Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
köszönöm
belsõ kellene..
de ez sem rossz..

megfontolom

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
depo.hu n nézz körül, lehet venni egész olcsón (5-7e ft) USB 2.0-s külsõ rackeket, azokat alapból felismeri az xp. nekünk a suliban ilyen van, ez a videós diszk, naponta mindig másnál van, hordozzuk rendesen, 2 éve bírja a winyó benne:

http://depo.hu/?pn=p...=164&p_id=22664

esetleg ez:

http://depo.hu/?pn=p...=164&p_id=30037

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
valami normál cucc kéne amiben tudom az iroda meg az itthoni meg egyéb gépek közt hozni vinni a vinyót...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
igaz, és megy!

köszöntem szépen!
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
De mindket nagy ceg termeke (WinDVD, PowerDVD) tudja ezt a funkciot.
Egyebkent a film egy ugynevezett overlay retegen jelenik meg ezert nem tudsz hagyomanyosan hozzaferni ,csak ha valamin keresztul elered.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
A DVD lejáccó szoftver nem tud ilyet ?

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
képet szeretnék lopni DVDrõl...hogyan?
mert hypersnap dx képlopó progival nem megy vmiért,ped bekapcsoltam a directx+dvd-s szarságot
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
De makos vagy en par eve meg 20ert vettem :(
A lyukacsos teteju hazak annyibol jok ,hogy az a meleg levegomennyiseg amit nem tudnak a ventik eltavolitani a hazbol, az torvenyszeruen felfele szall es igy ott el tud tavozni. Ezek a hazak altalaban porszurokkel vannak ellatva amit viszont idonkent tisztitani kell.
A hoszenzorokat ugytom az IC-k magja ala helyezik a nyakon es mivel van koztuk levego, igy valoban nem mindig reprezentativak. A valtozasokat viszont jol nyomon lehet kovetni. Nemtom mi az etalon a mai alaplapoknal de szerintem se rossz a 38. Nekem bevallt a passziv chipset hutes , persze nem uj lapom van. Ha viszont most vennek, akkor is arra torekednek minel kevesebb venti legyen a gepben ami szetkophat es elkezdhet majd csorogni.
Passziv hutesnel tenyleg irto sok mulik a hazon beluli legaramlastol ezen tunningolj inkabb mint egy plusz venti.
fish: Milyen rack kulso?

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás
Jöhet. Köszi.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
most veszek két olyan 350-es chieftec-et 7500-ért darabját, ha kell, megadom a tag számát, aki hozza õket.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás
Jaa, értem. Tehát felszipja a levegõt a házbul és kinyomja hátul. Éértem.

Bár lehet, hogy inkább ez lesz : http://www.ebolt.hu/product98865.html
Mostanában minden coolink volt amit beraktam:)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
A 12-es venti az aljukon van, nem a tetejükön, a meleg levegõ pedig hátrafelé távozik, nem kell lyukas tetejü ház hozzá.

Amit linkeltél az teljesen jó lesz.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás
mondjuk egy ilyen?: http://www.ebolt.hu/product101499.html
Amúgy azok a tápok amik 12 centis ventievl vannak szerelve és a tetjükön van, azoknak olyan ház kell aminek van kivágágás a tetején? Mert azok a legszimpatikusabbak:(

Basszus ahogy olvasgattam a fórumokon, mindenki mást mond, mást ajánl, vagy nem kapni vagy mittomén...

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
38 fok bõven jó, viszont arra fogadni merek, hogy messze nem annyi csak annyinak méri a szoftver amivel nézed.

Mer' egy állat vagyok !

hé én

hé én

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
olyan kérdésem lenne hogy vagy egy sli-s asus alaplapon az aktiv chipset hûtés helyett egy kék zalman passzív. a hõtö a felsõ vidkari alatt van ezért szinte semmilyen légmozgás nem éri. a hid hõmérséklete 38 fok körül alaku passzívan, ha áteszek egy 4 centis ventit akkor 32-34 fok. kérdésem az lenne hogy magas e a 38 fok a dolognak?

- nem emlékszek sajnos hogy mennyi volt mikor aktiv volt rajta, de az a kis gyári venti a szinte 0 hûtõbordával nagyon hangos

zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
mobilrakkall nem lehet nagyon melléfogni,igaz?
vagy van amire kell figyelni??

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
Mindig ez a tap problema :)
Miert nem kotitek ki aksira, az aksit meg egy bringahoz amit csak tekerni kell neha hogy feltoltse. Elvegre itt ugyis mindenki tekeros ember vagy nem?
:D
Tapok kozt azt is kell figyelni mit ad le valojaban, mert elkepzelheto olyan hogy pl egy jobb 360 -as annyit ad le mint egy vacak 400-as.
Egyebkent biztos ebben a kerdesben is van egy jo adag uzlet, marmint hogy egyre nagyobbak a tapok. Aranyaiban szerintem se akkora az eszkozok igenye egy atlagfelhasznalo gepeben, mint amekkora tapokat mar kapni lehet. (szal nem feltetlen muszaj autoba ulni ha bicajjal is lehet menni ,megha az auto kenyelmesebb is)
Sot remelhetoleg az ujabb cuccok mar kevesebbet fognak fogyasztani legalabbis a processzorok teren, mintha ezt olvastam volna.
De mindenkinek maganak kell testreszabni a gepet ahoz amit csinalni akar vele, meg aszerint milyen szempontokat tart fontosnak ezen felul.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Firefoxban, ha testreszabom az Eszköztárat, hogy tudom az új beállítást alapértelmezetté tenni?

Az odáig rendben van, hogy készítek egy új Eszköztárat, amiet szeretnék, de amint új ablakot niytok (vagy bezárom, vagy újraindítom a böngészõt) akkor megint a default Eszköztárak jönnek fel, és sehol az általam kreált.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Babooo

Babooo

vendég

• fórumtag
  • 83 hozzászólás
Energiaellátást vedd minimumra, ha lehet akkor biosba lõdd be hogy hány fokon induljon a venti, ne futtass ezer cuccot a háttérben, csökkencsé' fényerõbõl, de akár ki is kapcsolhatod. :)
Ebbe meg jó proci van, azon ne állítgass, keveset zabál.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Semmit, a gép állítja magának.
+ ha folyamatosan alacsonyabb órajelen menne még tetû lassúbb lenne.

Mer' egy állat vagyok !