Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
A64 X2-nek @2.4GHz mennyi a normális hõmérséklete idle/load ?

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás

rmx,
a hibaüzenet hangja esetleg a belsõ hangszóróból vagy az "alaplaptól" jis jöhet.

kodekek fel vannak rakva, (zenére én a foobar2000 nevû sw-t ajánlom) hangkártya rendesen a helyén (ha nem integrált), jó aljzatba dugtad be a kábelt, a kábel nem kontaktos/szakadt...

próbáld meg azt esetleg, hogy a cd lejátszó hátsó hangkimenetét bekötöd az alaplapra/hangkártyára (aux néven fut az aljzat, ha jól emlékszem), és cdt játszol le. ekkor elvileg semmilyen sw nem szól közbe, ki lehet deríteni, hogy hardweres vagy softwares e a hiba.

hangszóróból jön, (most az utóbbi pár órába már nem :WTF??: ) Windows újratelepítés elõtt jó volt utána már nem :S Lehet hogy holnap betöltök egy régebbi norton ghost -filet és azt fogom használni.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
rmx,
a hibaüzenet hangja esetleg a belsõ hangszóróból vagy az "alaplaptól" jis jöhet.

kodekek fel vannak rakva, (zenére én a foobar2000 nevû sw-t ajánlom) hangkártya rendesen a helyén (ha nem integrált), jó aljzatba dugtad be a kábelt, a kábel nem kontaktos/szakadt...

próbáld meg azt esetleg, hogy a cd lejátszó hátsó hangkimenetét bekötöd az alaplapra/hangkártyára (aux néven fut az aljzat, ha jól emlékszem), és cdt játszol le. ekkor elvileg semmilyen sw nem szól közbe, ki lehet deríteni, hogy hardweres vagy softwares e a hiba.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás

www.nvidia.com ,innen értelemszerüen. www.asus.com.tw-n nézd meg, hogy pontosan milyen NForce-od van az alaplapon, bár asszem az NForce 2-höz globálisan egy drivercsomag van.

Megnéztem, letöltöttem, megcsináltam amit mondtál de sajnos még mindig ugyanott tartok.. hang még mindig nincs :( A hibaüzenetnek amit ki ír bezzeg lejátsza a hangját :wallbange:cry::mad::rocketman

HELP!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

zeneszerkesztõ és grafikai programot mit ajánlatok full kezdõnek?

zeneszerkesztõbõl freeware az talán audacity, amivel egészen bonyolultabb mûveleteket lehet csinálni. igaz ez alapból csak wavot tud exportálni, lame-el meg mp3at is, de ha ezt megfejeled egy belightal, akkor elég sok dologra tökéletes. efölött meg soundforge/audition.

grafiaki progi az talán Paint .NET, vagy GIMP. ezek az ingyenesek, a gimp többre is jó. aztán persze corel meg adobe termékek...

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
www.nvidia.com ,innen értelemszerüen. www.asus.com.tw-n nézd meg, hogy pontosan milyen NForce-od van az alaplapon, bár asszem az NForce 2-höz globálisan egy drivercsomag van.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
inf? azt honnan? ami a géphez kapott cd-n volt azt mind felraktam

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás
TEssék nforce inf alaplapi drivereket felrakni elõször.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
Légyszi segítsetek! nincs hangom.. alaplap: A7N8X 2
Az alaplaphoz adott cd-rõl minden driver fel van rakva ennek ellenére nincs hang. amikor "illesztõprogram frissítésénél kiválasztom a CD-t el is kezdi pakolni a fájlokat de közben ezt írja ki:
Feltöltött kép

ezentúl még ezt a drivert is felraktam:

Model A7N8X
Manufacturer ASUS
Device Type Sound
Operating Systems WinXP
File Name nForce_audio_4.31_winxp2k_-_au dio.exe File Size 7.0 MB
16 minutes 33 seconds @56kbps
1 minute 12 seconds @broadband
Uploader Notes None.

eredmény: 0

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Nekem Dirt medium/high beállításokkal rally módban 1280-ban ~35fps, több kocsis versenynél 22-25 fps, 1024-ben persze jobb.
Bioshock 1280, minden fullon, fps az egekben.
ÉS! E2160as proci 2Ghz-n, 2x1G Dual 800as Ram (mondjuk 8:6 az arány, így csak 300Mhz=600-zal megy), és 1950Pro kártya (Az egész bélrendszer tápostul nem volt 100E). Olyan olcsók most a Dx 9es kártyák, hogy azt érdemes venni. A Dx10-esek a parasztvakított amerikaiaknak vannak, akik azt hiszik azzal jobb bármi is.

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
zeneszerkesztõ és grafikai programot mit ajánlatok full kezdõnek?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Világos, de mintha írtál volna vmi max árat is. ;)

800-as cl5-ös RAM az lassú nyilván. Dirt-öt próbáltam, bár nem szeretem az autós gámákat, nos a 3.6GHz-en ketyegõ E6600 ES-emen a húzott 7900GTX-szel sem igazán akart szépen menni 1280-ban. 1024-ben amolyan fogjuk rá... de szépnek így sem neveztem volna. Dirt-re, ha tényleg szépet szeretnél látni, akkor 8800GTS minimum. A kétmagos 3.4-es P4 nem lassú a maga nemében, de azért lássuk be, hogy a mai procik mellett elhanyagolható a teljesítménye. (A 30-40k körüli középosztályról beszélek, nem a csúcskategóriáról term.)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

Dave: kizárt, hogy a Colin értelmesen fusson, se a proci, se a VGA nem bírná, a lassú és kevés memóriáról nem is beszélve, max diavetítésben.

pont az a kérdés, hogy milyen vgat vegyek. ;)

1 giga ramról gondoltam hogy kevés, de 2 giga 800-as ram az lassúnak számít?:chin: meg a 3.4-es kétmagos proci is lassú?

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Dave: kizárt, hogy a Colin értelmesen fusson, se a proci, se a VGA nem bírná, a lassú és kevés memóriáról nem is beszélve, max diavetítésben.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
.iso-t bármibõl tudsz csinálni, mindössze annyit kell tenned, hogy a fizikai író helyett image writerre böksz a Nero-ban. A .sm3-ról én sem gondolom, hogy DVD film lenne.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

.sm3 - kiterjesztesu file -bol milyen progival tudok iso -t csinalni?
DVD filmrol van szo.

biztos ez? :chin:

Extension: SM3 Feltöltött kép Program and/or Extension Function [What's This?] Company [What's This?] DataCAD Symbol File DATACAD LLC Specific Notes [What's This?] Architectural CAD program. ..... [Search for SM3 file errors with this scan.] MIME Type [What's This?] File Classification [What's This?] Associated Links [What's This?] Feltöltött kép CAD/CAM
http://filext.com/file-extension/SM3

tam, amim van: Pentium D 3.4 Ghz (coreduot szerettem volna, de apuéknak ez volt a cégnél épp eléggé nyomott áron), 1 giga 800-as kingston ram (emellé még jön még 1 giga), meg egy 80-as sata2 winyó (250 jön még mellé).

a felbontás az max 1280*1024 (19es tftm van), de inkább 1024*768. nagy igények nincsenek, ha a colin dirt elfutna 1024ben szépen, akkor az bõven elég lenne. meg mondjuk még bf1942, bf2, trackmania united, meg cs 1.6. jameg flatout (az az a roncsderbis, nem?).

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
.sm3 - kiterjesztesu file -bol milyen progival tudok iso -t csinalni?
DVD filmrol van szo.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

rob, inkább "régebbi" játékaim vannak, nem nagy gond, ha a legújabbak nem fognak hipergyorsan futni, de azért fussanak.

szóval akkor az ilyen újabb fajta videókarik azok nem jók? te mit rendeltél?

én sapphire hd2600xt-t rendeltem, az alapot, nem a gyári tuningosat.
23k volt áfásan számlával.
de nekem egy 2160-as proci mellé lesz, ami reményeim szerint megy majd 3 gigát, és ugyis csak csézni kell majd, igy nem támasztottam különösebben nagy követelményt a vga-nak. már majdnem vettem egy 7600gt-t is, csak közbejött ez a sapphire.
1024-ben elég lesz mindenhez.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
X2600-t rendelt. asszem 256megásat. De csak azért, mert erõsen meg lesz huzva a proci mellé, és a cs:s-nek ugyis csak az számit.

Az uj játékok már nagyon gépigényesek, és ha valami nagyobb felbontáson akarsz játszani, akkor igenigen elkel egy 8800gts. De legalább egy X1950pro. Nekem 512es 7900GTO van, és Colin:Dirt-ben fullos beállitásokon 20fps van. ami ugye már játszhatatlan kategória.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
rob, inkább "régebbi" játékaim vannak, nem nagy gond, ha a legújabbak nem fognak hipergyorsan futni, de azért fussanak.

szóval akkor az ilyen újabb fajta videókarik azok nem jók? te mit rendeltél?