De jaja. Jobbgomb legalsó, majd kurzor le, és enter.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Aktuális civil
igen, 6.6.0.8 volt az utolsó normális nero. nekem is az van és másnak sem ajánlok soha mást.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Aktuális civil
az én 2160-asom 3 ghz-et megy alapfesz +0,25v-al (1,405v), szóval a 2,1 az nem sokE21xx szériát érdemes pedig FSBvel, gyári hûtéssel is extrém sokáig bírja.
Nekem is 2160as van valahol 2.1Ghz közelében, (a lapom eddig engedi) és semmi hõmérséklet emelkedés vagy más jel nincs, hogy picit is terhelve lenne. És ráadásul a RAM is jobban jön így ki.
Szóval érdemes utánanézni, hiszen a 2160as is egy tuningolt 2140 és a 2180 is ugyanez. (FSB osztó különbözik, ami nem állítható, de az FSB órajel igen)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
overclockolni gondolom nem akarsz...
Aktuális civil
A következõ összeállítást raktam össze:
-monitorvezérlõ: gerforce 7600gt 256 ddr3 (mindegy milyen márka ?), lehetõség volt még hd2600 pro 256 ddr3, de ezt nem támogatja a nfs carbon
-alaplap: asus p5nd2 SE
-processzor: intel pentium dualcore e2160 1,8ghz
-memória: a-data 1gb 800mhz ddr2 (ebbõl 2)
-ház+táp, ebbõl még nem döntöttem.
Pár kérdés:
-az alaplapnál mit nézzek, asus-on belül is van annyi (természetesen a felsorolt alkatrészekkel való kompatibilitás a fontos) ?
-processzor alap gyári hûtése elegendõ ?
-táp 350 vagy 400 wattos legyen ?
Elõre is köszönöm a segítséget.
RAUH-Welt
B E G R I F F
viszont ha olyan lapot veszel, lehet felesleges az 5.1-es hangkártya, az ujabb (drágább) lapokon levõ hd audio-t is képes alc889A integrált hang már biztos körberöhögi.Ok, megnyugodtam, kösz
hangõrülteknek tagan vagy seasonic, amibõl a tagan (bár nekem most az van) hosszú távon lehet hogy nem jó konstrukció, de ez majd idõvel dõl el. én mindenesetre lecserélem.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"