Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Írta 2007. január 17. - 22:17
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Írta 2007. január 17. - 22:10
MSN-be szeretnék ciril betûket (azt most hadjuk, hogy miért). Még esetleg találok egy orosz betûkészletet és azt használom, akkor mûködne is, de azt gyanítom csak én látnám orosznak, a többiek kis négyzeteket látnának, igaz?
Olyat viszont már láttam, hogy a betûket elmentik képként, azt beillesztik és akkor azt mindenki olyannak látja....szal honnan tudnék orosz betûkészletet letölteni és hogy tudom azokat képként elmenteni?
Írta 2007. január 17. - 21:12
asszem ez a max fsb amit kibirunk kekhalalos indulas nelkul. ha HTT 4-re allitom, az jobb lesz nekem?
de szeretjuk az A8N-E t, mert nem kell neki cmos clear ha tulhuzod mint azt o szeretne. csak ujraindul, bemesz biosba, es visszaveszel egy kicsit. aztan proba ujra
miaza atutesi fesz? es a droop? sztem ez nekem magas labda. azert kap masfel voltot, mert igy tobb fsb-t enged, mint mondjuk 1.475tel. es ez a max de nem melegszik nagyon.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. január 17. - 17:07
Feszt ízlés szerint szoktak emelni. Megnézed, hogy adott csíkszélességnél mekkora az átütési fesz, túrsz teszteket, ahol kimérték az adott lap droop-ját, azt hozzáadod az átütési feszhez, levonsz belõle mondjuk 0.05V-t, és annál többet nem adsz neki BIOS-ból. (Mondjuk valszeg a lap miatt nem is adhatnál, de ez más kérdés.)
rob ilyenek kellenenek, hogy
htt 3 vagy 5szoros? nememlexem
ddr433-on elfutottak a ramok 2.5-3-3-8 1T-be. szal addig lehet oket engedni
viszont a legmagasabb fsb amit ki tudtam csiholni az valami 260 korul volt, szal valami biztos meg kellene
es hogy a ramoknak es a procinak mennyi feszt adjak
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
vendég_Charon_*
Írta 2007. január 17. - 17:01
Írta 2007. január 17. - 16:58
Dvd-r írásnál a 13 perc az ugye nem 8x, hanem csak 4x?
nekem egy dvd ha teljesen teleírom, akkor szokott lenni olyan 8-9 perc 8x-os sebességgel, de az írás ideje mástól is függ, pl ha rengeteg fájl van, akkor sokkal hosszabb is lehet, mivel mindig nyitnia zárnia kell a fájlokat...
Írta 2007. január 17. - 16:11
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Írta 2007. január 17. - 15:47
htt 3 vagy 5szoros? nememlexem
ddr433-on elfutottak a ramok 2.5-3-3-8 1T-be. szal addig lehet oket engedni
viszont a legmagasabb fsb amit ki tudtam csiholni az valami 260 korul volt, szal valami biztos meg kellene
es hogy a ramoknak es a procinak mennyi feszt adjak
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. január 17. - 15:46
Van egy Samsung SH-S182M DVD íróm. És adott 3 DVD (SONY). Megírtam õket, oké, olvasni is lehetett. Nade most újra beraktam, merthogy kell róluk valami. De nem megy! CD-nek fogja fel. Viszont a sima CD író/DVD olvasómban mûködnek. Ha beteszek egy másik DVD-t, azt DVD-nek látja és hibátlanul olvassa. Mi lehet a gond?
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
vendég_Charon_*
Írta 2007. január 17. - 13:56
Írta 2007. január 17. - 13:07
ja nekem is hasolno sztori volt a 66000gt+zalmannal most nincs pci kártya bent,még jó hogy van intergált hang+lan benne.ha semmi másra nem,de ilyenkor kjól tud jönni!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. január 17. - 12:50
Írta 2007. január 17. - 12:33
a vidikartya dobozan meg ra van irva minimum kovetelmeny, hogy
minimum 400W system power supply required [with 12V current rating of 22A]
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. január 17. - 12:08
Írta 2007. január 17. - 11:43
jajj azzal is hogy jartam. szepen leszedtem a drivert, leallitom a gepet, oke. kihuzom a 7600-t, probalnam beletolni a 7900-t, nem megy. TUL NAGY! basszus ez hatalmas. az alaplapomon az asszem az eszaki csipszet amin gyarilag egy hutoventi van [picike] de lett helyere rakva egy Zalman nagy magas kek hutoborda. na attol nem fert be. akkor azt le kellett szenvedni, elokeresni a kicsit ventit, anak leszedni a tetejet, mert meg az is magas volt, feltenni azt, es ugy mar befert. mindezt rengeteg anyazassal, meg agyalassal, egy vincsit atcsavarozni egy masik slotba, stb... kb 2es fel ora.
es most ott jarok, hogy kellene egy tap, mert ez nem ad 22A -t a 12voltos agon. vagymi
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. január 16. - 23:44
Amikor valahol vegiglopja egy kis... csoport a kornyeket, majd elfognak 1 azaz 1db elkovetot aki veletlen pont akkor pont arra jart es a nyakaba varjak az egeszet, vagy a bkv ellenorok akik addig buntetnek mig megnincs a quota. A tobbi meg vigan rohogve utazik az en berletpenzembol
Írta 2007. január 16. - 21:36
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
vendég_Charon_*
Írta 2007. január 16. - 20:23
Írta 2007. január 16. - 20:12
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2007. január 16. - 19:15
Dualról lemondtam
http://www.zalman.co...dx=173&code=013
ez a jó link
egyebet nem tudok elmondani
ja nod tényleg jó!!
avg sem vészes szerintem/otthonra/
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!