Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás

üdv
hogy lehetne azt megoldani,hogy az usb kimeneten kikapcsolt gépnél is legyen delej?azon keresztül szeretném tölteni a smartot(létezik készenléti állapot teljesen nulla mûködéssel?)

Szetkerestem az agyam ,es talan ez segiteni fog (mert emlekszem anno engem a forditottja zavart ,marpedig hogy mindig ment az egerem )

http://pcforum.hu/tu...olva a gep.html

Szal nezz korul a biosban majd ha nem megy akkor alaplap leiras jumpereles

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Alex: a pontos feszeket csak kimérni tudod, vagy elfogadod azok véleményét, akik kimérték a pontos drop értékeket. :)

Szerk: a P5W DH 975-ös chipsetes lap, tehát vissza tudod osztani a RAM-okat az FSB-hez képest. Ugyanakkor 400-420MHz körül megáll FSB-ben, tehát egy 6400-et 6300-at nem tudsz rendesen kihajtani. Plusz jobb a memkezelése, mint a 965-ös lapoké, ugyanakkor jellemzõ rá, hogy igazából nem a sávszél dominál a memkezelésnél, hanem a szûk idõzítés. (Ellenben ugye 965-nél inkább a memória órajele számít, mivel a chipset jól reagál a sávszél emelésre.) Ha idõzítésre van kihegyezve, akkor viszont mélyebben a zsebbe kell nyúlni, és 800MHz fölött cl3-on muzsikáló kitet venni.

Iljics: elnéztem, bocsi, az A-Data 800+ Extreme Edition 32k, a Geil Ultra 39, sorry. Természetesen 2*1GB-os dual kitekrõl van szó.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Jorus: Közben találtam ilyet is, ez is jol néz ki. Itt állítható a szorzó, akkor ez jobb lenne tuning szempontjából ugye?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
üdv
hogy lehetne azt megoldani,hogy az usb kimeneten kikapcsolt gépnél is legyen delej?azon keresztül szeretném tölteni a smartot(létezik készenléti állapot teljesen nulla mûködéssel?)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
J, 2 x 1GB 32 ropi ?

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Hú, te nagyon kened ezt a témát! :) Ha azt akarom hogy valóban 2.1-en menjenek a ramok, hol tudom ellenõrizni? Biosban látszik?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
840-860MHz körül mennek 5-5-5-15 környékén 2.1V valós feszen, tehát 430-as FSB-ig jó leszel velük. De ugyanakkor egy Geil Ultra kit 32 ropiért 900 környékére megy cl4-en, ha rendesen meg tudod feszelni. PQI-nak én nem adnék tartósan 2.1V-nél több valós feszt. Persze azt is kalkuláld bele, hogy a P5B-E MAX RAM fesze BIOS-ból 2.1, ez terhelés alatt simán 1.95-1.98V-ra esik vissza, mert elég nagyot dropol.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Ajjaj, erre nem is gondoltam. PQI 800-as ramjaim vannak, azok mennyit birnak kb? Érdemes venni hozzá egy P5B Deluxe-t?

Picasa _Alex_

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Az FSB mindegy, jó, ha 470 körülig tud menni vele a procid, ellenben a RAM-okat a 965-ös deszkákban nem tudod visszaosztani, minimum 1:1-ben kell járatnod õket. Ez 510-es FSB-nél 1020MHz-es RAM frekit jelent. Namost olyan kit, ami 2.1V-n 1000MHz fölött megy, nincs 100.000 alatt.

Persze, ha megelégszel egy 400-as FSB-vel, akkor vmi egyszerûbb kit is jó lehet 800-on CL5-ben, de az azért rendesen le tudja húzni a teljesítményt. 2.1V-vel teszem azt egy olcsó Geil Ultra-t se nagyon tudsz kihajtani.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Mi a jó benne? A 2.1V-s adható RAM fesz nagyjából ki is lövi a tuningot, mivel nem tudsz benne semmit se meghajtani. A Plus-szal meg tudsz adni 2.45V-t.

A prohardver tesztjében a P5B 510Mhz FSB-t tudott stabilan. Ez bõven jó lesz nekem.

Picasa _Alex_

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

• vendég
Segítettél. Márha jól értem: magyarul elõsször nem érdemes a legjobbal kezdeni, hanem valami egyszerûbbel, mert máshová is kellenek az alapok, meg belepiskótálok, ha vmi durvával kezdem. Akkor mit javasoltok?

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Mi a jó benne? A 2.1V-s adható RAM fesz nagyjából ki is lövi a tuningot, mivel nem tudsz benne semmit se meghajtani. A Plus-szal meg tudsz adni 2.45V-t.

nem kell a plus, ez is nagyon jó lap.
vagy gigabyte ds3

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Szal teljesen kezdõ vagyok, de inkább kitanulok egy jobbat több idõ alatt, minthogy szívjak valami kezdõ cuccal...

Tudod-e, hogy mit akarsz csinálni?
Nincs kezdõ cucc és azzal szívás.
Késõbb is kellenek az alapok mindenhol.

hú... most vajon segítettem? :chin:
(próbáltam)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Köszi!
A plus sajna nem jön szóba. Itt kell vennem és az nincs nekik, csak deluxe wifi, arra viszont semmi szükségem.
Vettem DS4-et de szar volt, most nincs raktáron úgyhogy erre fogom cseréltetni. Remélem ez végre mûködni fog...

Picasa _Alex_

• vendég
Hát én még annyira noob vagyok, hogy azt sem tudom, melyik miben jó és milyen, ezért még azt sem tudom melyiket kéne tanulni, azért kérdeztem ilyen általánosan... :o
OFF: Dave, az a leírás viszont érdekelne. Címem:
chemical.mouse@gmail.com
THX!
ON

Szal teljesen kezdõ vagyok, de inkább kitanulok egy jobbat több idõ alatt, minthogy szívjak valami kezdõ cuccal...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

ez a lap? Bírja a tuningot?

nem kell a plus, ez is nagyon jó lap.
vagy gigabyte ds3

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
CSS mindenképpen alap, ha belejössz, sokkal egyszerûbb felépítésû és szebb, igényesebb weblapokat tudsz készíteni rövidebb idõ alatt. CSS itt elég jól:

http://weblabor.hu/cikkek/rovatok/css

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
Ha alapveto formulak erdekelnek akkor inkabb hasznalj valami fain kis htmlszerkesztot. Ha viszont tenyleg kezzel akarod csinalni, akkor erdemes kicsit a css es a javascript kodolasba is belekostolni. Maskulonben nem biztos hogy tetszeni fog az eredmeny :D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
oposszum, van egy jó kis leírásom, én is abból tanultam meg, nagyon nagyon használható. 60 KBos html file, ha mondasz emailcímet, akkor elküldöm neked.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Akkor már inkább a Plust.