Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
vki irja man le NEKEM! hogyan kell haloba kapcsolni ket gepet
utp -vagy milyen- kabellel

mindent!
egyik gep siman lehet 98 masik xp

koszike!

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Fejlõdik a laptop project.
Apple-t felejtettük a kis kijelzõ, és magas ár miatt.
AMi most versenyben van:
http://www.notebook....e_7520_6a2g16mi
http://www.notebook....o/6820s-gr714es
Nagyjából azonos tudású a két gép, de van köztük 70 rugó. Miért? Megéri a HP a több lóvét?
Esetleg más ajánlat nettó 200 körül?
Követelmény: CoreDuo+2GB RAM, legalább 100-as vinyó 17" TFT, nem alaplapi video.
Elõre is köszi!
Üdv:Thy

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
PCI-s videokártyát már rég nem gyártanak, PCI-E-sek az újabbak. AGP slotba csak AGP-s kártyát tudsz beletenni, a 6600GT AGP teljesen jó választás.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
De egy csomó kártyára rá van írva hogy, ago 8x support.. de attól még vagy PCI-s vagy PCI-e-s. Az AGP-s foglalatba beletudok tenni mindkétféle kártyát? Mert az alaplapomon csak pci és agp van. ha nem igy van akkor tudnátok linkelni egy képet-kártyát az agp-s csatlakozóról?

Ez az agp csatlakozós:Feltöltött kép

Ez a pci:
Feltöltött kép

És ez a PCIE:

Feltöltött kép

Ugye?

Ha minden ok amit mondok, akkor a 6600 gt agp után fogok nézni. Sorry hogy ilyen láma vagyok a témában..

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

PCI-e nincs viszont azt irja itt az alaplap füzete hogy van olyan benne hogy: Accelerated Graphics Port (AGP) pro slot. Akkor AGP-s kártyát bele tudok rakni? Amúgy ebayen van egy jó fx5900 -as pár fontért és nincs rá bid, és 2 nap mulva lejár.

Szóval AGP-et is vehetek.. Abból milyet ajánlotok?

Semmi olyat amiben szerepel az FX jelzés, márcsak azért sem mert nem tud SM 3.0-t így minden UE 3.0 engine-s játék kapásból kiesik. 6600GT vagy X19xx, nemtom melyik létezik még AGP-sben.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
aki be akar törni, annak semmi sem zárt ;)

wpa helyett én 128 bites wepet használnék, de a wpa is jobb, mint a semmi. illetve ha laptopról van szó, akkor szûrnék fizikai (MAC) címre is - tehát ha a csatlakoztatni kívánt eszköz fizikai címe nem egyezik meg a listában találhatókkal, akkor nem engedi csatlakozni. ezt általában a MAC filter vagy valami hasonló menü alatt tudod beállítani...

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás

Valami azt súgja, hogy exxpert közelében van egy nyitott wifi :)

Nem tudtam, hogy miért áll a fél utca a házam elõtt laptoppal a kezében...

Ha WPA-PSK kulcsot kér a laptop-tól, akkor zártnak számít a wifi?

[highlight] The bike way of life [/highlight]

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Köszönöm, közben megoldottam! Csak a routeren kellett állítanom!

Valami azt súgja, hogy exxpert közelében van egy nyitott wifi :)

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás

Nem próbálhattál mindent, mert akkor menne. ;) Mindkettõn be kell állítandod, a "hogyan" a routered és az oprendszered tipusától függ.

Köszönöm, közben megoldottam! Csak a routeren kellett állítanom!

[highlight] The bike way of life [/highlight]

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás

Ha laptoppal szeretnék (wireless) netezni, routerrõl jönne a net, kell valamit állítanom a routeren is, vagy csak a laptopon? ha igen, mit kell és hogyan, mert már mindent próbáltam a laptopon?!

Nem próbálhattál mindent, mert akkor menne. ;) Mindkettõn be kell állítandod, a "hogyan" a routered és az oprendszered tipusától függ.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

PCI-e nincs viszont azt irja itt az alaplap füzete hogy van olyan benne hogy: Accelerated Graphics Port (AGP) pro slot. Akkor AGP-s kártyát bele tudok rakni? Amúgy ebayen van egy jó fx5900 -as pár fontért és nincs rá bid, és 2 nap mulva lejár.

Ez jónak tûnik. Egyébként a Ti4200 is AGP-s volt nem?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás

Aki járatos C nyelvû programozásban és szeretne megválaszolni egy kérdést, ami -mivel most kezdtem tanulni a nyelvet- meglehet, hogy rutintalanságomat sugározza :), de ha a lábamat levágják sem tudom megoldani, az jelezze, és zargatnám priviben valószínûleg csak pár percet :)

Elõre is thx.

Zargass.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás

miért kell pci-s vga? más nem megy bele az alaplapba?
se agp se pci-e slot nincsen?

zOrg: aki leirja a nevét, az jön egy jaegerrel. tudhatnád ;) :D

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Aki járatos C nyelvû programozásban és szeretne megválaszolni egy kérdést, ami -mivel most kezdtem tanulni a nyelvet- meglehet, hogy rutintalanságomat sugározza :), de ha a lábamat levágják sem tudom megoldani, az jelezze, és zargatnám priviben valószínûleg csak pár percet :)

Elõre is thx.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Adott firmware frissítéshez egy .exe és egy .hex fájl,mivel nincs floppy meghajtóm hogy tudom a fimware-t frissíteni?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Senki?? :(

miért kell pci-s vga? más nem megy bele az alaplapba?
se agp se pci-e slot nincsen?

zOrg: aki leirja a nevét, az jön egy jaegerrel. tudhatnád ;) :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Passz. Menj biztosra, vegyél ATI-t! :) Én egyébként múlthéten adtam el a Ti4200-om.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás

Na most füstölt el a Geforce TI4200-as video karim ezért egy új, ideglenes kártya kéne. A kritériumok: PCI, minimum pixel shader 2.0. Van valami ötletetek?

Melyik az a geforce ami nem kompatibilis (?) egy csomó programmal? fx? mx?

Help!

Senki?? :(

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Köszönöm.
"In idem flumen bis non descendimus"

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Alex:
Mindannyiunk nyugalma érdekében...
avagy
Emlékeztek még "vdani" nevû felhasználónkra...?
;)

Ok, vettem!
Jajj, ne rémisztgess a mumussal! :D

Picasa _Alex_