Jelentkezz be Regisztrálj
Tour de Pelso Balaton Maraton | Siófok
Írta 2010. június 09. - 17:16
Írta 2010. június 09. - 16:06
Az út mentén fotózott egy narancssárga mellényes ember nagy géppel illetve egy darabon kisért minket egy rendezõ motoros egy kamerással. Lehet tudni, hogy hol és mikor jelennek meg a képek, videók?
Több mint valószínû, hogy õk voltak:
A TaVi-TV
ill.:
A NaturAqua Tour de Pelso összefoglalója a sport1 TV-ben szombaton 14:30 h-kor látható!
Írta 2010. június 09. - 10:00
Írta 2010. június 08. - 23:47
Írta 2010. június 08. - 23:39
És azzal a bicóssal aki kb. 160 km-nél a B depo pelotonjával tekerve átesett az útmenti terelõlemezen? ha jól emlékszem trekkel volt
ha egyre gondolunk, elso kerek 8-assal bejott 06:10-re
Valahol vannak már fent képek ? Már nagyon szeretnék látni párat. Elvileg engem is lekaptak párszor...
Fotók a hét közepétõl elérhetõk a www.bicikliversenyfoto.eu weboldalon!
addigis:
Tour de Pelso
Írta 2010. június 08. - 21:24
Írta 2010. június 08. - 13:06
Írta 2010. június 08. - 09:39
Labics vagyok a Szolnoki bicósok csapatából.
Szeretnék választ adni annak a figyelmes hozzászólónak arra a kérdésére, hogy mit tudunk arról a versenyzõrõl aki elesett.
Õ is a csapat tagja,a cél elõtt 9 Km-rel a cél elõtt esett a medence csontja megrepedt,váll izületi ficamja van mûteni kell.
Írta 2010. június 08. - 08:39
Kerékpárosok!
Szombaton Keszthely elõtt láttam, hogy egy rajtszámos versenyzõt húzott egy MB 1000-es SKODA!
A versenykerós fekete mezben, sóval erõsen kiverve, egy kis méretû piros-fehér-fekete Pinarelló bringával és piros-fehér-fekete bukósisakban volt.
A kulacsában kávé lötyögött......
Vörös Bandi :-)
Biztos nem fordítva volt ?
Írta 2010. június 07. - 23:28
Írta 2010. június 07. - 21:39
Szombaton Keszthely elõtt láttam, hogy egy rajtszámos versenyzõt húzott egy MB 1000-es SKODA!
A versenykerós fekete mezben, sóval erõsen kiverve, egy kis méretû piros-fehér-fekete Pinarelló bringával és piros-fehér-fekete bukósisakban volt.
A kulacsában kávé lötyögött......
Vörös Bandi :-)
Írta 2010. június 07. - 21:33
Én legjobban arra két rendõrmotorosra haragszom, akik elintézték a mezõnyhajrát és a cél elõtt 50m-re balra befordultak. Erre azért nem ártott volna odafigyelni, de végül is mind1 mert max 11. lehettem volna. Aki Pelso-t akar nyerni annak szöknie kell, ha vannak a komolyabb csapatokból elmenésben páran akkor hazaérnek.
A 10 perces külön rajttal egyetértek, mondjuk így is volt bukás bõven. A sráccal mi lett aki kórházba került?
Írta 2010. június 07. - 15:34
Írta 2010. június 07. - 14:01
A tavalyi bukás után, amikor az élbolyban volt a bukta, kellett valamit csinálni.
Szerintem ez volt a létezõ legjobb döntés.
Ez a 10 perc jól elválasztotta a két csapatot, aki meg erõn felül akart menni úgyis leszakadt.
Soha nem volt még ennyire jó a biztosítás sem, a polgárõrök nagyon komolyan vették magukat,
és fogták meg a körforgalmak autóit.
A Balaton maraton lassúrajtja viszont elmaradt.
Aki arra számított, hogy majd lesz idõ bemelegedni Zamárdiig, meg felzárkózni az elejéig, az nagyon megszenvedett. Mire a rajt után kifordultunk a fõútra, már nem látszott az eleje.
Bemelegítés nélkül, felzárkózni a 35 felett menõ élbolyra elég gyilkos volt.
Nem muszáj lassúrajtnak lenni, de ha elvileg van, akkor legyen is.
És... a szervezõk, versenyzõk elmormolhatnak egy fohászt, mert az idõjárással hatalmas szerencsénk volt.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2010. június 07. - 13:14
phu: Köszi! Én nem vettem észre.
Így viszont szerintem nem logikus/korrekt, hogy akik pl. helyszínen neveznek, esélytelenek legyenek jó helyen végezni, mert a 10perc hátrányt lehetetlen behozni.
Muszáj ösztönözni az elõnevezést, ilyen létszámnál óriási probléma a helyszíni nevezõk elõre megbecsülhetetlen száma. Aki az idõre hajt, az legalább nevezzen elõre.
A gyakorlott bolyozók közé nem szabad olyanokat engedni akik csak egy rövid ideig tudnak az elejével menni, mert nagyon balesetveszélyes.
10 perc hátrány pedig nincs, mert új rajtnál új óra indul. Baj inkább azokkal van, akik elõreügyeskedik magukat az elsõ rajthoz, ezért jobb idõt mutat nekik a gép a végén. De a rajt utáni méréssel kiszûrtük az ügyeskedõket.
Írta 2010. június 07. - 12:51
De nekünk is könnyebb lett volna ha onnan tuduk hova leszakadni.
Írta 2010. június 07. - 11:44
Így viszont szerintem nem logikus/korrekt, hogy akik pl. helyszínen neveznek, esélytelenek legyenek jó helyen végezni, mert a 10perc hátrányt lehetetlen behozni.
Persze lehet azt mondani, hogy aki az eredményre, vagy idõre hajt az induljon a Pelso kupán, de akkor miért is mehetett el az A depo a Pelso Kupa rajtjával?
Remélem nem vagyok túl akadékoskodó, de szerintem ez elég nagy hibája így a versenynek, ami máskülönben nagyon élvezetes és jó élmény volt!