Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Írta 2007. április 20. - 21:09
abit an8-ultra
http://prohardver.hu...mod=74&id=79647
abit an8-sli
http://prohardver.hu...mod=74&id=76807
abit kn8-sli
http://prohardver.hu...mod=74&id=87698
http://prohardver.hu...mod=74&id=82372
http://prohardver.hu...mod=74&id=84077
http://prohardver.hu...mod=74&id=85998
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2007. április 20. - 18:35
http://fazksg.ingyen...et.cgi?/tap.htm
Írta 2007. április 20. - 00:54
Az enyém most állt le...
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2007. április 19. - 23:19
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2007. április 19. - 23:17
-Socket754 Sempron 2800+ vagy nagyobb, lehetõleg ne dobozos, hanem tálcás és Glacialtech 72xx/73xx Light (halk) vagy Arctic Cooling Alpine 64 hûtõt vegyél rá (ez is halk és erõs és mindegyik 3K alatt van)
-1×1024 vagy 1×512 DDR1 400 vagy DDR1 500Mhzes ram (utóbbi azért lenne jó mert tuningbarát a cucc, és a vga is ebbõl kap memót ami szereti ha gyors; és alig drágább az 500as ram)
-Pio 111
-Asus TA xxx ami tetszik (ramiris/asus/aqua akárhol megnézheted hogy milyenek vannak. Ebbõl van tápos változat is, ha valaki átforrasztja neked a ventit akor halk lesz, amúgy hangos. Én táp nélkül venném egy 300as 60GLC végõ FSP táppal (8centis), vagy CM Elite.
WD/Hita vinyó ami a keretbe belefér (én WD RE160at raknék bele)
-házventinek Glacialtech Silentblade, valaki (akára boltos, akár elmondjuk neekd hogy hogy kell) 7V-ra köti és teljeen jók és nem drágágk. 2 venti MUSZÁJ.
Ez elég erõs gép erre, pláne tuningolva... és olcsó. Igaz, ha alaplap/proci/ram trión változtatunk akkor nem fejlesztési zsákutca hanem 1-2 év múlva is tudo fejleszteni, ennek kb 10E a 'felára'.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2007. április 19. - 22:50
Keret/felhasználási terület?
Mondok egy alapot:
Abit KN9 (nem ultra) + X1650XT (Sapphireon elég halk hûtés van) ha játékra is kell/hosszabb távra veszed, Asus M2A-VM integrált VGAval ha szûkebb a keret (lent a kép hogy mire használható még...)
Akkora Sempron/A64/X2 amire van pénzed (18 körül van dualcore X2 3600+, ajánlott!)
FSP 300/350W 60GLC (8 centis halk, linkelt topicban rengetegszer kifejtetem miért jobb a 8 centis)
WD (vagy hitachi) vinyó, WD RE 160 ajánlott, 5 év gar halk/hûs, megbízható
Pioneer DVD író (LG véletlenül sem, írási minõségét hagyjuk, olvasást megint, NEC még jó, de olvasási képességei a Pio mögött vannak)
667/800as 2×512 ram (másik 2 foglalatba mjd rax jövõre 2×1024et mellé ha ez kevés lenne és kezicsókolom), lehetõleg Adata
Háznak vagy Asus TA szériából táp nélkül valamit vagy Cooler Master Elite
mindennek a tesztjét megtalálod a prohardver.hu-n
Fentit _érdemes_ venni, ha nagggyon kell akkor lehet olcsóbbat is (csak az fejlesztés szempontjából nem túl jó)
ehm.. jó hogy nem értem a felét... :-)
keret mondjuk max 60. (minimálisan átléphetõ, de inkább ne.) /monitor, bill, egér, tehát effélék vannak. esetleg van a siluro VGA-m ahogy írtam./
amit még elvárnék az dvd olvasó (netán író)
ezen kivül nincs extra kivánság.
felhasználásilag..
játékbarát dolog. játék, néha excelbe kell gerjednem, meg net.
avval a gépösszerakóval ha olyasmiket nyomizok, mint mondok, akkor pillanatok alatt 50 fölött vagyok...
Írta 2007. április 19. - 22:27
tamaska, és írtam bármi olyat amire ez jogos lenne? Csak mutattam hgoy mit tudnak. MW_ozni lehet vele 640 medimban (saját tapasztalat), azaz egy 10 rongyos vgat kiváltanak kb.
Adaták a Corsair, Kingston és Geil felett állnak megbízhatóságban, tûlük sosem láttunk 0 km-esen rossz ramot vagy olyan tuningmemót ami ne vitte volna ami rá van íra, és jó árban is van.
Hogy tetszett vagy nem az LG-s rész az különösebben nem érdekel bocsi. Elég sok LG dvd íróval találkoztam, és ami azokkal vn írva lemez 5-6 megánál gyorsabban nemolvasható semmivel., Amiket Piovla írok 15megával olvashatók; és LG-k elég sokáig hadilábon álltak a booktypolással, lemezfelismerésük bitanglassú, rippelni lassan lehet velük. És nem túl megbízhatók... más bajuk nincs.
Halkan jegyzem meg hogy az új TDK-kra fontos dolgot ne írj ki csak filmet már... (a sötétkékek)
Én írtam 3 féle neccel, 5 féel pioval és 4 vagy 5 féle LGvel. Itthon 3 féle LG van, melóban még 2 LG, és tudod egyszer számtechboltokban is vagyok eleget (pult mindkét oldalán olykor) és hwes ismerõseim is akadnak; én ez alapján mondom amit mondok, meg kb 200-220 különbözõ megírt dvd után. Te?
De odaadom teszte a Pio XLA írómat, rippelj vele kicsit . Megtudod mi a quiet drive, az egyeneltes írás, a gyors rippelés halkan, a jó írás ellenõrzés (sok (nem mind) lg a sajtos tallért is megíná és közölné hogy az írás sikeres volt. Amit Pio végig ír az 99,9999% hogy jó is lesz).
De vedd meg 200Ftal olcsóbban az LG-t és legyél vele boldog :prosze:
Másik hogy van akiknek számít az írási minõség és hogy meddig marad olvasható... van akiknek nem nagyon...
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2007. április 19. - 22:27
az Adata memóriák annyira jók/megbízhatóak? haver talált olcsón a gépébe adata 2*1024 MB/800-at, nem sokkal drágábban, mint a 2*512/800 kingston...
más: az LG-írós dolog nekem nem tetszett, amit írtál. 5 éve csak LG DVD-íróm van (mindig beszámították a régit..), 4061Bvel kezdtem, most 4163B van. tavaly nagyjából 6 darab 25ös torta dvd és 1 darab 50es torta cd fogyott el, ebbõl összesen 9 darab lett elrontva (eleinte nero, majd deepburner a software). idén eddig 3 darab 25ös dvd fogyott el, ebbõl 1 darab lett rossz, az is csak a saját b*lfaszságom miatt. írok mindent, doksikat, videót, dvd video fileokat, zenét, vegyesen, archivált fileokat, stbstb...nyersanyag mindig is TDK volt , eleinte a szürke 8xos DVD+R, most a sötétkék 16xos DVD+R, illetve a szintén 16x-os nyomtatható felületû DVD+R. CD részrõl pedig a világoskék TDK 52x. látott már RWket is, vörös TDK 1-4x DVD+RW, sárga TDK 16-24X CD-RW, sõt, volt már benne panasonic 2x sebességû (ha jól emlékszem, 2x-es) DVD-RAm, ezeket is mind hibátlanul írta...
vagy ez ilyen HWSW-s oksokodás, hogy az LG sz*r, a pioneer jó?
a másik meg az olvasási sebesség...egy 7,5 gigás dvd-t nekem a dvd decrypter 15-16 perc alatt rippel fel a winyóra. és nekem teljesen mindegy, hogy most egy lemez/játék 14,3578 vagy 15 perc alatt kerül fel a gépre...valószínûleg nem ülök itt és nézem a kis sávot, hogy hogy mozog 5 mmenként jobbról balra, hanem közben netezem/msnezem, esetleg tanulok/olvasok/elfoglalom magam valami mással, aztán majd ha felcsneg a szignál, hogy "Kész a másolás", akkor majd ideülök...
én író és író között nem teszek sok különbséget (azért a noname teszkósokat kerülöm), tök mindegy, hogy NEC/pioneer/lg/samsung/hp...írjon lemezt, az a dolga. ha váltanom kéne, akkor Plextort vennék, azt is csak a név miatt...
Írta 2007. április 19. - 22:07
az ilyen videokartyakkal inkabb colin4-et kell jatszani, nem kinozni egy fps zabagep carbonnal...
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. április 19. - 22:01
akkor igénybe venném a segítséged.
/bár megvalom öszintén nem sok kedvem van boltból boltba futkosni alkatrészek után./
nameg lámer is vagyok e téren pár éve.
komplett gépet meg nem láttam ennél jobbat egyben.
Keret/felhasználási terület?
Mondok egy alapot:
Abit KN9 (nem ultra) + X1650XT (Sapphireon elég halk hûtés van) ha játékra is kell/hosszabb távra veszed, Asus M2A-VM integrált VGAval ha szûkebb a keret (lent a kép hogy mire használható még...)
Akkora Sempron/A64/X2 amire van pénzed (18 körül van dualcore X2 3600+, ajánlott!)
FSP 300/350W 60GLC (8 centis halk, linkelt topicban rengetegszer kifejtetem miért jobb a 8 centis)
WD (vagy hitachi) vinyó, WD RE 160 ajánlott, 5 év gar halk/hûs, megbízható
Pioneer DVD író (LG véletlenül sem, írási minõségét hagyjuk, olvasást megint, NEC még jó, de olvasási képességei a Pio mögött vannak)
667/800as 2×512 ram (másik 2 foglalatba mjd rax jövõre 2×1024et mellé ha ez kevés lenne és kezicsókolom), lehetõleg Adata
Háznak vagy Asus TA szériából táp nélkül valamit vagy Cooler Master Elite
mindennek a tesztjét megtalálod a prohardver.hu-n
Fentit _érdemes_ venni, ha nagggyon kell akkor lehet olcsóbbat is (csak az fejlesztés szempontjából nem túl jó)
Írta 2007. április 19. - 21:14
összeállítod magadnak a gépet, kiírja, hogy melyik kompatíbilis az addigi alkatrészeiddel, aztán összerakva kihozzák neked...
Írta 2007. április 19. - 19:42
/bár megvalom öszintén nem sok kedvem van boltból boltba futkosni alkatrészek után./
nameg lámer is vagyok e téren pár éve.
komplett gépet meg nem láttam ennél jobbat egyben.
Írta 2007. április 19. - 19:16
használtat nem akarok.
na ha VGA így, akkor..
Abit BH7-es alaplapba be tudok etetni egy Voodoo 2-es kártyát avagy egy S+ Trio 3D(?) -t?
ezen gondolkodom igen erõsen:
http://www.fefo.biz/...&cat=384&page=1
ebbe belemegy a Siluro FX5200 elvileg, ugye?
/vagy elõfordulhat hogy jobb a gépben lévõ integrált mint az enyim?/
Ember, ennyiért GÉPET is kapsz, nem csak ipari x*rt!
http://forum.hwsw.hu...pic=123619&st=0
http://forum.hwsw.hu...dpost&p=4759966
vagy ha az itt olvasottak enm világosak akkor segítek este...
lacley++: Nem, ilyen miatt nem lehet! Hogy fizikailag sérült a vinyó a hamarabb (ütés, cipelés).
Írta 2007. április 19. - 16:48
Írta 2007. április 19. - 15:54
Olyan van, hogy a win millenium csak azért kezdi hiányolni a vmm32.wxd filét- ergo nem hajlandó elindítani a vindózt- , mert lehúzták és visszatették a rendszervinyó adatkábelét?
Valaki valamit?
ákos
Írta 2007. április 19. - 15:07
Úgy néz ki, 380-on lesz stabil a bus speed. Tehát E6300@2663Mhz.
Köszi szépen a segítséget mindenkinek, fõleg Jorusnak!
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2007. április 19. - 08:30
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2007. április 18. - 22:08
Integrált VGA az integrált, ne forraszd ki. VGA nélkül nincs gép, jól látod. Használtan ennyi pénzbõl jobb gépet is vehetsz, mint azt a picsafüst cerkát.
használtat nem akarok.
na ha VGA így, akkor..
Abit BH7-es alaplapba be tudok etetni egy Voodoo 2-es kártyát avagy egy S+ Trio 3D(?) -t?
ezen gondolkodom igen erõsen:
http://www.fefo.biz/...&cat=384&page=1
ebbe belemegy a Siluro FX5200 elvileg, ugye?
/vagy elõfordulhat hogy jobb a gépben lévõ integrált mint az enyim?/
Írta 2007. április 18. - 13:31
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2007. április 18. - 13:20
ha egy VGA integrált, akkor az nem pakolható át másik alaplapra, ugye?
felmerült az a lehetõség, hogy nem is vinyót kéne venni, hanem egy komplett gépet, a mostanim meg kimehetne melóhelyre. /1,7 celeron, 256Mb ram/
15e a vinyó
57e:
Celeron 3,2
integrált VGA, hang, LAN
512Mb ram
DVD Rw
80Gb HDD
viszont ebbe átpakolnám a mostani VGA-m (siluro FX5200) de akkor õ VGA nélkül maradna.
az meg gondolom úgy nem müködik? /nem játékra menne ki melóhelyre, hanem leltározási dolgok, maximum internet./
gépemmel voltam benn a boltban a honnan lenen a motyó azt mondta a srác, hogy 160asnál nagyobb vinyót nem rakna bele, mert annál cinkes lenne az alaplapom képességei.
szóval elgondolás alatt az ügy..