Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Sziasztok!

Sürgõsen szükségem lenne a Turbo Pascal 6.0-ra, de neten nem találtam. Bárki tud segíteni, küldjön privit. Elõre is köszönöm!

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Akkor most kb. tizenötödször emelem a kalapom a sysinternals elõtt. Ecsém, de jó ez a util is...

Aktuális civil

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Ezt próbáld meg:
Allítsd 0-ra a virtuális memória méretét, mindkettööt, alsó-felsöö értéket egyaránt. Indítsd újra a rendszert, hogy hatása is legyen. Defragmentáld a C-t. Aztán állítsd be a virt. mem. méretét amekkorára akarod. De alsó-felsöö érték ugynakkora legyen, hogy késööbb ne legyen szétszabdalt. Ugyanis, most elööfordulhat, hogy a C-n itt-ott vannak fizikailag a VM-nek lefoglalt területek, ezáltal nagyon lelassul a VM írása olvasása. Defrag után ha beállítod, akkor egy tömbben lesz fizikailag is a VM, azaz gyorsul.

Esetleg hókuszpókusz nélkül ezzel... http://www.sysintern...PageDefrag.html

regent

regent

vendég

• fórumtag
  • 233 hozzászólás

ok, átállítottam 768-ról 2000-re :D

de sajna még mindig ugyanaz a hiba amit kiír...

Ezt próbáld meg:
Allítsd 0-ra a virtuális memória méretét, mindkettööt, alsó-felsöö értéket egyaránt. Indítsd újra a rendszert, hogy hatása is legyen. Defragmentáld a C-t. Aztán állítsd be a virt. mem. méretét amekkorára akarod. De alsó-felsöö érték ugynakkora legyen, hogy késööbb ne legyen szétszabdalt. Ugyanis, most elööfordulhat, hogy a C-n itt-ott vannak fizikailag a VM-nek lefoglalt területek, ezáltal nagyon lelassul a VM írása olvasása. Defrag után ha beállítod, akkor egy tömbben lesz fizikailag is a VM, azaz gyorsul.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
ok, átállítottam 768-ról 2000-re :D

de sajna még mindig ugyanaz a hiba amit kiír...

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

egy csomó szabad hely van a C: -n .
mit csináljak hogy több Virtuális memória a legyen?

Nézd meg mi van beállítva...
(My Computer --> Properties --> Advanced --> Performance Settings --> Advanced --> Virtual Memory)

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
Hy!
Az egyik játékom ezt írja:

Build RedOrchestra_Build_[2005-11-27_10.48]
CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1839 MHz with 511MB RAM
Video: NVIDIA GeForce4 Ti 4200 with AGP8X (4104)

Ran out of virtual memory. To prevent this condition, you must free up more space on your primary hard disk.

egy csomó szabad hely van a C: -n .
mit csináljak hogy több Virtuális memória a legyen?

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

lehet h marahságot kérdezek de azért is:
létezik olyan program amit felmásolva pendrivera videókkal együtt lejátssza ott õket?

VLC Player...

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern
lehet h marahságot kérdezek de azért is:
létezik olyan program amit felmásolva pendrivera videókkal együtt lejátssza ott õket?

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
Az XP betoltesjelzo sav? :)
Az nekem meg se jelenik .

Najo elarulom hogy csak azert mert kikapcsoltam azt a kepernyot, nem azert mert nagyon gyors lenne a gep :) Csak a welcome lap ugrik be 1 pillanatra.
Van par progi ami nagyon le tudja lassitani a gepindulast (sok kicsi fileok miatt , fontok stb)
Ilyen pl Autocad, grafikai progik foleg a macromedia es fejleszto cuccok mint pl az msdn library. De a majkremszaft frame network se tesz jot egy gamer gepnek......
A registry optimalizalas tenyleg jo dolog , es gyorsithat a rendszer mukodesen.
Tud ilyet pl a system mechanic es a kifejezetten erre a celra keszitett Ms bootvis. Bar lehet hogy az csak a betoltodeshez szukseges fileokat teszi a vinyo elejere (vagy esetleg mindkettot csinalja nemtom) De tenyleg jo.

vendég_nhunor_*

vendég_nhunor_*
  • vendég
ááááá

http://www.pto.hu/post/1/454

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

ha ilyen biztositekos, surge protection-os kikapcsolos elosztom van, az tenyleg ved valamit? nem bizok nagyon benne, csak azert vettem meg, mert minimalis arkulonbseg volt ez, meg a nemvedett kozott.

Erre már a múltkor is akartam válaszolni, de nem volt idõm megkeresni..
Az alábbi címen látható, hogy mennyit ér egy jó elosztó.. Legalábbis, ha ezt be merik vállalni!
http://www.apc.com/s...tion_policy.cfm

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
nekem 7 helyett 0,5 lett, és ez lényeges javulás. a windows is sokkal gyorsabban áll fel. regclean rlz!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
jah értem. nekem az 3x mászik el. de amugy igen, attol függ h mi indul el rögtön.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
az a kis zold bizbasz a fekete XP kepernyon mielott megjelenik az asztal. nekem olyan 4-5szor maszik el. de ez fontos? :wtf: marmint hogy 4mp helyett varsz 1et? amugy feltelepitett programok szamatol, meg attol fugg, hogy azok kozul mennyi indul el rogton. asszem
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
milyen csik? nekem startup faser, registry clean, defrag és egybõl jön minden...mondjuk 2 giga rammal...:D

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
Nektek indulásnál mennyi csík megy el XP-nél???
Nekem 7volt, aztán nyomtam egy Registry cleaner-optimizert, és már csak FÉL!!!!! csík!!!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Mijaza titász ? Jah tudom... és miért nem védte meg a táp a túlfesztõl ? Meg ezért kell túlfeszvédõs elosztót használni, hogyha a táp nem, akkor legalább az.

ha ilyen biztositekos, surge protection-os kikapcsolos elosztom van, az tenyleg ved valamit? nem bizok nagyon benne, csak azert vettem meg, mert minimalis arkulonbseg volt ez, meg a nemvedett kozott.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Lehet valami hasonlót csinálni, ha a DHCP leasing idejének a maximálist adod ;)

Ha eltérõ sorrendben kapcsolod be a gépeket van mikor nem ugyanazt adja. Egyszerûbb egy kisebb scope (pld.: 192.168.1.50 - 100). 1 és 50 között elfér pár fix ip :)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Lehet valami hasonlót csinálni, ha a DHCP leasing idejének a maximálist adod ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök