Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Na, hát a feliratok.hu-nál a flasget mindenféle fájlt felkínál az égvilágon csak a nekem szükésges .srt meg .sub nincs:(
Amúgy meg ahova bekötöm a ház ventillátort, ott van ha jól láttam, van még egy csati. Arra akármikor rádobhatok egy plusz ventit?

A feliratok.hu külön ablakban kínálja fel letöltésre a feliratokat, a felugró ablak tartalmába a flashget természetesen nem lát bele elõre !

Igen.

Al: Feltöltött kép

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
[quote name='husevotelefonfulke']Na, hát a feliratok.hu-nál a flasget mindenféle fájlt felkínál az égvilágon csak a nekem szükésges .srt meg .sub nincs:([quote]
És ha a Beállításoknál hozzáírod valamelyik sorhoz, hogy: ;.sub;.srt?
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás
Na, hát a feliratok.hu-nál a flasget mindenféle fájlt felkínál az égvilágon csak a nekem szükésges .srt meg .sub nincs:(
Amúgy meg ahova bekötöm a ház ventillátort, ott van ha jól láttam, van még egy csati. Arra akármikor rádobhatok egy plusz ventit?

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Õ autocad-ben tervezi a tökéletes vázat az egyiken, a másikon meg gelekszibájk részvényeket árul a tõzsdén!:D
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
vole: te miért akarsz két moncsit?

én PS-hez, meg filmet vágni, mégis csak jobb úgy..de te?
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Majd rajottok mi a jo ;)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
VD.

Vole Display. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Oh, köszönöm! :)
Expinálom a pinarámát.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Egyiket összekötöd a hagyományos VGA csatlakozóval, másikat meg a DVI-vel (DVI-VGA átalakítóval ha nincs DVI a moncsin) , driverben beállítod, hogy mit szeretnél rajtuk látni: ugyanazt (klón), egyiken a filmet, másikban a desktopot (színház), vagy a kettõbõl csinálni 1 bazinagy desktopot (nemtommi a beceneve).

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
hogyan tudok két monitort használni egy géphez? 2 videókártya kell? egy agp másik pci? vagy? láma vagyok.
Expinálom a pinarámát.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Ja. :)

Quadro FX1000-es eladó PH!-n 30 körül. Direkt gyûjtõknek. :)

http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Állítólag vannak ilyen warez szerverek, és azokon állítólag nem mûködnek a Flashget progik. Viszont, ismét csak állítólag a Firefox egyik kiterjesztése, a DownThemAll vigyorogva lerendezi ezeket. Különféle szûrõk is vannak benne, stb. Állítólag.

:mybad: :D állítólag.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Állítólag vannak ilyen warez szerverek, és azokon állítólag nem mûködnek a Flashget progik. Viszont, ismét csak állítólag a Firefox egyik kiterjesztése, a DownThemAll vigyorogva lerendezi ezeket. Különféle szûrõk is vannak benne, stb. Állítólag.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Azaz. Hozza meg volt egy jo kis ASUS TUSL-C vagy talan valahol benne egy 2-es szam alaplap, 512sd es kiralysag volt. :)

@Al: Tualitin ;)

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Bongeszonel, ha beepult, akkor jobb gomb, download all by flashget... Vagy ha a flashget van nyitva, akkor Tools/site explorer es kivalasztod, hogy mi kell az oldalrol. Tolt az mindent, ahogy szeretned. :)

Az nem csak azt tölti, amit berakok neki egyenként? Nekem olyan kéne, aminél megadom, errõl az oldalrõl töltse le az srt és sub fájlokat mondjuk.

Enyim Paripa

Let the people speak

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

a tualatinok jó kis procik voltak...

més
benéztem ide és láttam beszélgetni emberkéket passzív procihûtõkröl.. szoval az érdekelne, h hogy is mûködik ez és hogy lehet e elfogadható áron ilyet vételezni. 2 gépbe is kéne, az egyik egy régi, 700mhzes amd thunderbird, asus a7v lappal, a másik meg egy 2600+os athlon akármi, abit nf7es lappal, mindkettõ kb térdig érõ occsó (az a cé betûs, codagen(?)) házban van...

ha le kell venni a oldalát az se baj, csak legyen csendes, hogy tudjak tõle aludni...
elõre is köszönöm! ;)

thermaltake fanless a legolcsóbb megoldás, vagy venni valami nagyot (12cm ventivel ellátottat), és leszedni a ventit róla (coolink 12 centis változata) esetleg a scythe ninja.
a thermaltake fanlesshez kell hátsó házventi.
http://www.thermalta...9fanless103.htm

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
a tualatinok jó kis procik voltak...

més
benéztem ide és láttam beszélgetni emberkéket passzív procihûtõkröl.. szoval az érdekelne, h hogy is mûködik ez és hogy lehet e elfogadható áron ilyet vételezni. 2 gépbe is kéne, az egyik egy régi, 700mhzes amd thunderbird, asus a7v lappal, a másik meg egy 2600+os athlon akármi, abit nf7es lappal, mindkettõ kb térdig érõ occsó (az a cé betûs, codagen(?)) házban van...

ha le kell venni a oldalát az se baj, csak legyen csendes, hogy tudjak tõle aludni...
elõre is köszönöm! ;)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Azt a Flashget is tudja, kattints a "minden letöltése"-re és utána a listán csak pipáld be a kívánt fájlformátumokat.

@Al: Tualitin ;)

Mer' egy állat vagyok !

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás
Az nem csak azt tölti, amit berakok neki egyenként? Nekem olyan kéne, aminél megadom, errõl az oldalrõl töltse le az srt és sub fájlokat mondjuk.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Flashget.

Egy weboldalról bizonyos típusú fájlokat hogyan tudnék leszedni egyszerre?
Most a WinhTTrack Website Copierrel róbálkozom, de nem nagyon jön össze. Nem állítom, hogy nem lehet vele...nekem nem sikerült.( amúgy a feliratok.hu-ról akorom leszedni az összes feliratot:) )

Jorus: még meglátom, költségvetek:)

Enyim Paripa

Let the people speak