Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

ûbazz
azt hiszem el kéne mennem aludni :D
csekkdiszk rulez
részvétem zOrg
mi mást ronthatott még el?

Csak az idõmet q*ja el, 85%-ról van backup, a többit pedig visszahozza a sírból egy 80 dolláros szoftver (ami már összességében a hetedik HDD- teljes anyagát menti meg nekem és cimboráimnak...).
"In idem flumen bis non descendimus"

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

kell a tv tuner?
illetve 22" monitor: játszani akarsz rajta? 1680*1050-ben játszani elég izmos vga kell.

jelenleg ugye van az amilo pa1538-as lapi, csak a videókáryta nem kezel rajta 2 monitort eltérõ felbontásban - így van egy 17' lcd-m tök felelsegesen.
Ehelyt akarok egy 16:9-es kijelzõt, és 2 platformon nézni/dologzni/játszani, amit kell.

Illetve megszüntetem a tv-t a szobámban, és akkor tv tuner lenne USB a géphez - de árban már így jobban jövök ki a samsung esetleg LG monitorokkal... 56 centis LCD azért nemrossz.

Ileltve olvasgattam USB-s tuner kártyákról, és hát nem annyira okosak mint kéne, ezért lenne nyerõ egy monitorba növesztett.

"Video:
128MB nVidia 7400 up to 512 TC"

most egy ilyen videókari van a gépben.

latnat

latnat

vendég

• fórumtag
  • 168 hozzászólás
Üdv

haver vett egy routert, és szeretné beüzemelni, nah most az a probléma, hogy nem tudjuk azt az oldalt, ahol át lehet regisztrálni, (vagy nem tudom hogy hívják) a hálókártyát a szolgáltatónál. Jah és t-online os ha valaki tudja a címet akkor megköszönném
Csak a hülyék tartanak rendet...
a zsenik átlátják a káoszt

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

http://www.edigital....productid=30294

és egy ilyesféle? egyelõre tetszik :)

Illetve rosszakat sem olvastam még róla.

kell a tv tuner?
illetve 22" monitor: játszani akarsz rajta? 1680*1050-ben játszani elég izmos vga kell.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
http://www.edigital....productid=30294

és egy ilyesféle? egyelõre tetszik :)

Illetve rosszakat sem olvastam még róla.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Sony NW-S202F lejátszó rUlez. Elég pöpec, csak a számítógéppel nem akar kapcsolatot létesíteni. Rádugom, ismeretlen usb device. driver keresés, semmi. Feltolom a gyári cd-t amin rajta van a driver is, restart, még mindig ismeretlen eszköz /bár néha kiirja h. walkman de ugy sem látja/. Felrakom külön a drivert, kiirja h. The dr. has been already installed. Peersze, biztos azért nem ismeri fel. Amúgy a gép egy nagy ratyiság, kék halál folyamatosan, MSN 50%-ban terheli a procit.
Addig hallgatom a rádiót, csak hát rádio-playernek kicsit drága volt :-/

Ötletek?
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Mobilrackbe pakolt HDD, majd boot.
XP lefuttatott egy Checkdisk hibajavítást, amely után a HDD tartalma ugyan megvan, ám teljesen kuszán.
Értsd: katt az "Ambient.mp" fájlra, mire egy másik könyvtár "Rock.mp3" állományának közepétõl indul a track!
Összes ID3 infó eltûnt, összefésülni így pöttyet reménytelennek tûnik...

Esetleg valaki?

ûbazz
azt hiszem el kéne mennem aludni :D
csekkdiszk rulez
részvétem zOrg
mi mást ronthatott még el?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
az mind tn+film panelos. szal utabhuzas lesz boven. betekintesi szog meg nem
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
van valami besztof a 22' wide monitorokra?
amibe érdemes beleugrani.
köszönöm!

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Mobilrackbe pakolt HDD, majd boot.
XP lefuttatott egy Checkdisk hibajavítást, amely után a HDD tartalma ugyan megvan, ám teljesen kuszán.
Értsd: katt az "Ambient.mp" fájlra, mire egy másik könyvtár "Rock.mp3" állományának közepétõl indul a track!
Összes ID3 infó eltûnt, összefésülni így pöttyet reménytelennek tûnik...

Esetleg valaki?
"In idem flumen bis non descendimus"

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

kéthavi fizud a kiskerára, vagy az az ár, amiért valószínûleg ha minden összejön, megkapjuk mi? ;)

(ez valahol a 2600XT és a 8800GT kiskerára között van, de inkább az elõbbihez közelít)
azért ha ilyen lehetõség lenne, akkor te sem hagynád ki...

Mivel azt nem tudhatom , hogy Te mennyiért veszed valószínû a kiskerárra gondolhattam,nem? ;)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
8800gt-bõl a pre-oc kártyák ref hûtéssel sokszor hibáznak...
én most ugy tûnik tudok szerezni xfx-et szemtelenül olcsón, lehet egybõl többet is veszek :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ez a 8-as szeria erdekes dolog, sokan mondjak hogy nincs nagyon kulonbseg a markak kozott, mindegyik referencia, csak mas matrica van rajta. valoszinuleg igaz is. ezert vettem meg az ExpertVisiont en is nagy nyugalommal, nem hiszem hogy egy asus vagy egy XFX sokkal jobb lenne. Az meg hogy elore overclockolva van sokat nem jelent, mindegyiket lehet huzni. es valoszinuleg a pre-oc kartyakat is lehet meg tovabb huzni.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
kéthavi fizud a kiskerára, vagy az az ár, amiért valószínûleg ha minden összejön, megkapjuk mi? ;)

(ez valahol a 2600XT és a 8800GT kiskerára között van, de inkább az elõbbihez közelít)
azért ha ilyen lehetõség lenne, akkor te sem hagynád ki...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Szerintem is jó cucc a Gainward-os :) Bár én ennyi pénzt egy sz@ros videókártyáért sosem adnék :) (majd kéthavi fizu,sõt.... )

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
tam, jorci: köszi.

az erõsorrendet értem, meg az ársorrendet is (bár tam megfordíthatná azokat a kacsacsõrõket, így elég hülyén jön ki, hogy a nagyobb a kisebb;), de a nagykerben nincsen GT, volt egy szállítmányuk, de azt az elõrendelõk mind elvitték...azóta semmi hír, egyszerûen hiánycikk itthon. (bár ebolt szerint mintha lenne Inno3D-bõl raktáron)...az új GTS-rõl meg ugye ne mtudni még semmit.

olyan van raktáron, hogy: Gainward 8800GTX 768 MB, illetve tudnak rendelni Asust, Gigabyteot, miegyebet, de az nem tuti, hogy ideér még idén..

ahogy olvasgatom, ez a Gainward azért elég jó márka, és gyárilag overclocked, nem? (már csak azért parázom, hogy férjen be a gépházamba:D)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

azért ugye most, hogy van GT, de nem kapható nem rossz a GTX sem, ha az árától eltekintünk?

apu a nagykerben nem kapott, csak GTXet karácsonyra, mondták, hogy nem valószínû, hogy addigra lesz GT, egyszerûen az összes érkezõ darabra van elõrendelés... de elég nyomott áron, bõven GT alatt...szóval remélem hogy azért nem rossz az az GTX: :)

az a gaz, hogy az erosorrend ugy meg hogy GTS > GT > GTX, az arsorrend pedig GT > GTS > GTX

tehat ha lehet kapni annyiert GT-t amennyiert elvileg kellene hogy legyen akkor a GTS rossz vasar lenne. Nomost mivel hianycikk, kicsit megbolonditotta a kereskedelmet. De amugy nemsoka jon [elvileg meg iden] az uj GTS is, ami meg jobb lesz mint a GT es annak is nagyon versenykepes ara lesz. szal most igazabol nemtom mi a jo dontes. en megvettem a GT-t, es probalom nem nezni hogy hol mennyier lehet mit kapni :)

RAUH-Welt
B E G R I F F

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Torrent meg Dc mellett minden net lassú :)

Olyanokkal már régen nem foglalkozom. Meguntam.

Zoli, Te bizony kabbe :D Az nagyon jó :)

Akkor tényleg türelmetlen vagyok.:D Pedig gondolkoztam dupla ilyen gyors csomagon, de az már 15K lenne, azt már sokallom.

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás

Õö, annál egyel nagyobb fej kell, nem? A hálókártyának nagyobb a csatlakozója mint a telefoné.

"1x 10/100Base-TX port a DSL/kábel modemhez"
Ez olyan kábel ami jó lesz az egyik gépbe vagy ez valami más?:)

A modem és a router összekötéséhez való kábel van a csomagban. Annak nagyobb mind2 fele, mint a telefoné(RJ45 a böcsületes neve a csatlakzónak). modemet meg ad a szolgáltató, meg splittert is. Neked a router és a gépek összekötéséhez kell 2db ethernet kábel, annak is RJ45ös csatlakozója van. Ezt minden boltban lehet kapni szerelve, 2, 3, 5m, stb méretekbe.

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.354 hozzászólás

Olyan kábel kell, aminek mindkét végén telefon (nem tudom a helyes nevét) csatlakozó van, Neked értelemszerûen kettõ.

Õö, annál egyel nagyobb fej kell, nem? A hálókártyának nagyobb a csatlakozója mint a telefoné.

"1x 10/100Base-TX port a DSL/kábel modemhez"
Ez olyan kábel ami jó lesz az egyik gépbe vagy ez valami más?:)

Szerk: Köszi szépen. Így a pontos infókkal már bátrabban megyek boltba.:)