Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Írta 2007. március 18. - 17:28
Anno ez volt az A3D-vel is , ma mar sehol sincs, en legalabbis nem latom elterjedve. Majd meglassuk ez is pvakitas-e.
Írta 2007. március 18. - 14:46
esetleg passziv is erdekelhet
/halkitani ken a gepet, majd vinyokat is csomagolom vhogy/
mennyire idotallo egy tap manapsag?
nem feltetlen elettartam szempontjabol hanem az elsuhano szabvanyok miatt
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2007. március 18. - 13:11
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2007. március 18. - 12:25
Azé' ezeket a 3.5-ös jackeket eltûntethetnék már egy minõségibb kariról.
Nincs is rajtuk csak a hangfalszetek miatt...
Eleve ne várj olyan kártyáktól ilyet, ahol az analóg rész házon bellül van, és zárójelben jegyzem meg hogy a 6,3 is fófaxxal több felületet ad mint a 3,5 jack. RCA kéne vagy kábelcsíptetés...
De nekem csak digi rész van a házban, külön analóg erõsítõ kinn, és 6,3as csati. Megteszi .
De meghallgatnám az Asusét (meg is fogom ), remélem jó kis kártyának ígérkezik.. bár pl hogy tud-e 44,1rõl is mintavételezni hwesen arról megint nem esett szó, eax supportról sem, etc...
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2007. március 18. - 08:01
regi lapomra [abit kv8 pro] epitek havernak teszkogazdasagos konfigot.
ilyesmire gondoltam, hogy
xfx 6600GT agp [jol gondolom, hogy ez boven alaz egy 7300GT-t?]
erre eleg lesz egy alap 350W-os tap? 14centis ventije van, egesz korrektnak tunik, de semmi extra amugy. az a neve, hogy
350W FSP ATX-350PNF aPFC PSU
Attól függ milyen a 7300GT, mert, ha DDR3-as , akkor a 7300-as alázza a 6600GT-t, ha DDR2-es akkor az is kb egyszinten van egy 6600GT-vel, úgy emlékszem. Szerintem egy DDR3-as 7300GT(pl Galaxy ) a nyerõ ebben a kategóriában.
A táp jó választás.
Írta 2007. március 18. - 03:59
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. március 18. - 01:26
Írta 2007. március 18. - 00:27
Mondjuk nincs bajom a creative-al de ez azert jonak tunik foleg ha 35 alatt lesz az ara. Kerdes milyen lesz a szoftverkoritese ami egy ilyen hardware-nel nagyon fontos szempont,bar remelhetoleg asuseknal ez nem lesz akkora problem. Az alaplapi integralt audiok es a creative tomegpiaca mellett ez igazi gyongyszem lehet. Persze ezt ki is fogjak hasznalni a markosok hogy jol felsrofoljak az arat.
Írta 2007. március 17. - 23:20
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2007. március 17. - 21:52
Ezzel kapcsolatban olvastam, hogy ha magyar xp-re akarod tenni, gubancok lehetnek. Ha kell valakinek, leírom részletesen.
Tényleg? Teljesen szûz gépre telepítéskor is tud szarakodni. Mégiscsak vindóz, nem? :D:D
Írta 2007. március 17. - 21:41
Ezzel kapcsolatban olvastam, hogy ha magyar xp-re akarod tenni, gubancok lehetnek. Ha kell valakinek, leírom részletesen.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2007. március 17. - 17:15
Írta 2007. március 17. - 15:45
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2007. március 17. - 11:24
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. március 16. - 16:12
ilyesmire gondoltam, hogy
2 x 512MB corsair value ddr400
sempron 3000+ skt754
xfx 6600GT agp [jol gondolom, hogy ez boven alaz egy 7300GT-t?]
maxtor 80GB
valami occso dvd iro
erre eleg lesz egy alap 350W-os tap? 14centis ventije van, egesz korrektnak tunik, de semmi extra amugy. az a neve, hogy
350W FSP ATX-350PNF aPFC PSU
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. március 16. - 13:44
Rám emlékezik.
Rád mikor nem? Böngészõ újraindítás után (->ne törölje a kukikat kilépéskor)? Vagy egyszerûen böngészés közben egyszer csak kint vagy?
Esetleg böngészõ típus?
Szal infóót!
Böngészõ újraindítás után van ez a probléma. Egy bizonyos idõ után böngészés közben is kijelentkezik, gondolom ez direkt van.(?) Eddig explorer, végre valahára most már firefox. De mind2nél ez van. De pl myvip megjegyez, iwiw ie-ben nem, most már igen. A fórum meg elfelejt, de ha beírom a nevem, a jelszavam már tudja. Kb ennyi.
Írta 2007. március 16. - 11:35
Rád mikor nem? Böngészõ újraindítás után (->ne törölje a kukikat kilépéskor)? Vagy egyszerûen böngészés közben egyszer csak kint vagy?
Esetleg böngészõ típus?
Szal infóót!
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2007. március 16. - 11:23
Írta 2007. március 16. - 02:47
Jorus, nem csak hangszóró szerûségek hanem azok is . De már másik monitor/kormány/hangfal van minta képen (csak lusta dög vagyok frissíteni a képeket) és már az utód Genius van cseresznyefaszínben (szintén audiókábellel hajtva).
[img]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:MiZzebH5IhbRsM:http://computer.zive.cz/files/obrazky/2006/03brezen/genrepro/Genius-SW-HF5.jpg[/img]
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2007. március 15. - 19:28