Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Én Clinnel szoktam megtisztítani, aztán meg porstoppal lefújom.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

parej

parej

vendég

• fórumtag
  • 215 hozzászólás
Hali!

Tudnátok esetleg vmi hatásos módszert laptop monitor tisztítására? Eddig bármivel próbáltam letörölni, mindig tiszta foltos maradt .

köszi, parej
now I lay me down to sleep
pray the lord my soul to keep

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Akkor vedd meg gyorsan azt a 4200-t, mert az enyém 38-ért ment el nem egész 6 óra alatt. :) Vót rá gari is amúgy. EGyébként az a 4200+ gondolom AM2-es, azért olcsóbb. 39-ért mennek az AM2-es 3800-ak, és 45-50 körül a 939-esek, mivel azok ugye jók a régebbi lapokba, régebbi ramokkal.

Ááá, tényleg AM2-es ! :cry:

A végén XBox lesz belõle !

(és szóri a lowball-ért :D )

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Akkor vedd meg gyorsan azt a 4200-t, mert az enyém 38-ért ment el nem egész 6 óra alatt. :) Vót rá gari is amúgy. EGyébként az a 4200+ gondolom AM2-es, azért olcsóbb. 39-ért mennek az AM2-es 3800-ak, és 45-50 körül a 939-esek, mivel azok ugye jók a régebbi lapokba, régebbi ramokkal.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Passzív léggel, alapfeszen 2500-at biztosan, de tod, hogy nem vagyok tuninger. ;)

Engem lehet érdekelne, elkeserítettek a RAM árak. :)
Bolhán van 4200+ 32-ért, 27k ? Gari van egyébként ?

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Köszi srácok, sikerült a testdisk-kel

(nagy para volt, az összes zeném úszott volna, amit még túlélek, de buktam volna a GTA mentéseket is:D)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

A Getdataback látja, de visszahozni nem engedi, mert demo.

irtam privit, lehet segítségedre lesz ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Próba:
(rosszsorrendben postoltam, tehát)
http://www.cgsecurit...g/wiki/TestDisk
http://www.woundedmo...erescue19d.html

Ha nem sikerül, akkor szerintem ideje beruháznod a GDB licenszre.
"In idem flumen bis non descendimus"

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

Partíció _mentõ_ (backup) vagy _visszaállító_ ("undelete/recovery")?
Írd le mit csináltál vagy inkább mit szeretnél csinálni?

Visszaállító kéne.

Létrehoztam egy új partíciót, és egy létezõbõl vettem el üres helyet. Most nem látom az eredetit, illetve mindenáron formázni akarja a windóz.

A Getdataback látja, de visszahozni nem engedi, mert demo.

Charon: szerintem nemsokára lesz Google street is, ha a világ ilyen irányban halad tovább;)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Goodge street megallonal.

Ezt google streetnek olvastam Posted Image

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Partíció _mentõ_ (backup) vagy _visszaállító_ ("undelete/recovery")?
Írd le mit csináltál vagy inkább mit szeretnél csinálni?
"In idem flumen bis non descendimus"

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Ismertek ingyenes partíciómentõ programot? Olyasmire gondolok mint a Getdataback, csak ingyé.
Csináltam egy kis butaságot...:mad:

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

...
Megvan!!! Szét kell kapni...

http://www-307.ibm.c...ocid=MIGR-53364

Köszi!

CeX-ben vetted? ...

Aha, olcsóbbak mint az ebay:)
Egyébként van még egy elég tuti hely TCR-nél, szerdánként valami szgépes piac, az Oxford streettõl északra, egy vele párhuzamos kis utcában, TCR-tõl jobbra.
Az eladók nagyrésze rizs, és elmebeteg árak vannak, új cuccok dobozban, csak sajna gari nélkül.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Kedves számítógépzsenik :)

videokártyát szeretnék venni öcsém gépébe (az elõzõ sztem elhalálozott), de kb 2 éve árlista sem volt a kezemben, fogalmam sincs mi a jó vétel...
15e Ft van rá, AGP-s kellene, nyilván játékra. Ha jól láttam akkor CS-zik és NFSezik fõleg. Az már csak az én extra kérésem, hogy (ha van egyáltalán ilyen) passzív hûtés legyen rajta. :) Szóval ebbõl a pénzbõl kéne kihozni a legjobbat. Az elõd egy FX5200 volt, nyugodjék békében.

Esetleg ez:

http://forum.hwsw.hu...howtopic=118497

Mer' egy állat vagyok !

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Akkor bepaliztak, aszonták csak a 2700 333as a jó, szal vettem egy 256ost:( Mondjuk 4 fontért nem volt rossz vétel:)

Viszont mikor betettem a gépbe, csak egy üres foglalat volt, ezekszerint a gyári modult nem lehet kicserélni, vagy ahhoz le kell bontani az egész házat (IBM R50e)?

CeX-ben vetted? ha nem, megeri benezni. a Totenham Ct roadon van Goodge street megallonal. hasznalt cuccokkal foglalkoznak csak, olcsok mint allat.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
The IBM ThinkPad R50 uses PC-2700 type memory and has 2 bank(s) of 1 socket(s) each for a total of 2 memory socket(s) . The IBM ThinkPad R50 comes standard with 256/512MB of RAM and supports up to 2GB of RAM . Choose from the memory modules listed above for guaranteed compatible upgrades for your IBM ThinkPad R50.

For optimal performance of your IBM ThinkPad R50 install the maximum amount of RAM in each memory socket.

Biztos, hogy ki lehet cserélni...

http://www-307.ibm.c...ocid=MIGR-53166

Hmm a videón viszont tényleg csak egy slot látszik....

Megvan!!! Szét kell kapni...

http://www-307.ibm.c...ocid=MIGR-53364

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

a 400-as simán menni fog 333-on.

Akkor bepaliztak, aszonták csak a 2700 333as a jó, szal vettem egy 256ost:( Mondjuk 4 fontért nem volt rossz vétel:)

Viszont mikor betettem a gépbe, csak egy üres foglalat volt, ezekszerint a gyári modult nem lehet kicserélni, vagy ahhoz le kell bontani az egész házat (IBM R50e)?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Memóriát vennék a laptopomba, annyit tudok hogy eredetileg 200pin-es, pc2700-as, 333mhz-es van benne.

Ilyenbõl sajna csak 256mb-osat tudok ócsóér, nekem meg 512-es kéne. Ha pc3200-as 400mhz-s 512-est rakok bele, az mûködni fog, vagy mindenképp ugyanolyan kell?

a 400-as simán menni fog 333-on.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

hú, köszi
ez a Radeon 9500pro (?) a passzív Zalman-al tetszik... Azt hogyan tudom meg, hogy ez pro vagy sima 9500?
arra rájöttem (olvastam... :) ), hogy elvileg pár sima 9500-ason be lehet kapcsolni a +4 pipeline-t, így gyak. egy 9700ast kapunk. A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudok 250km távolságból meggyõzõdni arról, hogy ez a kártya menni fog-e?

Neten nézz utána (van egy oldal ahonnan a hekkelt drivereket lehetett letölteni ott minden fenn volt), én sajnos már elfelejtettem, az biztos, hogy piros nyákon kell lennie a kártyának és L alakban kell lennie a RAM-oknak, viszont legtöbbször ezzel maga az eladó is tisztában van, tehát eleve úgy hírdeti.

Mer' egy állat vagyok !

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Memóriát vennék a laptopomba, annyit tudok hogy eredetileg 200pin-es, pc2700-as, 333mhz-es van benne.

Ilyenbõl sajna csak 256mb-osat tudok ócsóér, nekem meg 512-es kéne. Ha pc3200-as 400mhz-s 512-est rakok bele, az mûködni fog, vagy mindenképp ugyanolyan kell?