Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Írta 2007. szeptember 10. - 21:49
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2007. szeptember 10. - 21:47
rmx,
a hibaüzenet hangja esetleg a belsõ hangszóróból vagy az "alaplaptól" jis jöhet.
kodekek fel vannak rakva, (zenére én a foobar2000 nevû sw-t ajánlom) hangkártya rendesen a helyén (ha nem integrált), jó aljzatba dugtad be a kábelt, a kábel nem kontaktos/szakadt...
próbáld meg azt esetleg, hogy a cd lejátszó hátsó hangkimenetét bekötöd az alaplapra/hangkártyára (aux néven fut az aljzat, ha jól emlékszem), és cdt játszol le. ekkor elvileg semmilyen sw nem szól közbe, ki lehet deríteni, hogy hardweres vagy softwares e a hiba.
hangszóróból jön, (most az utóbbi pár órába már nem :WTF??: ) Windows újratelepítés elõtt jó volt utána már nem :S Lehet hogy holnap betöltök egy régebbi norton ghost -filet és azt fogom használni.
Írta 2007. szeptember 10. - 21:09
a hibaüzenet hangja esetleg a belsõ hangszóróból vagy az "alaplaptól" jis jöhet.
kodekek fel vannak rakva, (zenére én a foobar2000 nevû sw-t ajánlom) hangkártya rendesen a helyén (ha nem integrált), jó aljzatba dugtad be a kábelt, a kábel nem kontaktos/szakadt...
próbáld meg azt esetleg, hogy a cd lejátszó hátsó hangkimenetét bekötöd az alaplapra/hangkártyára (aux néven fut az aljzat, ha jól emlékszem), és cdt játszol le. ekkor elvileg semmilyen sw nem szól közbe, ki lehet deríteni, hogy hardweres vagy softwares e a hiba.
Írta 2007. szeptember 10. - 20:37
www.nvidia.com ,innen értelemszerüen. www.asus.com.tw-n nézd meg, hogy pontosan milyen NForce-od van az alaplapon, bár asszem az NForce 2-höz globálisan egy drivercsomag van.
Megnéztem, letöltöttem, megcsináltam amit mondtál de sajnos még mindig ugyanott tartok.. hang még mindig nincs A hibaüzenetnek amit ki ír bezzeg lejátsza a hangját :wallbange:cry::mad::rocketman
HELP!
Írta 2007. szeptember 10. - 19:58
zeneszerkesztõ és grafikai programot mit ajánlatok full kezdõnek?
zeneszerkesztõbõl freeware az talán audacity, amivel egészen bonyolultabb mûveleteket lehet csinálni. igaz ez alapból csak wavot tud exportálni, lame-el meg mp3at is, de ha ezt megfejeled egy belightal, akkor elég sok dologra tökéletes. efölött meg soundforge/audition.
grafiaki progi az talán Paint .NET, vagy GIMP. ezek az ingyenesek, a gimp többre is jó. aztán persze corel meg adobe termékek...
Írta 2007. szeptember 10. - 19:40
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2007. szeptember 10. - 18:22
Írta 2007. szeptember 10. - 18:15
Írta 2007. szeptember 10. - 16:47
Az alaplaphoz adott cd-rõl minden driver fel van rakva ennek ellenére nincs hang. amikor "illesztõprogram frissítésénél kiválasztom a CD-t el is kezdi pakolni a fájlokat de közben ezt írja ki:
ezentúl még ezt a drivert is felraktam:
Model A7N8X
Manufacturer ASUS
Device Type Sound
Operating Systems WinXP
File Name nForce_audio_4.31_winxp2k_-_au dio.exe File Size 7.0 MB
16 minutes 33 seconds @56kbps
1 minute 12 seconds @broadband Uploader Notes None.
eredmény: 0
Írta 2007. szeptember 09. - 22:55
Bioshock 1280, minden fullon, fps az egekben.
ÉS! E2160as proci 2Ghz-n, 2x1G Dual 800as Ram (mondjuk 8:6 az arány, így csak 300Mhz=600-zal megy), és 1950Pro kártya (Az egész bélrendszer tápostul nem volt 100E). Olyan olcsók most a Dx 9es kártyák, hogy azt érdemes venni. A Dx10-esek a parasztvakított amerikaiaknak vannak, akik azt hiszik azzal jobb bármi is.
Aktuális civil
Írta 2007. szeptember 09. - 22:38
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. szeptember 09. - 21:41
800-as cl5-ös RAM az lassú nyilván. Dirt-öt próbáltam, bár nem szeretem az autós gámákat, nos a 3.6GHz-en ketyegõ E6600 ES-emen a húzott 7900GTX-szel sem igazán akart szépen menni 1280-ban. 1024-ben amolyan fogjuk rá... de szépnek így sem neveztem volna. Dirt-re, ha tényleg szépet szeretnél látni, akkor 8800GTS minimum. A kétmagos 3.4-es P4 nem lassú a maga nemében, de azért lássuk be, hogy a mai procik mellett elhanyagolható a teljesítménye. (A 30-40k körüli középosztályról beszélek, nem a csúcskategóriáról term.)
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2007. szeptember 09. - 21:36
Dave: kizárt, hogy a Colin értelmesen fusson, se a proci, se a VGA nem bírná, a lassú és kevés memóriáról nem is beszélve, max diavetítésben.
pont az a kérdés, hogy milyen vgat vegyek.
1 giga ramról gondoltam hogy kevés, de 2 giga 800-as ram az lassúnak számít?:chin: meg a 3.4-es kétmagos proci is lassú?
Írta 2007. szeptember 09. - 21:33
Írta 2007. szeptember 09. - 21:29
Írta 2007. szeptember 09. - 21:02
.sm3 - kiterjesztesu file -bol milyen progival tudok iso -t csinalni?
DVD filmrol van szo.
biztos ez? :chin:
Extension: SM3 Program and/or Extension Function [What's This?] Company [What's This?] DataCAD Symbol File DATACAD LLC Specific Notes [What's This?] Architectural CAD program. ..... [Search for SM3 file errors with this scan.] MIME Type [What's This?] File Classification [What's This?] Associated Links [What's This?] CAD/CAM
http://filext.com/file-extension/SM3
tam, amim van: Pentium D 3.4 Ghz (coreduot szerettem volna, de apuéknak ez volt a cégnél épp eléggé nyomott áron), 1 giga 800-as kingston ram (emellé még jön még 1 giga), meg egy 80-as sata2 winyó (250 jön még mellé).
a felbontás az max 1280*1024 (19es tftm van), de inkább 1024*768. nagy igények nincsenek, ha a colin dirt elfutna 1024ben szépen, akkor az bõven elég lenne. meg mondjuk még bf1942, bf2, trackmania united, meg cs 1.6. jameg flatout (az az a roncsderbis, nem?).
Írta 2007. szeptember 09. - 20:55
DVD filmrol van szo.
I`m as fast as nobody!
Írta 2007. szeptember 08. - 18:13
én sapphire hd2600xt-t rendeltem, az alapot, nem a gyári tuningosat.rob, inkább "régebbi" játékaim vannak, nem nagy gond, ha a legújabbak nem fognak hipergyorsan futni, de azért fussanak.
szóval akkor az ilyen újabb fajta videókarik azok nem jók? te mit rendeltél?
23k volt áfásan számlával.
de nekem egy 2160-as proci mellé lesz, ami reményeim szerint megy majd 3 gigát, és ugyis csak csézni kell majd, igy nem támasztottam különösebben nagy követelményt a vga-nak. már majdnem vettem egy 7600gt-t is, csak közbejött ez a sapphire.
1024-ben elég lesz mindenhez.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2007. szeptember 08. - 16:55
Az uj játékok már nagyon gépigényesek, és ha valami nagyobb felbontáson akarsz játszani, akkor igenigen elkel egy 8800gts. De legalább egy X1950pro. Nekem 512es 7900GTO van, és Colin:Dirt-ben fullos beállitásokon 20fps van. ami ugye már játszhatatlan kategória.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. szeptember 08. - 16:41
szóval akkor az ilyen újabb fajta videókarik azok nem jók? te mit rendeltél?