Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Írta 2006. november 21. - 13:15
Bár a program igényeitõl függ. A 7600-os is 20ezer ft körül van, szóval biztos van közte még 1-2 átmenet.
Írta 2006. november 21. - 11:24
köszi!
vendég_Charon_*
Írta 2006. november 21. - 11:13
Ja, én aszittem irodázni kell csak, meg déenest elemezni.
...meg fehérjét modellezni 3d-ben, meg szerkezetet elõrejelezni, meg full hdr-ben nézegetni a fehérjék elektronfelhõjén keresztül a naplementét.
Írta 2006. november 21. - 10:59
400as...hát a franc tudja mennyire hangos, a brutkó zallman procihûtõ mellett...konkrétan?400 W? mennyire csendes/Hangos?
Greenpower?mennyivel jobb?
azt tudom hogy kivitelre igényes és átgondolt.....
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. november 21. - 10:44
konkrétan?400 W? mennyire csendes/Hangos?igen
Greenpower?mennyivel jobb?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2006. november 21. - 10:33
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
vendég_Charon_*
Írta 2006. november 21. - 10:26
Épp a mellékes 3d dolgok miatt érdeklõdök.
Írta 2006. november 21. - 10:19
http://hu.wikipedia...._(fájl_formátum)
ATI Radeon 9550, 128MB, TV, DVI AGP * 14 577 17 492
Én ezt venném, ha az ár nem számít. Gyakorlatilag egy 9600PRO vagy akár egy 9600XT teljesítmény is kihozható belõle ( típustól függõen ).De ha csak 2D-ben lesz használva irodai célra, akkor elég a legolcsóbb Geforce vagy ATI is.
vendég_Charon_*
Írta 2006. november 21. - 10:19
Írta 2006. november 21. - 10:16
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
vendég_Charon_*
Írta 2006. november 21. - 10:07
Hírek olvasása házhoz kézbesítve. Olyan mint a hírlevél emilben és a napilap elõfizetés.
Gyroskérdés:
Melyiket a 3 közül - csak ezeket lehet:
GeForceFX 5200 8×AGP 128MB DDR TV-out AGP * 9 797 11 757
ATI Radeon 9250, 128MB, TV, DVI AGP * 9 558 11 470
ATI Radeon 9550, 128MB, TV, DVI AGP * 14 577 17 492
Céges, ár nem számít (=ezek férnek bele), 1280x1024 lesz a célfelbontás (lcd mon), és a kijelzõn csak d-sub a bemenet, tehát analóg.
A gép többi része talán lényeges része egyébként p4-2.6 és fél giga ram. csak agp.
Guruk?
Írta 2006. november 21. - 01:52
vki eltudja egyszeruen gyorsan magyarazni mi ez az rss es mire hogyan tudom hasznalni?
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2006. november 21. - 00:29
bluestrom az jó, de a greenpower még jobbFSP tápot használ közületek vki?konkrétan bluestormot
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. november 21. - 00:05
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. november 20. - 23:42
arra a lapos kis elemre gondolok a lap alsó sarkában
ha sokáig állt boltban, lehet, hogy simán tönkrement.
vagy csak sz*r.
400 forint már ne legyen akadály
Hát tápom gyenge az új géphez az már tuti.
Szombaton elvittem haveromhoz az alaplapot, procit , videokarit, memóriákat.
Rákötöttûk a 400W-os FSP Bluestorm tápját, és azzal nem csinálta a leállást, ment 20 percig egyfolytában, viszont továbbra is idiótaságot írt ki a proci órajelére, majdnem 5000MHz-et
Utána kötõttünk rá egy kisplopit , és frissítettünk DOS alól BIOS-t.
Itt elõször volt egy kis bibi, mikor elindítottuk DOS alól az AWDflash progit, és beadtuk neki az új biost, kiírta please wait..... mi meg csak vártunk, de semmi nem történt, kisflopi lámpája egyfolytában égett, de nem hallatszott, hogy dolgozna. Tanakodtunk, hogy mi legyen , mert ez megfõtt Aztán megállapítottuk, hogy végülis nem kezdte el átírni az új biost, annyira az elején elszállt. Lekapcsoltuk a tápot. Szerencsére tényleg jó volt a gép, és még a régi bios volt fennt, nem cseszte el ez az akciónk.
Valószínû a kislemez vagy a letöltött bios file volt hibás, és nem tudta beolvasni a flesselõ progi. Ez a 1016-os bios volt. Ezután egy másik kislemezre rátettünk egy legújabb 1805-ös béta biost, elég friss. Na ezt már sikerült feltenni a lapra.
Ezzel már normálisan jelzi a proci órajelét az alaplap auto állásban is.
Viszont még továbbra is van egy kis gond, hogy checksum errorral indult az alaplap. Biosbeállításoknál lehet valami kínja. PL ilyen volt, hogy letiltottam a SATA-t meg a bootképernyõnél a screen logót, és el is mentettem a változásokat, úgy léptem ki a biosból. Újraindításnál jó is volt, SATA se jött be, meg a logo se. Viszont már egy következõ újraindításnál megint volt mindkettõ. Elfelejti a beállításokat Ez viszont tényleg lehet elem miatt van.
Most egyelõre még várok az új házamra és tápomra, addig marad a jó öreg Athlon XP.
Írta 2006. november 20. - 22:47
Ha vkit érdekel (elvitel, NEM megvétel) egy bontatlan u.gy. C14 es típusú (jettec által gyártott) nyomipatron (Canon S200/S300 i250/i450)-hez, az írjon bátran privibe.
Nekem csak itt porosodik mert sajna beszárat a vas.....
on:
Egy nap 24 óra, egy tálcán 24 sör...EZ NEM LEHET VÉLETLEN!
Írta 2006. november 20. - 22:21
off
egyszer gyere felénk szatyorral adok neked egy valag tintát, erdetileg a 4200-eshez volt, biztos van még benne használható
on
Wow Tigris, szentendre ugye? érdekel a környék, el szoktam menni a benzinkútig, de a többit nem ismerem. Majd megbeszéljük.
Írta 2006. november 20. - 22:15
offA varázsszó megint nem hangzott el. Az IP 1500 és 1000 azok nem chipes patronokat használnak, azaz tudod utántölteni. Akármilyen tintát megesz, nem nagyon igényes. A többi márka és típus a Cannon-on belül is már chipes patront használ, ami miatt a patron nagyon drága. Ugyanis a nyomtató eladása nem biznisz, annál inkább a patron. Nekem BJC 4200 - am volt és most BJC 4550, tapasztalatból mondom, hogy mindent megesznek, nem is mennek tönkre. Egyre kell odafigyelni, hogy ne száradjon be. Egyébként régen még bélyegzõ tintával is hajtottam, ami nagyon olcsó dolog. De egy idõben ezek eltûntek. Azóta viszont vannak u.gy. patronok.
Hozzátenném még, hogy a gyárilag töltött patronok, valamint általában a nyomtatóban lévõ patronok nincsenek teljesen megtöltve. Az ugy patronok viszont igen.
Ha viszont nem akarsz vacakolni a tintaköpõkkel, valamint nem nyomtatsz mondjuk hetente 1x, akkor lézer. De akkor se valami gagyi mûanyagot, mert a HP alacsonyabb kategóriás gépei olyan gagyi mûanyagok, hogy kb két toner és döglött. Általában mechanikai probléma miatt. Az viszont tény, hogy ha van kapcsolatod, akkor a lézer hosszú távon olcsóbb lehet mint a tintaköpõk.
A boltosokra meg tényleg ne hallgass, szerintem tintásak , nomeg marketing. És ööö világbéke lányok
egyszer gyere felénk szatyorral adok neked egy valag tintát, erdetileg a 4200-eshez volt, biztos van még benne használható
on
Írta 2006. november 20. - 22:01
Hozzátenném még, hogy a gyárilag töltött patronok, valamint általában a nyomtatóban lévõ patronok nincsenek teljesen megtöltve. Az ugy patronok viszont igen.
Ha viszont nem akarsz vacakolni a tintaköpõkkel, valamint nem nyomtatsz mondjuk hetente 1x, akkor lézer. De akkor se valami gagyi mûanyagot, mert a HP alacsonyabb kategóriás gépei olyan gagyi mûanyagok, hogy kb két toner és döglött. Általában mechanikai probléma miatt. Az viszont tény, hogy ha van kapcsolatod, akkor a lézer hosszú távon olcsóbb lehet mint a tintaköpõk.
A boltosokra meg tényleg ne hallgass, szerintem tintásak , nomeg marketing. És ööö világbéke lányok
Írta 2006. november 20. - 21:47
a magyar forgalmazók és végfelhasználók meg be vannk fenyítve a gyártók által, hogy garanciavesztés meg mittomén ha nem eredetit használsz, pedig jobb helyeken már rég kiperelték maguknak az utángyártók hogy ez ne legyen így.csakhát a gyártóknak is a patron meg a papír a nagy bolt nam a szaros printer.
pár éve mikor tentákat importáltam amerikából, elég sokat küzdöttem a "rettegõ" kereskedõkkel.......de pl a saját hp printeremben a fekete patront kb 40-szer töltöttem újra, mire meghalt.....szal ne törödj vele mit mond a boltos, nyugodtan , vannak normális minõségû utángyártott cuccok meg refill készletek ha van egy kis tecnikai érzéked. legfeljebb ha netán szervízbe kell vinni akkor tegyél bele eredeti patront