NF-M2 nView... esetleg NF-M2S... de Ramirisnek van Asus elvileg, szal onann meg akárki tud hozni.
tamaska, és írtam bármi olyat amire ez jogos lenne? Csak mutattam hgoy mit tudnak. MW_ozni lehet vele 640 medimban (saját tapasztalat), azaz egy 10 rongyos vgat kiváltanak kb.
Adaták a Corsair, Kingston és Geil felett állnak megbízhatóságban, tûlük sosem láttunk 0 km-esen rossz ramot vagy olyan tuningmemót ami ne vitte volna ami rá van íra, és jó árban is van.
Hogy tetszett vagy nem az LG-s rész az különösebben nem érdekel bocsi. Elég sok LG dvd íróval találkoztam, és ami azokkal vn írva lemez 5-6 megánál gyorsabban nemolvasható semmivel., Amiket Piovla írok 15megával olvashatók; és LG-k elég sokáig hadilábon álltak a booktypolással, lemezfelismerésük bitanglassú, rippelni lassan lehet velük. És nem túl megbízhatók... más bajuk nincs.
Halkan jegyzem meg hogy az új TDK-kra fontos dolgot ne írj ki csak filmet már... (a sötétkékek)
Én írtam 3 féle neccel, 5 féel pioval és 4 vagy 5 féle LGvel. Itthon 3 féle LG van, melóban még 2 LG, és tudod egyszer számtechboltokban is vagyok eleget (pult mindkét oldalán olykor) és hwes ismerõseim is akadnak; én ez alapján mondom amit mondok, meg kb 200-220 különbözõ megírt dvd után. Te?
De odaadom teszte a Pio XLA írómat, rippelj vele kicsit

. Megtudod mi a quiet drive, az egyeneltes írás, a gyors rippelés halkan, a jó írás ellenõrzés (sok (nem mind) lg a sajtos tallért is megíná és közölné hogy az írás sikeres volt. Amit Pio végig ír az 99,9999% hogy jó is lesz).
De vedd meg 200Ftal olcsóbban az LG-t és legyél vele boldog :prosze:
Másik hogy van akiknek számít az írási minõség és hogy meddig marad olvasható... van akiknek nem nagyon...