Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Írta 2010. december 27. - 21:41
Írta 2010. december 27. - 21:23
A képek elérési útvonala állandó, de a képek elnevezései már nem követnek semmiféle mintázatot.
Amivel eddig próbálkoztam, az csak azt tudta volna, hogy azokat a képeket tölti le, amelyeknek a neve azonos módon kezdõdik.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Írta 2010. december 26. - 16:12
Sziasztok!Laptopot szeretnék vásárolni,de elég tájékozatlan vagyok a témában.Az Asusokat nézegetem.Ezek közül a videókártyák közül melyik a legjobb és melyik a leggyengébb:Intel® GMA HD,NVIDIA® GeForce® GT 310 / 512MB,ATI Mobility™ Radeon® HD 5145 / 512MB DDR2 VRAM?Egyáltalán mi a különbség köztük?Elõre is kösz a válaszokat.
Mobil VGA kártyák teszt sorrendje: Intel Graphics Media Accelerator (GMA) 4500M - Notebookcheck.net Tech
Mobil procik teszt sorrendje: Mobile Processors - Benchmarklist - Notebookcheck.net Tech
Én ezek alapján választottam noteszt. A tipusszámok növekedése sajna nem garancia a teljesítménynövekedésre.
A GMA Integrált VGA a rendszerbõl vesz memóriát magának, kissebb teljesítmény és kevesebb fogyasztás jellemzi
A többi önálló VGA általában nagyobb a teljesítményük, de az biztos h. saját memóriával rendelkeznek.
Írta 2010. december 26. - 09:05
Írta 2010. december 26. - 00:30
szerintem a wireless technológia még nem tart ott, hogy nagyobb bitsebességû (egy jobb 720p BRRip XviD, vagy akár egy 720p/1080p mkv) videókat stabilan át tudjon vinni, nagyon ingadozó a teljesítménye és nem is olyan stabil...hang az átmegy régóta, de a videóra még mindig a kábel a nyerõ.
(esetleg vehetsz egy külsõ rack-et, meg egy kis USB-s médialejátszót - a rackbe belerakod a filmes winyót, meg veszel egy 10 méteres USB-kábelt, aztán ha tévén akarod nézni, akkor egyszerûen a rack-be a 10méteres kábelt dugod be, aminek a végén a médialejátszó van a tévé közelében...bár ez elég $$$-s megoldás, ezért az árért egy egyszerûbb netbook-ot is vehetsz, az már elviszi a 720p-t, és csak le kell rakni a tévé mellé)
Köszi.
A drauttal az a bajom, hogy legalább 5 méter kéne - és nem mindig ugyanonnan. Á, ha árnyékolás szempontjából nem sok ez a távolság, akkor mégis a drót marad valószínûleg.
NAS-t megfigyelem
Írta 2010. december 25. - 23:00
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2010. december 25. - 21:50
Írta 2010. december 25. - 21:45
virtualdub olyan furi volt nekem mindig is
de lehet kiproba hatha felnottem mar hozza
vagy ok hozzam
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2010. december 25. - 15:05
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2010. december 25. - 12:30
A drauttal az a bajom, hogy legalább 5 méter kéne - és nem mindig ugyanonnan. Á, ha árnyékolás szempontjából nem sok ez a távolság, akkor mégis a drót marad valószínûleg.
NAS-t megfigyelem
Írta 2010. december 25. - 09:53
Wireless Audio Video Transmitter a kütyü neve.Kéne nekem olyan kütyü, ami továbbít jelet wireless a számítógéptõl a TV-ig, mivel az a szoba másik felén van.
Van erre bevált rendszer? Láttam ma egy Medion márkájút, innen ugrott be - de lehet valami rendes márkát jobban viselne a szervezetem.
Van ajánlott masinéria erre?
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Írta 2010. december 25. - 01:34
Írta 2010. december 25. - 00:50
2. ismerõsöd a NAS-ra gondolt(hálozati eszköz,winyot kötsz rá,aztán torrentezik,filmet,zenét,etc oszt meg a hálozaton)
Írta 2010. december 24. - 22:25
Van erre bevált rendszer? Láttam ma egy Medion márkájút, innen ugrott be - de lehet valami rendes márkát jobban viselne a szervezetem.
Van ajánlott masinéria erre?
Valamint ismerõs mesélt valami kütyürõl, ami fent van a neten, és töltöget a pc helyett... Háttértár nincs mögötte, azt csatolni kell hozzá, de kezeli a torrenteket, etc. Hogy is lehet ez?
Köszi!
Írta 2010. december 24. - 01:16
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. december 24. - 01:13
YouTube - Eminent HD media player EM7075-DTS
Írta 2010. december 24. - 00:43
es ezen van film zene jatek rendszer minden. gondolkodtam ket 74-es raptoron raidbe rendszernek, de az majd a jovo zeneje. lehet addigra az SSD-k olcsobbak lesznek.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. december 23. - 20:26
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"