Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Nincs oan progi, ami egyben kiírná az összes hõmérsékletet a gépen? Mert most a HDD Temp. kiírja a 4 vinyó hõmérsékletét, AtiTool kiírja a GPU-t, meg a környezetéét, SpeedFan kiírja az alaplap, meg a CPU-ét, szal nincs vmi oan, ami ezeket összeszedné, és kitenné a tálcára?

Ja, GSkill lesz. :) 2-3-2-5 1T rob: CE-6-osok vanna rajta.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Ott nem fognak tudni segíteni valószínüleg.

Ha a BIOS még képes felismerni akkor a mechanikája ment tönkre, ha a BIOS nem ismeri fel akkor az elektronika halála a valószínübb. A javításhoz szükség van egy _pontosan_ ugyanilyen winyó elektronikai paneljére és valakire aki kicseréli a panelt, a siker nem garantált, de kb. ez az egyetlen lehetõség a Kürt Kft.-n kívül.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás
Akkor rip... :( Miután totalcommanderbe nem tudtam elérni a vinyot (azt írta ki tegyem be a lemezt..) Jobbnak láttam kikötni... Mind1 beviszem hétfõn számtechboltba, aztán meglátom milesz...

[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Ha az elektronika hibás akkor lehetséges az adatmentés az elektronika cseréjével, ha a mechnaika a hibás (az lesz) akkor is lehetséges, Kürt Kft., és olyan 0,5M körüli összeg.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nagy valószinüséggel meghalt a winchestered, addig másolj le róla mindent, amig lehet.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás
Hali!
Na nekem olyan gondom van h kb 2 napja durva belassulásokat csinált a gép, azureus pár fájlra crc hibát írt ki, ma meg kurva lassan bootolt be és az egész rendszer nagyon lassú volt, és a d meghajtót nem tudtam elérni. Most kivettem a vinyót, anélkül faszán gyorsan megy a gép... A vinyó egy régebbi 60gigás maxtor, és utóbbi napokban a vinyók felõl, valszeg ebbõl, fura hangokat hallottam, ilyen kattogás szerû... Lehetséges a javítása? Illetve ha csak az elektronika ment gallyra, akkor adatmentés?

[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

jobb klikk a menüsorra (akárhova) -> testreszabás -> beállítások -> mindig a teljes menüsor pipa be

Köszi ! :)

iljicS: Ha avi rol esetleg mpg-rol van szo akkor egyszeru
Ha masrol akkor korbe kell nezni milyen software tud ilyet
Avihoz a virtualdub filtere alkalmas erre , amit kovkeppen ersz el
Betoltod a filmet a video menuben full processing mode-ot allitasz.
Utana bemesz uitt a filters menube es ott kivalasztod a rotate-t es elforgatod
a 3 lehetoseg valamelyikevel.
Van egy rotate2 is az kicsit komolyabb beallitasokat tud
(ez a virtualdubmod-ban van)

Sima MPG, úgyhogy akkor így menni fog, köszi !

De, TFT-nél meg lehet csinálni, hogy fekete keretet rakjon köré.

Mer' egy állat vagyok !

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
A TFT vel kapcs arra lennek kivancsi attol aki hasznal ilyet: Nem lehet pl azt megcsinalni hogy mondjuk egy 19" tft 1024 es modba kapcsolasanal nem interpolalsz hanem egyszeruen kirakatod vele azt a meretet korben fekete savval? Tudom ez eleg gaz de jatekok szempontjabol meg mindig ez lenne a legjobb.

al01: SB Live szerintem nem sokkal rosszabb audigy2 nel (ha az EAX 4-et nem vesszuk figyelembe) a software-e pedig sokkal jobb, kenyelmesebb hasznalni.
A CMSS-e is sokkal kozelebb all a hazimozis erositoknel megszokott hangzaskephez. (ne csodalkozz ha pl aud2-n "nincs" center 5.1 ben mert szetkeveri a hangot egyenletesen)

iljicS: Ha avi rol esetleg mpg-rol van szo akkor egyszeru
Ha masrol akkor korbe kell nezni milyen software tud ilyet
Avihoz a virtualdub filtere alkalmas erre , amit kovkeppen ersz el
Betoltod a filmet a video menuben full processing mode-ot allitasz.
Utana bemesz uitt a filters menube es ott kivalasztod a rotate-t es elforgatod
a 3 lehetoseg valamelyikevel.
Van egy rotate2 is az kicsit komolyabb beallitasokat tud
(ez a virtualdubmod-ban van)

RoDaNi

RoDaNi

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás

2 kérdés:

- hogyan lehet Word/Excel-ben megszüntetni azt, hogy a lenyíló menükben alapból csak az jelenik meg amit mostanában használtam ?

jobb klikk a menüsorra (akárhova) -> testreszabás -> beállítások -> mindig a teljes menüsor pipa be

Egy nap 24 óra, egy tálcán 24 sör...EZ NEM LEHET VÉLETLEN!

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
2 kérdés:

- hogyan lehet Word/Excel-ben megszüntetni azt, hogy a lenyíló menükben alapból csak az jelenik meg amit mostanában használtam ?

- hogyan lehet egy videot elforgatni ?

Mer' egy állat vagyok !

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Sala, lehet hogy tudok segiteni Laptop ugyben, irj privit ha erdekel.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
jahogy 95 ezres monitor és 4ms :)
grat. :spoko:

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
A nagyobbat vettem :) Névszerint LG L1932P-t. És a Heroes V ugyanúgy megy 1280*1024 mellett, mint 1024*768-on. Bár valószínû, hogy Half-Life 2-t nem fogom ennyin nyomni...
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Akkor a fules a hibas. Nekem is SB live 5.1 van. Amig le nem nyulom ocsem audigy 2-jet. :)

Nekem valami sb live 5.1 van és ezt csinálja. Elhinném h ez a hibás ha a másik füles is zúgott volna.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ha nem fejlesztes belátható idõn belül, akkor a kisebb monitort vedd ;)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Radeon 9600XT-m van. Eddig minden elment rajta elég magas beállításon 1024*768-ban, (Heroes V is!, bár az csak LOW-n nade ott van még a Very Low is :) ). Akkor szerintem nem lesz gond. Thanks!
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
A DVI digitális.

TFT monitorok csak megszorításokkal alkalmasak játékra. A válaszidõt már leszorították elfogadható mértékûre, de mivel a képpontok mérete fix, egy natív felbontásuk van (mondjuk 1280*1024) a többi felbontást csak interpolálják, ergo szarul néz ki mondjuk a kép 1024*768-ban. Ha a VGA-d nem tudja az adott játékot a TFT natív felbontásában nyomni, akkor kénytelen vagy levenni a felbontást, és játszol az ergya képpel. Ha nincsenek nagy igényeid játékok terén, és/vagy nem ez az elsõ rendû szempont, akkor igazából a kettõ közül mindegy, hogy meiket veszed, a 19-es nagyobb. :D

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Mi a különbség a DVI és a VGA kimenet között? Ugyanazt tudják?
Most tervezek TFT monitort vásárolni. Szerintetek ez játékra alkalmas?
-LG L1750SQ
-LG L1950SQ
(Sajna képet nem tudok róla linkelni.)
White Horse

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
http://www.macropoli...lap.php?kod=353

mivel uj albi, kéne net meg számcsigép
max 200ig kéne laptop
??

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
segítség lehet, ha minimalizálod a bekapcsolt bemeneteket. A CDin pl. nagyon össze tudja szedni a zajokat.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök