Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Írta 2007. november 29. - 23:10
- csak a proci az alaplapban,
- memoriat is belerakva,
- vga-t is belerakva.
ha meg se pittyen mar az elso lepesnel, akkor vagy 1. frissiteni kell a bios-t, mert nem ismeri meg a procit, vagy 2. halott a proci (vagy az alaplap).
ja, a hangszorot nezd meg megvan-e
Írta 2007. november 29. - 22:42
lehet hogy nalad van inkopatibilitas problema [nem kene hogy legyen]
de igy vegulis ki lehet szurni hogy melyik lepesnel van a gond.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. november 29. - 22:39
Segítsenek a hozzáértõk!!
...
hi
-Ráraktad a kis speakert(pittyegõt) amibõl jönni kéne a BIOS error sipolós dolgoknak ?
(ha igen bocs de volt már hogy elfelejtettem). ilyen kis fekete korongocska.
-probáld csak 1 mem modullal inditani.
-nézz át még1x minden csatit hogy jo helyen van-e és hogy a video kari rendesen a helyén van-e
tippre ennyi.
Egy nap 24 óra, egy tálcán 24 sör...EZ NEM LEHET VÉLETLEN!
Írta 2007. november 29. - 22:35
deezt ugy mondom hogy én is szoktam itt kérdezgetni:)
zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]
Írta 2007. november 29. - 22:23
Megjöttek az alkatrészek, összeraktam a gépet, nem mûködik. Elindítom, de már a Bios sem jön be. A táp a ház és a processzor ventillátora elindul, de a gép még a "sípoló" hangig sem jut el.
MSI P35 NEO Combo-F alaplap, Intel Pentium DualCore E2180 2Ghz processzor, Sapphire Radeon HD 2600 XT 256 mb ddr3 monitorvezérlõ, A-data 2x1 gb 800 mhz ddr2 memória, deer 400w táp, cooler master elite rc-331 ház.
Eddig rokontól a hiba okáért magyarázatként memória hibát ("összeveszik valamivel") kaptam. Holnap elviszem valamelyik számtógépes boltba, hogy kipróbálhatnám-e egy másik memóriával...Mondjuk a legolcsóbb probléma ez lenne.
Sürgõs lenne, mert a géprõl tanulok és írom a diploma munkám.
Volt egy fekete, grafitszerû gyûrû és egy az egyik felén öntapadós fehér mûanyag kocka a házhoz (talán az alaplap és a ház közé ?), ezek mire valók ?
Más ötlet a hiba okára, javaslat ? Köszönök minden segítséget, elõre is!!
Írta 2007. november 29. - 10:29
végül is ezt vettük:) Szép jó darab:)
A Vista meg egy fos, de lehet UPgradelni XP-re:)
Szép nagy kijelzõje van.
Üdv:Thy
Írta 2007. november 28. - 21:39
Ki a best buy internetszolgáltató manapság?
kell 3-4Mbit olcsón, jól.
(jelenleg datanet havi 10e)
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2007. november 27. - 20:14
lor,
kijelölöd az oszlopot, amit sorba akarsz rendezni, aztán az A-Z(lefele) gombot megnyomod, amivel ABC sorrendbe rendeznél, és ezután meg fogja kérdezni, hogy csak az adott oszlopot, vagy kiterjeszted a rendezési tartományt (vagy valami ilyesmi...), és itt a kiterjesztettet kell választani - és akkor a kijelölt oszlop szerint rendezi a sorokat, és mozgatja a többi adatot is.
meg akkor sikerult megoldani
ezzel probalkoztam addig is csak minidg kiabalt, hogy nem azonosan vannak formazva a cellak
es adidg nem is volt hajlando amig ezt nem oldottam meg
es akkor kovi kerdes
hogy lehet egy bizonyos reszt minden cellabol kimasolni pl mellette levo cellaba /egy hosszu oszlopon keresztul/
ill torolni egy bizonyos reszt minden cellabol /pl ami 10x az kuka, vagy 10x kimasolni melle cellaba/
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2007. november 27. - 19:37
illetve érdemes firmwaret frissíteni, nálam az LG akkor csinált ilyeneket.
Írta 2007. november 27. - 19:34
PG notebookja?Arról van valakinek elképzelése, hogy mi lehet a hiba, ha egy DVD-író (Pioneer K17 Slim) 90 perc alatt ír meg egy DVD-t? Ez kevesebb, mint 1x sebesség, mert az ugye 60 perc körül kéne legyen (4900000 / 1350 / 60)...
Újrahúztad már az oprendszert?
Az a baja amúgy, hogy csak PIO módban hajlandó használni az írót az oprendszer. Nagyobb sebességhez viszont kéne a UDMA...
Én raktam fel rá új Intel drivereket, frissítettem a BIOS-t, de semmit se használt. Az íróhoz nincs új firmware.
A boltosok tanácsolták az újrainstallt amúgy...
Írta 2007. november 27. - 19:07
Mitõl lehet? Már próbáltam az MSIEXEC-es dolgot is, és megnéztem, hogy a system mappának teljes hozzáférése van-e.
XP SP2-est használok.
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Írta 2007. november 27. - 19:07
nálam philips író + verbatim lemez.
én arra gyanakszom hogy koszos a lencse, mert a filmeket meg csak szaggatva játsza le.
Írta 2007. november 27. - 18:48
Aktuális civil
Írta 2007. november 27. - 18:36
kijelölöd az oszlopot, amit sorba akarsz rendezni, aztán az A-Z(lefele) gombot megnyomod, amivel ABC sorrendbe rendeznél, és ezután meg fogja kérdezni, hogy csak az adott oszlopot, vagy kiterjeszted a rendezési tartományt (vagy valami ilyesmi...), és itt a kiterjesztettet kell választani - és akkor a kijelölt oszlop szerint rendezi a sorokat, és mozgatja a többi adatot is.
Írta 2007. november 27. - 16:37
egy oszlopot ertekei szerint kene sorba rendezni.
hogyan?
ilyenek vannak benne, hogy.
10x240x150
8x330x60
10x300x760
...
ezeket kene sorba rakni
8x
...
10x
10x
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2007. november 27. - 00:59
Írta 2007. november 26. - 11:36
atlagos asztali felhasznalonak azert meg bonyi feltelepiteni, de sztem egy windowst se egyszeru, ha barmi gond van, ahhoz is rendszergazda szintu tudas kell.
Írta 2007. november 26. - 09:40
azt tudom, hogy nem nagyon vannak vírusok, amik linuxos gépet támadnának. azt is tudom, hogy stabilabbak szoktak lenni alinuxos gépek. azt is tudom, hogy hálózatos cuccoshoz sokan szeretik a linuxot. meg azt is tudom, hogy sok dolgot meg lehet csinálni vele, ha tudsz progit írni/szerezni és értesz hozzá. meg még azt is tudom, hogy sok dolog (progi) meg nincs hozzá készen és idõnként tök alap dolgokkal kell szívni.
haverom szerint nagy pengeség a linux, de szerintem az átlag felhasználónak egyszerûbb a win-t használni. kevesebb gond és "bárhol javítható".
szal ha egy átlag júzer jól elvan a a win akárhanyassal, akkor érdemes lehet áttérnie linuxra? vagy ilyen szinten tök mindegy? (eltekintve attól, hogy nem minen linuxon született fájl nyitható win alatt és fordítva)
azért ne legyen nagy vita akérdésbõl....
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2007. november 26. - 02:25
Volna egy keresztkérdésem. Mostanában több játékkal jártam úgy, hogy feltelepítem rendesen, elvégzem az utómunkákat és mikor elindítanám, xp kékhalál és újraindulás. Találkozott már valaki hasonlóval? Más játékok futnak gond nélkül, meg stabil is egyébként a gép. Lehet valami frissítés hiányozna az xpnek?
VGA driver és/vagy DirextX frissítés.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2007. november 26. - 02:22
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.