Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Írta 2010. július 27. - 11:19
Írta 2010. július 26. - 21:34
Ha a bemeneti részen, a tápnál van a biztosíték, akkor passz.
Ha meg tudod nézni a panelt, akkor keress rajta egyéb megbarnult/megfeketedett alkatrészeket, de mindenesetre én nem tennék több próbát, nehogy egyszer késõn olvadjon ki a bizti és nagyobb kárt okozzon.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Írta 2010. július 26. - 16:09
Van nekem egy Genius 5.1es hangfalam, amiben az egyik éjjel kicsapta valami a biztosítékot. Vettem szépen egy csomag hozzávalót, betekertem egyet, bekapcs. a fõkapcsolóval a hátulján, rezdülnek egy picit a dobok és vége is. Szétsüti egybõl a biztosítékot. Hangerõ le van tekerve, és a fõkapcsoló csak standby-ba kapcsolja, utána külön gomb kelti életre elõl. Kétszer elpróbáltam a mûveletet de ugyan az. Van valakinek valami ötlete? Az új bizt.-nak jónak kell lennie, legalábbis a szám (F2AL 250V) stimmel.
Elõre is köszi!!
Írta 2010. július 25. - 20:20
(meg nokia6300hoz kijelzõt is keresek jóárasítva..)
Írta 2010. július 21. - 11:05
Lehet, hogy nagyon elit oldal lett belõle, és még a regisztráltak se léphetnek be
Pedig 3 felett volt már az arányom, ami ADSL-lel azért nem egyszerû.
Na mindegy, legalább nem kell hirtelen még több nagy vinyót vennem...
Írta 2010. július 21. - 09:43
Elvileg a héten lesz majd friss aszfalt
Melyik héten?
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2010. július 20. - 20:11
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2010. július 19. - 10:32
Írta 2010. július 17. - 21:49
Formázott SD kártya fotóinak helyreállításához milyen programot ajánlotok?
Volt szó róla korábban, tudom, de nem bírtam a keresõvel...
Köszi!
b
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2010. július 06. - 20:56
Bocs, hogy WP ügyben elvesztettem a fonalat. Privátban írd meg az oldalad címét, ja és minél kevesebb plugint használj!
Facebookos dologra sem szükséges külön plugin, kódszinten is egyszerûen megoldható.
Írta 2010. július 06. - 20:29
Írta 2010. július 06. - 20:23
Írta 2010. július 06. - 20:10
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2010. július 06. - 12:15
Oké, bad sectorok voltak. Ezek javítására tud valaki valami megoldást? Vagy kuka? A gyári, 0-kal teleíró software hibákat dobott a rossz szektoroknál..
Kuka, ha garanciális csere (1db bad sector is garanciális hiba). A formázás valóban megjelöli, de hiába mert általában újabbak keletkeznek és elég ha egy rendszer fájl arrafelé jár és vége.
Írta 2010. július 05. - 22:31
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2010. július 05. - 20:10
Aktuális civil
Írta 2010. július 05. - 17:37
Adott egy Win7-tel futó Atomos asztali PC.
-csökkentett mód hálózattal tökéletesen mûködik
-normál módban a késleltetetten automatikus servicek betöltésénél leakad a gép. Nincs prociterhelés, a megnyitott ablakok folyékonyan mozgathatók, de új programot nem hajlandó nyitni. Service listában pedig van egy service, amire azt írja indítás. Ha azt a servicet disable, akkor a következõnél lép fel ez a probléma.
-csökkentett módban naplóban van pár "hibás blokk az eszközön" hiba.
Szektorhibás vinyó? Elégtelen táp (atomnál nehezen elképzelhetõ)?
Hátha valakinek van olyan ötlete, ami eddig nem jött elõ tomidny kollégával.
Aktuális civil
Írta 2010. július 05. - 13:43
Másik, Wordpress alá keresek olyan plugint amivel egy bejegyzést rögtön lehet lájkolni meg postolni Facebook-ra. Nézegettem a plugin gyûjteményeket, de nem tudok kiigazodni az ötvenféle Facebook plugin közt.
Mer' egy állat vagyok !
Írta 2010. július 05. - 13:31
Én is ezt találtam, túl sok a negatív tapasztalat, hogy elhiggyen jó a telepítõ.
Ezt a MD5 ellenõrzést nem vágom, erre gondolsz:
MD5 Checksum Verifier - Letoltes - Download.CHIP.eu ?
A gép azóta rendbe jött. A hiba elég összetett, mert a telepítõ tuti hogy nem jó (másik, kipróbált gépen sem ment fel), ennek a gépnek viszont memóriahibája is volt, az egyik modul hibás (dualba volt/van benne 2x2Gb Apacer 1333MHz).
Egyébként azóta megoldódott, mert a tulaj megelégelte és lett eredeti W7...
Happy end!
Igen valamilyen hasonló program kell. A letöltésnél a weblapon általában megadnak egy md5 kódot (ami egy hash algoritmus végeredménye és - ideális esetben - egyedi végeredmény ad különbözõ bemenetekre). Vagyis letöltött pár gigás fájlon mint bemeneten végig fut az md5 checker és ugyanazt a kódot kell kapnod. Ugyanezt eljátszhatod a dvd tartalma és az iso fájl között is. De az elsõ lépésnél a letöltésnél szokott inkább hiba lenni (bár én még éltemben soha sem teszteltem md5-re fájlt). Ha meg már eleve nem eredeti volt a win, ott lehet egy millió más probléma is.