Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Írta 2006. június 04. - 13:25
Ja, GSkill lesz. 2-3-2-5 1T rob: CE-6-osok vanna rajta.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2006. június 04. - 10:23
Ha a BIOS még képes felismerni akkor a mechanikája ment tönkre, ha a BIOS nem ismeri fel akkor az elektronika halála a valószínübb. A javításhoz szükség van egy _pontosan_ ugyanilyen winyó elektronikai paneljére és valakire aki kicseréli a panelt, a siker nem garantált, de kb. ez az egyetlen lehetõség a Kürt Kft.-n kívül.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2006. június 04. - 01:10
[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]
Írta 2006. június 04. - 00:16
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2006. június 03. - 23:49
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. június 03. - 23:14
Na nekem olyan gondom van h kb 2 napja durva belassulásokat csinált a gép, azureus pár fájlra crc hibát írt ki, ma meg kurva lassan bootolt be és az egész rendszer nagyon lassú volt, és a d meghajtót nem tudtam elérni. Most kivettem a vinyót, anélkül faszán gyorsan megy a gép... A vinyó egy régebbi 60gigás maxtor, és utóbbi napokban a vinyók felõl, valszeg ebbõl, fura hangokat hallottam, ilyen kattogás szerû... Lehetséges a javítása? Illetve ha csak az elektronika ment gallyra, akkor adatmentés?
[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]
Írta 2006. június 03. - 20:58
jobb klikk a menüsorra (akárhova) -> testreszabás -> beállítások -> mindig a teljes menüsor pipa be
Köszi !
iljicS: Ha avi rol esetleg mpg-rol van szo akkor egyszeru
Ha masrol akkor korbe kell nezni milyen software tud ilyet
Avihoz a virtualdub filtere alkalmas erre , amit kovkeppen ersz el
Betoltod a filmet a video menuben full processing mode-ot allitasz.
Utana bemesz uitt a filters menube es ott kivalasztod a rotate-t es elforgatod
a 3 lehetoseg valamelyikevel.
Van egy rotate2 is az kicsit komolyabb beallitasokat tud
(ez a virtualdubmod-ban van)
Sima MPG, úgyhogy akkor így menni fog, köszi !
De, TFT-nél meg lehet csinálni, hogy fekete keretet rakjon köré.
Mer' egy állat vagyok !
Írta 2006. június 03. - 20:10
al01: SB Live szerintem nem sokkal rosszabb audigy2 nel (ha az EAX 4-et nem vesszuk figyelembe) a software-e pedig sokkal jobb, kenyelmesebb hasznalni.
A CMSS-e is sokkal kozelebb all a hazimozis erositoknel megszokott hangzaskephez. (ne csodalkozz ha pl aud2-n "nincs" center 5.1 ben mert szetkeveri a hangot egyenletesen)
iljicS: Ha avi rol esetleg mpg-rol van szo akkor egyszeru
Ha masrol akkor korbe kell nezni milyen software tud ilyet
Avihoz a virtualdub filtere alkalmas erre , amit kovkeppen ersz el
Betoltod a filmet a video menuben full processing mode-ot allitasz.
Utana bemesz uitt a filters menube es ott kivalasztod a rotate-t es elforgatod
a 3 lehetoseg valamelyikevel.
Van egy rotate2 is az kicsit komolyabb beallitasokat tud
(ez a virtualdubmod-ban van)
Írta 2006. június 03. - 19:58
2 kérdés:
- hogyan lehet Word/Excel-ben megszüntetni azt, hogy a lenyíló menükben alapból csak az jelenik meg amit mostanában használtam ?
jobb klikk a menüsorra (akárhova) -> testreszabás -> beállítások -> mindig a teljes menüsor pipa be
Egy nap 24 óra, egy tálcán 24 sör...EZ NEM LEHET VÉLETLEN!
Írta 2006. június 03. - 19:04
- hogyan lehet Word/Excel-ben megszüntetni azt, hogy a lenyíló menükben alapból csak az jelenik meg amit mostanában használtam ?
- hogyan lehet egy videot elforgatni ?
Mer' egy állat vagyok !
Írta 2006. június 03. - 14:17
I`m as fast as nobody!
Írta 2006. június 03. - 13:59
grat. :spoko:
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. június 03. - 13:31
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Írta 2006. június 03. - 11:28
Nekem valami sb live 5.1 van és ezt csinálja. Elhinném h ez a hibás ha a másik füles is zúgott volna.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2006. június 03. - 10:40
Írta 2006. június 03. - 08:01
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Írta 2006. június 03. - 07:57
TFT monitorok csak megszorításokkal alkalmasak játékra. A válaszidõt már leszorították elfogadható mértékûre, de mivel a képpontok mérete fix, egy natív felbontásuk van (mondjuk 1280*1024) a többi felbontást csak interpolálják, ergo szarul néz ki mondjuk a kép 1024*768-ban. Ha a VGA-d nem tudja az adott játékot a TFT natív felbontásában nyomni, akkor kénytelen vagy levenni a felbontást, és játszol az ergya képpel. Ha nincsenek nagy igényeid játékok terén, és/vagy nem ez az elsõ rendû szempont, akkor igazából a kettõ közül mindegy, hogy meiket veszed, a 19-es nagyobb.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2006. június 03. - 07:26
Most tervezek TFT monitort vásárolni. Szerintetek ez játékra alkalmas?
-LG L1750SQ
-LG L1950SQ
(Sajna képet nem tudok róla linkelni.)
Írta 2006. június 02. - 22:29
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->