Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Írta 2007. december 14. - 22:46
ez jó?
http://camstudio.org/
Írta 2007. december 14. - 21:39
a legolcsóbb (600 HUF) firewire kábellel is simán megy hozé minidv kamerája
ami a gondod és te is tudod pontosan.... kontakthiba
igazából annyi a lényeg, hogy gépbe bedug, kamerába bedug, kamera bekapcs és cserélgetheteted a kazikat - nagy fórumok alapján
a statikus elektromosság játszhat be, azért írják ezt igazából - az ic-t is az nyírhatja ki, de ez nem a kontakthibád megoldása
hát értem én, hogy kontaktos...de gyárilag is ilyen volt a suliban a nagykamera, illetve ma még 2 különbözõ kamerát próbáltam ki, az egyik vadi új volt, és az is kontaktos, a 2 vadiúj kábellel is. lehet csak én vagyok a béna?
Írta 2007. december 14. - 19:48
[highlight] The bike way of life [/highlight]
vendég_Charon_*
Írta 2007. december 14. - 18:32
ami a gondod és te is tudod pontosan.... kontakthiba
igazából annyi a lényeg, hogy gépbe bedug, kamerába bedug, kamera bekapcs és cserélgetheteted a kazikat - nagy fórumok alapján
a statikus elektromosság játszhat be, azért írják ezt igazából - az ic-t is az nyírhatja ki, de ez nem a kontakthibád megoldása
Írta 2007. december 14. - 17:13
Total commanderben belassul a másolás 2000kb/s rõl olyan stabil 54 re
viszont win intézõben tökéletesen megy, ergo total commander ujratelepit
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2007. december 14. - 15:58
Írta 2007. december 14. - 14:18
Mind3 gép kap IP címet? Egymást és a routert tudják pingetni? Ha igen / igen, akkor a megosztást el lehet érni és fel lehet csatlakoztatni (Sajátgépen jobb gomb...) a \\gépnév\megosztás útvonallal.Hogy lehet helyi hálózatot létrehozni otthon? Adott a wifi router meg 3 szgép. Próbálgattam totalcmd ben de addig jutottam cask h a mappát megosszam, viszotn másik gépen nemlátni, meg nemlehet csatlakozni. esetleg vmi más programmal? (vmi egyszerûbb, ne novell)
Írta 2007. december 14. - 13:55
Írta 2007. december 14. - 11:37
zOrg: köszi
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2007. december 13. - 22:27
Írta 2007. december 13. - 22:13
Írta 2007. december 13. - 22:05
capture olni akartam, firewireos alaplap, kábel bedug, capture indít - 5 perc után connection lost. következõnél már fel sem ismeri - na szép. egy kicsit feszítek felfele a kábelen a kamerában, egybõl jó. elengedem, rossz.
najó, veszek másik kábelt - legdrágább kábel, ami a Vándorban volt, aranyozott csatlakozó, minden, egy fél vagyon volt. bedug, nem érzékel - feszeget, érzékel.
suliban is hasonló jelenség: fél millás Panasonic NV-MD10000 kamera, meg egy matrox rt.x100 (??) digitalizálókártya. firewire kábe lbedug, nem érzékel. alápöcköl a csatlakozókat védõ fedéllel, egybõl jó. fedél elvesz, nem jó. két másik kábellel is ugyanez. (6pin-4pin ugye..)
pana szervíz felhív, mi a helyes eljárás? hátõõõizé, nem kell feszegetni, hanem úgy kell captureolni, hogy:
1. PC kihúz a hálózati aljzatból
2. firewire kábel bedug, a kamera szigorúan csak akksival mehet
3. gép bedug, bekapcsol, capture.
4. ha másik kazettát akarok, akkor gép kikapcsolt és mehet elölrõl a folyamat.
jön a kérdésünk: és ha így sem érzékeli, akkor mi a teendõ? (mert így biza ritkán érzékeli)
válasz: hátõõõ, olyan nincs, elvileg így mennie kell. de ne feszegessék!
és mindez azért, mert állítólag a fél milliós félprofi kamerában van egy olyan IC, ami tönkremegy, ha nem így csináljuk. és hogy a tápáramkör ICje tönkremegy, ha nem aksiról megy a capture. hát pffff...a másik meg, hogy a gyári akksival kevés kamera bírja ki végig a 90 perces LP szalag digizését, a nagyobb akksi meg általában egy vagyon. 5 órám meg általában nincs arra, hogy arra várjak, hogy feltöltõdjön az akksi, ha pont egy többórás filmezés után, csontüresen hozom haza, és váni szeretnék...
én csinálok valamit nagyon rosszul, vagy tényleg ekkora egy {@{&@{&@{ a FireWire?
a szoftverek mindkét esetben: Adobe Premiere Pro 1.5.1, Sony Vegas (talán 6.0d), VirtualDub, illetve MS féle MovieMaker. a matrox karihoz a legújabb driver meg a szükséges plug inek feltéve.
[/SIZE][/FONT]
Írta 2007. december 13. - 21:28
A pici:J pont feljebb írta, hogy teljes formázásnál a hibás szektorok megjelölésre kerülnek és nem használja õket a rendszer, nekem évekig ment gond nélkül egy 120 gigás IDE winyó rendszerwinyóként, pedig volt rajta pár hibás szektor is.
.mp4 videot mivel tudok átkonvertálni DVD-Video formátumba ? Inkább lassú és szép legyen mint ennek az ellenkezõje.
http://mp4ui.sourceforge.net
A közepes:
http://www.erightsoft.com/SUPER.html
A nagy:
http://mediacoder.sourceforge.net
Mindhárom ingyenes, mindháromból létezik telepítést nem igénylõ változat.
Írta 2007. december 13. - 20:47
Írta 2007. december 13. - 19:56
20-as vagy 22-es wide igaz?Végsö és majd' utolso elkeserédésemben még 1* rányomtam a gyárilag ajánlott 1680/1050 - re, és láss csodát, most minden itt van elöttem! Igaz, hogy olyan aprok a betük, hogy 15 - 20 cm-röl olvasom öket, de legalább nem "ugrál" az egész desktop borzaszto idegtépö modon. Mindenféle felhomályositást nagyon szivesen veszek továbbra is.
Köszönettel: parej
sokan sajnos nincsenek tisztában a pixelméretekkel, meg a nativ felbontás fogalmával, csak ugy veszik a monitort, hogy jó nagy, divat hogy széles, meg 2ms az húdegyors és a 2000:1 kontraszt az a legmagasabb az összes közt (elnézést tõled, csak eszembejutott, és általánositok)
szóval "sajnos" 1680*1050-es a monitorod nativ felbontása, és ha nem ebben hajtod, akkor a kép mindig rossz/élvezhetetlen lesz.
a 19" wide felbontása 1440*900, a 19" sima felbontása (mint a 17" simáé is) 1280*1024
értelem szerûen a 17"-es monitoron a pixelek kisebbek mint a 19"-esen.
hasonló a felállás a 20-as és 22-es wide terén, ahol a felbontás szintén egyezik.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
vendég_Charon_*
Írta 2007. december 13. - 19:01
scsi eseteben a vezerlo bios-abol lehet teljes gyaluval egybekotott ellenorzessel lehet kiiktatni, ide eseten meg a gyarto lapjan kell nezelodni, satanal passz
Írta 2007. december 13. - 16:26
.mp4 videot mivel tudok átkonvertálni DVD-Video formátumba ? Inkább lassú és szép legyen mint ennek az ellenkezõje.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2007. december 13. - 15:50
vendég_Charon_*
Írta 2007. december 13. - 15:15
Két ilyen gép + három 19-es lg lcd moncsi kicsit kevesebb, mint 400-ba lesz.
csak legyen...
Írta 2007. december 13. - 13:38
Tehát akkor zsírúj winyónál mehet a gyors, ugye ? Feltételezve, hogy a gyár nem tett rá hibás szektorokat.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"