Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Írta 2007. május 09. - 09:24
Suddenly becoming stationery, now thats the killer.
Írta 2007. május 09. - 01:10
------->Ez az<--------
Ha valakinek ellenvetése van, mondja most vagy hallgasson mindörökre
Írta 2007. május 08. - 23:49
nekem naon bejön a hp500as sorozata.
egyedüli gyengéje a nem túl nagy akku, de ha nem kell túl hosszú utakra akkor szerintem érdemes megnézni.
Ja, tényleg van olyan progi ami letörli úgy, hogy nem lehet visszahozni semmivel, vagy csak szimplán végighúzkodsz rajta egy naagy-nagy mágnest
Más: Milyan laptopot ajánltok 140 környékén? Követelmények: wi-fi, min.15", min.DVD-olvasó, pótakksi. Nem kéne semmi extra, filmet nézni, gépelni, max wolfeinsteineznék rajta
Kössz
Írta 2007. május 08. - 21:22
Írta 2007. május 08. - 21:16
atiból 14-én jelenik meg az x2900xt
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2007. május 08. - 21:03
-Draga koltseges programok megoldasai mint pl a norton cleansweep
-Olcso esetleg ingyenes progik (ilyet most nem tok ize )
- Fogod es telemasolod valami szemet nagy file-al majd letorlod. Az eletbe nem allitjak vissza
A 8800-as most valszeg lejjebb megy mert jon ki valami uj ha jol olvastam vagy nem?
Írta 2007. május 08. - 19:33
amit ma egy gf ti4600 tud, azt a teljesitményt kb 15 ezer forintból kapod meg ujonnan (gf 7300gt)bahalt a geforce 8460 videokártyám. de mielõtt végleg kidobom, szeretném megnézetni valami szakemberrel, mégis mi a baja. 105 rugóért vettem anno, és egy kicsit (nem is kicsit) fáj a szívem, hogy ki kell hajítani.
Bp-en kellene vmi szervíz, szaküzlet vagy akár egy tuti mûszerész, aki tudna valamit mondani.
thx, parej
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2007. május 08. - 17:16
ha windows media playered van, akkor töltsd le a következõ kis programot: VobSub, installáld fel, a feliratfilet nevezd át úgy, hogy a filmfile és a feliratfile neve a kiterjesztést kivéve azonos legyen (pl. hofeherke.avi és hofeherke.srt), és indítsd el a lejátszást.
vagy tedd fel a vlc-t..
a winchester végleges törléséhez pedig:
http://www.heidi.ie/eraser/
Írta 2007. május 08. - 16:55
Bp-en kellene vmi szervíz, szaküzlet vagy akár egy tuti mûszerész, aki tudna valamit mondani.
thx, parej
pray the lord my soul to keep
Írta 2007. május 08. - 15:27
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2007. május 08. - 14:58
Suddenly becoming stationery, now thats the killer.
Írta 2007. május 08. - 14:24
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2007. május 08. - 12:39
110e ért van most MM-ben 1,6-os proc,80GB vinyó,15-ös,dvd író ,256MB ram,kb 10 belke egy 512-es ram,ToshibaJa, tényleg van olyan progi ami letörli úgy, hogy nem lehet visszahozni semmivel, vagy csak szimplán végighúzkodsz rajta egy naagy-nagy mágnest
Más: Milyan laptopot ajánltok 140 környékén? Követelmények: wi-fi, min.15", min.DVD-olvasó, pótakksi. Nem kéne semmi extra, filmet nézni, gépelni, max wolfeinsteineznék rajta
Kössz
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2007. május 08. - 11:59
Írta 2007. május 08. - 11:57
szeretnek venni uj vinyo[ka]t, de nem merem kiadni a kezembol a meglevoeket, nemtudom mi kerulne elo rola kesobb egy getdataback vagy hasonlo kozremukodesevel
Ja, tényleg van olyan progi ami letörli úgy, hogy nem lehet visszahozni semmivel, vagy csak szimplán végighúzkodsz rajta egy naagy-nagy mágnest
Kössz
Írta 2007. május 07. - 22:32
az öcsém gépe ilyet írt ki ma reggel:
"NTLDR is missing"
utánanéztem, és azt találtam, hogy ez amiatt van,. mert a gyökérben túl sok file van és/vagy nagyon töredezett a meghajtó, ezért nem tudja betölteni a betöltõt.
Biztos ez?
Goggle elso talalatra:
Issue: NTLDR is Missing.
Cause:
- Computer is booting from a non-bootable source.
- Computer hard disk drive is not properly setup in BIOS.
- Corrupt NTLDR and/or NTDETECT.COM file.
- Misconfiguration with the boot.ini file.
- Attempting to upgrade from a Windows 95, 98, or ME computer that is using FAT32.
- New hard disk drive being added.
- Corrupt boot sector / master boot record.
- Seriously corrupted version of Windows 2000 or Windows XP.
- Loose or Faulty IDE/EIDE hard disk drive cable.
Avagy pontosabban:
http://www.computerh...es/ch000465.htm
Sztem eloszor chkdsk kene aztan megha nem megy felulirni a dll-t a telepitocd-rol rescue modban, csokolom.
Írta 2007. május 07. - 19:12
Írta 2007. május 07. - 15:11
Ja, és nekem Nokia 6310-em, és 6230-am van.
Írta 2007. május 07. - 15:03
usb kábellel nem volt semmi gond,csak már nics meg a kábel...
beállításokban lehet valami gond?defaulton van minden.
a program fel sem ismeri hogy csatlakozott,míg a tálcán ott van hogy uj ezköz teló tipus stb,majd kb10mp mulva írja hogy out of range...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. május 07. - 10:02
"NTLDR is missing"
utánanéztem, és azt találtam, hogy ez amiatt van,. mert a gyökérben túl sok file van és/vagy nagyon töredezett a meghajtó, ezért nem tudja betölteni a betöltõt. sajnos az én gépem még ilyen régebbi fajta, nincs benne SATA csatoló, csak IDE. az õ winyója meg SATAs, ezért a töredezettségmentesítés nehezen kivitelezhetõ. SATAs rackem sincs.
van esetleg valakinek ötlete, hogy lehetne ezt a problémát elhárítani?