Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
Ennel az asus kutyunel tenyleg az EAX a kritikus szempont hogy tudja-e , mivel szerintem hangkartyat azok vesznek elsosorban akik gameznak, vagy igenyesebben akarnak zenet filmet hallgatni/nezni egyszerre. Es ha a jatekok altal igenyelt rendszert nem tamogatjak akkor ertelmet veszti a plusz kiadas . Mivel ha erre nincs igeny sokkal olcsobban is ki lehet jonni minosegi tobbcsatornas hangkartyaval pl zenehallgatasra filmnezesre. Vagy lehet kapni 15 -er dvddivxsvcdmp3CD stb asztalit is.
Anno ez volt az A3D-vel is , ma mar sehol sincs, en legalabbis nem latom elterjedve. Majd meglassuk ez is pvakitas-e.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
mondjatok halk tapot kb 400w korul
esetleg passziv is erdekelhet
/halkitani ken a gepet, majd vinyokat is csomagolom vhogy/

mennyire idotallo egy tap manapsag?
nem feltetlen elettartam szempontjabol hanem az elsuhano szabvanyok miatt

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
A linkelt Asusra mondtam. :) PC-s hangkarikban nincs nagy bizodalmam, jáccani nekem tökéletesen megfelel a Santa Cruz-om, ha meg zenét hallgatok, azt CD-rõl teszem, a gép különben sem szereti a rázkódást. :D

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Azé' ezeket a 3.5-ös jackeket eltûntethetnék már egy minõségibb kariról.

Nincs is rajtuk csak a hangfalszetek miatt...
Feltöltött kép

Eleve ne várj olyan kártyáktól ilyet, ahol az analóg rész házon bellül van, és zárójelben jegyzem meg hogy a 6,3 is fófaxxal több felületet ad mint a 3,5 jack. RCA kéne vagy kábelcsíptetés...

De nekem csak digi rész van a házban, külön analóg erõsítõ kinn, és 6,3as csati. Megteszi :).

De meghallgatnám az Asusét (meg is fogom :) ), remélem jó kis kártyának ígérkezik.. bár pl hogy tud-e 44,1rõl is mintavételezni hwesen arról megint nem esett szó, eax supportról sem, etc...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás

regi lapomra [abit kv8 pro] epitek havernak teszkogazdasagos konfigot.

ilyesmire gondoltam, hogy

xfx 6600GT agp [jol gondolom, hogy ez boven alaz egy 7300GT-t?]

erre eleg lesz egy alap 350W-os tap? 14centis ventije van, egesz korrektnak tunik, de semmi extra amugy. az a neve, hogy

350W FSP ATX-350PNF aPFC PSU

Attól függ milyen a 7300GT, mert, ha DDR3-as , akkor a 7300-as alázza a 6600GT-t, ha DDR2-es akkor az is kb egyszinten van egy 6600GT-vel, úgy emlékszem. Szerintem egy DDR3-as 7300GT(pl Galaxy ) a nyerõ ebben a kategóriában.

A táp jó választás.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

http://www.windowsxlive.net/?p=361

nem találom h hol lehet letölteni :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Azé' ezeket a 3.5-ös jackeket eltûntethetnék már egy minõségibb kariról.

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
Zsiir

Mondjuk nincs bajom a creative-al de ez azert jonak tunik foleg ha 35 alatt lesz az ara. Kerdes milyen lesz a szoftverkoritese ami egy ilyen hardware-nel nagyon fontos szempont,bar remelhetoleg asuseknal ez nem lesz akkora problem. Az alaplapi integralt audiok es a creative tomegpiaca mellett ez igazi gyongyszem lehet. Persze ezt ki is fogjak hasznalni a markosok hogy jol felsrofoljak az arat.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
http://prohardver.hu...gozik_asus.html

Végre. :)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás

Ezzel kapcsolatban olvastam, hogy ha magyar xp-re akarod tenni, gubancok lehetnek. Ha kell valakinek, leírom részletesen.

Tényleg? Teljesen szûz gépre telepítéskor is tud szarakodni. Mégiscsak vindóz, nem? :D:D:D

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Ezzel kapcsolatban olvastam, hogy ha magyar xp-re akarod tenni, gubancok lehetnek. Ha kell valakinek, leírom részletesen.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás

milyen vista siknt haszál aki használ?

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Tam, az FSP igen jó tápokat csinál (Zalmanoknak is ez a belseje ha jól tudom), úgyhogy bõven jó lesz. :)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
milyen vista siknt haszál aki használ?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
regi lapomra [abit kv8 pro] epitek havernak teszkogazdasagos konfigot.

ilyesmire gondoltam, hogy

2 x 512MB corsair value ddr400
sempron 3000+ skt754
xfx 6600GT agp [jol gondolom, hogy ez boven alaz egy 7300GT-t?]
maxtor 80GB
valami occso dvd iro

erre eleg lesz egy alap 350W-os tap? 14centis ventije van, egesz korrektnak tunik, de semmi extra amugy. az a neve, hogy

350W FSP ATX-350PNF aPFC PSU

Feltöltött kép
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 hozzászólás

Rám emlékezik.

Rád mikor nem? Böngészõ újraindítás után (->ne törölje a kukikat kilépéskor)? Vagy egyszerûen böngészés közben egyszer csak kint vagy?

Esetleg böngészõ típus?

Szal infóót!

Böngészõ újraindítás után van ez a probléma. Egy bizonyos idõ után böngészés közben is kijelentkezik, gondolom ez direkt van.(?) Eddig explorer, végre valahára most már firefox. De mind2nél ez van. De pl myvip megjegyez, iwiw ie-ben nem, most már igen. A fórum meg elfelejt, de ha beírom a nevem, a jelszavam már tudja. Kb ennyi.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Rám emlékezik.

Rád mikor nem? Böngészõ újraindítás után (->ne törölje a kukikat kilépéskor)? Vagy egyszerûen böngészés közben egyszer csak kint vagy?

Esetleg böngészõ típus?

Szal infóót!

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 hozzászólás
Plíz, help mííí, mííí, help mi, help mííí (bítlz)

http://forum.bikemag...&postcount=4197

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Igen, egyik a régi kormány, de gondolom a lámpára gondoltál, amit már elárultak :). Én Plusba vettem 500 Ftért amúgy a lámpát, de már (megint) kontaktos, szal forraszthatom megint :(.

Jorus, nem csak hangszóró szerûségek hanem azok is :D. De már másik monitor/kormány/hangfal van minta képen (csak lusta dög vagyok frissíteni a képeket) és már az utód Genius van cseresznyefaszínben (szintén audiókábellel hajtva).
[img]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:MiZzebH5IhbRsM:http://computer.zive.cz/files/obrazky/2006/03brezen/genrepro/Genius-SW-HF5.jpg[/img]

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Kicsi Pocok ráígért 25Ft-ot. :D