl. még kimondatlanul sem).
Hasonlóképpen nem tetszik a "nem kötlezõ indulni" kijelentésed sem. Bár valószínûleg komolyan gondolod, de mégsem hiszem h ez lenne a legadekvátabb kommunikációs forma egy potenciális induló által feltett kérdés megválaszolásakor. Javaslom ezt hagyd ki a késõbbiekben az érvkészletedbõl.

Még1x közönöm a válaszod: tb

Kedves Tibchy!

Ha úgy gondolkodnék, mint Te akkor biztosan igazad lenne, de én másként gondoltam ezt a dolgot.

1. A Balatonkörön a nevezési díj 1.500,- Ft. Engedtessék meg nekem, hogy ne én "fizessem ki" az ottani indulásod díját. Ha most kapnátok a kedvezményt akkor 2.000,- Ft kedvezményt kapnál és 4.000,- Ft-ért még egy kerékpáros mezt is elvihetsz. Magyarul adok neked 500 Ft-ot ha indulsz a Balatonkörön is ... gondold végig...
Ha nem tetszik a rendszer akkor ne nevezz be a Balatonkör teljesítése után, mert akkor a mostani egyéb kedvezmény nélkül és a majdani Balatonkörös kedvezményes között csak egy korsó sörnyi kedvezményt kapsz.

Te kapsz kedvezményt a Balatonkörön azért mert indulsz vagy indulni akarsz a TdP-n? Miért nem? Reklamálj ott is!

2. A Tour de Pelso az Amatõr Kupa része, tehát, ha módom van én eképpen támogatom az idõpontban elõttem rendezett versenyek szervezõit, és talán többen elindulnak azokon a versenyeken, ha ezért nálam kedvezményt kapnak. És az AK résztvevõk a 3 futamra 4.500 - 7.500 Ft közötti nevezési díjat fizetnek ki addig...

3. Nem hiszem, hogy bárkinek is magyarázattal tartoznék azért mert különbözõ kedvezmények vannak.
Azt miért nem kérdezed meg, hogy a mozgáskorlátozottak miért 50% kedvezménnyel indulhatnak vagy miért nem lehet az egyes kedvezményeket összevonni! Hiszen ha siófoki lennél és indulsz a Balatonkörön is + az Amatõr Kupában és ne adj isten még mozgáskorlátozott is lennél, akkor akár 1050,- Ft-ért is imdulhatnál, sõt a csapat nevezést még nem is számoltam... lassan én fogok fizetni, ha elindulsz és átveszed tõlem a kerékpáros mezt! :-)
A válasz egyszerû: mert így döntöttem.

Én is kérdezhetem az Állambácsit, hogy 2009-ben miért nem ír ki rendezvényekre turisztikai vagy sport pályázatot! Mert így döntöttek.

Azért 5.600,- Ft-ért indulni és egy emblémás kerékpáros mezt is kapni sztem az sem utolsó dolog...

Egyébként tavaly sem kaptam meg a Balatönkör indulóinak listáját és nem tudtam ellenõrizni, hogy kik indultak...

Egy dolognak viszont örülök, hogy Te legalább beleolvastál vagy elolvastad a versenykiírást is! :-)

... és örüljetek amíg vannak kedvezmények! :-)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Igen, így már minden világos.