Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Az Office XP Professional uninstallálása során ezt a hibaüzenetet írja ki:
"Hiba: 1316. A telepítõ nem tud olvasni a C:\WINDOWS\Installer\PRO.MSI fájlból."
Éppen ezért nem tudom uninstallálni! Mit lehet ezzel kezdeni?

Próbáltam, de a gugli most nem volt a barátom.

Próbáld esetleg:
"Error: 1316" kulcsszóval, ha az angol nem megy használd a webforditas.hu szájtot (kicsit vicces, de a lényeget megértheted belõle).
"In idem flumen bis non descendimus"

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Mien alaplap? BIOS-tól is függ, hogy van-e ien funkciója. Vinyót csak mechanikusan tudod halkítani, például úgy, hogy ventis rack-be teszed, majd az egészet beburkolod vmi hangszigetelõ réteggel, természetesen úgy, hogy a légmozgás biztosítva legyen.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Tudtok olyan progit, amivel a procihûhõ fordulatszáma szabályozható?
A speedfant próbáltam, felismeri, d szabályozni nem tudja. Régebbi alaplap.

Régi, hangos vinyót mivel lehet halkítani?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Nem akarok kötözködni de utóbbi 2 évbe a 80/120as Samukból rengeteg jött vissza... inkább WD.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás

en az ilyen hibauziket/kodokat bemasolom google-ba, es az meg kiadja a talalatok kozt ilyenolyan szamtech forumok problemamegoldo topikjait. es ott altalaban megvan a valasz is.

proba cseresznye.

Próbáltam, de a gugli most nem volt a barátom.

[highlight] The bike way of life [/highlight]

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en az ilyen hibauziket/kodokat bemasolom google-ba, es az meg kiadja a talalatok kozt ilyenolyan szamtech forumok problemamegoldo topikjait. es ott altalaban megvan a valasz is.

proba cseresznye.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás
Az Office XP Professional uninstallálása során ezt a hibaüzenetet írja ki:
"Hiba: 1316. A telepítõ nem tud olvasni a C:\WINDOWS\Installer\PRO.MSI fájlból."
Éppen ezért nem tudom uninstallálni! Mit lehet ezzel kezdeni?

[highlight] The bike way of life [/highlight]

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Vagy próbáld meg bállítani a BiOS-ban a vinya adatait és ne automatice ismertesd fel. Ha nem ment, szólj.

4 lehetõség volt, hogy Manual-t válasszak, az elsõnél cseréltem... De nem tudom, hogy most mit csináljak, az intézõ egybõl nem dobott új partíciót, a hardver felismerés meg nem hozott gyümölcsöt. Lehet, hogy a vinyót kéne jumperelnem megfelelõen, de nem találom rajta a kiosztást, hogy mi hova mit jelent. :chin:

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás
Feltöltöttem fényképezõrõl kb 1 giga képet a gépre, a szabad memória kevesebb is lett 1 gigával, viszont a mappa amibe rakta üres. Biztos, hogy jó mappát néztem. Újra fel kellett hogy tegyem a képeket, így viszont vhol foglalják a helyet a szellemképek. Fájlkereséssel nem találtam meg õket. Hol lehetnek?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
köszi!

kezdek matekolni.... :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

létezik arre program ami kiszámolja hogy a kütyük amik x wattosak azok hány kWórát fogyasztanak!?
arra lennék kíváncsi hogy egy óra altatt a lakásban lévõ cuccok mit esznek áramból.

1 kWh az egyenlõ egy 1000W-os cucc 1 órán át történõ mûködtetésével.
Ergó az x wattos akármi x * üzemeltetési idõ órában / 1000 és ennyi kWh-t fogyasztott el.

Ezt arra az esetre, ha nem lenne ilyen program :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

kiscsipás

kiscsipás

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
köszike

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
maxtor, seagate, western digital, samsung..mind jó. nekem egy maxtor 120-as meg egy seagate 80-as van, mindkettõvel meg vagyok elégedve.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
létezik arre program ami kiszámolja hogy a kütyük amik x wattosak azok hány kWórát fogyasztanak!?
arra lennék kíváncsi hogy egy óra altatt a lakásban lévõ cuccok mit esznek áramból.

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Chipland-be 12408 ft a Samsung (80GB) 3 év garival....az sztem elég jófajta
de a 120GB-os meg 13 989ft

http://www.chipland....nd_arlista.html --> itt nézz szét

kiscsipás

kiscsipás

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Hali mindenkinek!Winyót szeretnék vásárólni.elég lenne nekem egy 80 GB,mert rendszer winyó lenne belõle,és csak a rendszer lenne rajta.Az lenne a kérdésem, hogy milyen márkájut vegyek ami megbízható viszonylag hosszútávon,és az ára is megfizethetõ egy átlag felhasználónak.Segítségeteket elõre is köszönöm.

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás

keress egy mobil usb tokot és dobd bele

Vagy próbáld meg bállítani a BiOS-ban a vinya adatait és ne automatice ismertesd fel. Ha nem ment, szólj.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
keress egy mobil usb tokot és dobd bele

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Van egy régiebbi vinyóm, annak az adatait szeretném megszerezni. Bedugtam a gépbe, a bios felismeri, mint +!FG!%SERG)SDFGgERgsdfg8953 (nem pont így, de krixkraxokkal), azt mondja 0 bytes meg 32xxx cylinder. Tehát mintha érezné, hogy valami van. A win pedig már nem lássa. Mit javasolnátok? (nem, nem dobom ki... :-))

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Mintha ez olyan bonyolult lenne... :D

Mikor a chipsethûtõ a videókártya alatt van? (nf3/nf4) Igen!
Nekem elõzõ lapomon (A8N-E) szerencsére eltolták kicsit a PCI slotok fele, de sajnos az X1900al összeveszett a chipsethûtés, és pont nagyon nagyon nagyon rosszkor tette ezt :mad: .

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám