egy speckó fully
szerintem shareware a cucc és szeretném ha az enyém lenne
Ja nekem nem is ilyen 30 napos trial verzió van, de nem is teljes.
Szóval passz, nekem ez is megteszi, nagyon ritkán enged be akármit, a dolgok nagy részét kiszûri.
egy speckó fully
szerintem shareware a cucc és szeretném ha az enyém lenne
egy speckó fullyJa, akkor mi is kéne?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
-=B.B.B.=-
danke sünKerio de mindig elbaszom:D
Mindjárt nyomom.
-=B.B.B.=-
én zonealarmot használok a cégnél er itthon nem megy sajnaNekem a Keiro az alap, már két éve minden formatálás óta ezt rakom fel, és nem nagyon enged át semmit.
-=B.B.B.=-
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
a) pirospassz, még nem hivtakrob: pentek van. hozod, vagy kuldod a cumot? tobbi mindenseg mar megvan?
megjott a modemem, mar csak egy level kell a jelszoval es lesz netem otthon jeee
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Szeritnem tök rendben van. viszont a winyó tényleg fura hogy miért ennyi. Ha megfogod akkor tényleg ilyen meleg, nemcsak félremér a szenzor ?
RAUH-Welt
B E G R I F F
hat, hogy ez a gmail mekkora egy f.o.s.
zip filet nem lehet kuldeni mert exe van benne vagy mi a kinja.
el megy a verbe...
Amúgy remélem nem azért van a probléma, mert a mac nem támogatja az adott márkát, amit használni szeretnél (van vmi lista emlékeim szerint, arról, hogy mit hajlandó elfogadni a mac). A www.beszeljukmac.com talán segítséget nyújthat, itt mac fanok segítik egymást.