Jelentkezz be Regisztrálj
Tour de Pelso Balaton Maraton | Siófok
Írta 2009. június 10. - 08:55
Gratula a versenyhez, az eredménylistával már teljes a kép. Kérdésem, hogy 60+ korosztályban a tavalyihoz hasonlóan lesz-e 'eredményhirdetés'?
Köszi az élményt!
Jövõre.
Írta 2009. június 09. - 14:22
Írta 2009. június 09. - 10:51
Aki keres, talál. Mégis meg vannak az eredmények :cheers:
http://www.sport-timing.sk
Mondjuk én nem voltam ott, csak érdekel a dolog.
Hola!
Jeee köszi Jannusz!
A master1,2,3,sport az életkor szerinti csoportok?
Írta 2009. június 09. - 00:54
Aki keres, talál. Mégis meg vannak az eredmények :cheers:
Hurrá! Talán csillapodnak a kedélyek kicsit.
vazze az elsõ és második hely között csak 1 szd sec volt akülönbség...brutál
Írta 2009. június 08. - 23:14
Írta 2009. június 08. - 21:11
Viszont örülök a jó hírnek, hogy alakul valami, inkább be is fogom, nem bosszantom tovább Prohát, gondolom így is van elég baja :S
Várjuk az eredményeket!
Írta 2009. június 08. - 19:42
Az idõmérés problémájához egy kis gondolatébresztõ:
Fogja már fel minden érintett, hogy a chippes idõmérés hibájáról nem a szervezõk tehetnek hanem az a szlovák cég amelyik szerzõdésben vállalta ezt a feladatot. Nem biztos , hogy a szervezõket kellene mindig fikázni ez ügyben.
Persze! Engem is bosszant a tény, hogy nem tudom a pontos idõmet de nem a világ vége jött el!
Ha a pékségben megvett kenyér nem ízlik akkor sem az eladót szidod hanem a péket. Pont!
Egy pillanat, ez nem jótékonysági rendezvény volt. Kifizettük a pénzt és nem kaptuk meg, ami jár érte. A szervezõé a felelõsség, ilyen könnyen nem lehet kibújni ezalól.
Írta 2009. június 08. - 19:28
Nyugodjatok meg, igaza van az elõttem szólónak.
Írta 2009. június 08. - 19:23
Fogja már fel minden érintett, hogy a chippes idõmérés hibájáról nem a szervezõk tehetnek hanem az a szlovák cég amelyik szerzõdésben vállalta ezt a feladatot. Nem biztos , hogy a szervezõket kellene mindig fikázni ez ügyben.
Persze! Engem is bosszant a tény, hogy nem tudom a pontos idõmet de nem a világ vége jött el!
Ha a pékségben megvett kenyér nem ízlik akkor sem az eladót szidod hanem a péket. Pont!
Írta 2009. június 08. - 19:00
Izguljunk még, hátha elõkotorjátok valahogy az idõeredményeket, vagy csak azért ez a nagy csend, hogy hátha lecsillapodnak a kedélyek, és akkor meg lehet úszni egy "sajnáljuk"-kal?
Gonosz vagyok? Lehet, de a versenykiírásban (ami tulképp. felfogható egy szerzõdésnek) szerepelt a chipes idõmérés... ez pedig úgy néz ki, hogy abszolút nem teljesült.
És még ez volt Magyarország egyik legnívósabb outi versenye...
Írta 2009. június 08. - 15:04
Harmadszorra is sikerült résztvenni, a Tihany-túrán, bár az idõ miatt sokat aggódtam, Zalaegerszegen elõtte nap esett és volt vagy 10 fok.
Ismét nagyon jól éreztük magunkat párommal, végre megtaláltuk a frissítõpontot, a kínálat maximálisan kielégítõ volt, köszi szépen, a táblákat is idejében észre vettük. Ha javasolhatom, jövõre az Almádi elõtt lévõ települést nevezzétek meg, hogy idejében figyeljen mindenki a frissítõ pontra.
A Galerius fürdõben az idén nem voltunk a leadott listán, ez véletlen, vagy csak a nagy körösöknek jár? Pedig jólesik a hydromassage a túra után és nem mindegy, hogy mennyiért.
Nem lehetne valahogy megtudni, hogy hanyadiknak értem be? Tavaly 20. voltam a nõk között, kiváncsi volnék, hogy az idén hogy sikerült. A cél órán 4.15 volt.
Mindent összevetve ismételten kellemes napot töltöttünk Siófokon, köszönjük szépen, jövõre hozzuk a fiunkat is. Addig is jó szervezkedést és felkészülést kívánok a várhatóan egyre nagyobb érdeklõdés miatt.
Üdvözlettel Visike és párja ( egy piros egy kék - ahogy a célban elhangzott )
Írta 2009. június 08. - 10:18
mûködik!
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2009. június 08. - 10:04
http://www.x-iont.extra.hu/pelso09/"a kép neve" (pl.:IX6I1323.jpg)
A kép nevét az albumnál tudjátok megnézni, az adott oldal címsorának (linkjének) végén szerepel:
http://www.x-iont.hu...elso/index.html
Írta 2009. június 08. - 09:35
Írta 2009. június 08. - 08:50
Nagyon meleg volt, szerintem sokan nem erre készültek, de csak meg lett.
További jó munkát s szervezést kívánok.
Írta 2009. június 07. - 20:20
kb 11:30 és 11:50 magasságában,
a 200-asoknak a szintidejük pedig 5óra 04 körül volt kb
Akkor nem is tartom rossznak a magam kb.12:10 körüli montis beérkezést:-)
Persze saját mércéhez mérve...
Írta 2009. június 07. - 19:57
De tapsoltunk ám!
Innen szeretnék még egyszer gratulálni kedves férjednek, jó barátomnak a teljesítményéhez!
Írta 2009. június 07. - 19:49
Írta 2009. június 07. - 19:38
A férjem 19.28-kor ért célba - õ nem versenyista, inkább turista :-) és már nem volt frissítõ, sorsjegy - a tombola már javában zajlott - masszázslányok sem - sztem ezt sajnálta a legjobban, mert így én masszíroztam, de egész éjjel görcsölt a vádlija, a combja.
Saint_MCP igazad van, a férjem is elkeveredett Világosnál, pluszban ment 5 km-t, mire észrevette, hogy nem ott van, ahol kell.
Proha, azt nagyon sajnálom, hogy a 18 óra után érkezõknek már nem volt hangosbemondó, és mikrofonba gratuláció, de mi Kismakival azért ott voltunk és minden beérkezõnek tapsoltunk!!!
Írta 2009. június 07. - 18:04
Azt nem tudja valaki,hogy a Tihanyosoknál mikor ért be kb. az elsõ?
Ha vannak fotóitok ne sajnáljátok megosztani azokat velünk. :-)
kb 11:30 és 11:50 magasságában,
a 200-asoknak a szintidejük pedig 5óra 04 körül volt kb