Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás
AMD Athlon64 X2 5400+ processzor dobozos
Asus M2R32-MVP
DDR2 1024 MB PC800 Kingmax RAM

32000ért megérné szerintetek lecserélni? másik kérdésem azlenne mekkora táp kell egy ilyen gépbe?

(Ezt a konfigot cserélném le:
MSI nVidia NX6600 GT 128Mb DDR3 HDTV Support, TV-Out/DVI
MSI K8N Neo Ultra Platinum S939
4*512 Mb DDR 400 KINGMAX
AMD Athlon64 S939 Venice hûtõvel
400W táp)

Nem csak a deszkásoké a világ !
Amíg a Föld kerek,éljenek a rájderek !

Izé

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
routeres gondol valaki?!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás

jonni fognak a fagyasok meg egyeb anomaliak ha tulmelegszik a rendszer.

de van szoftver is ra, hogy merjed a homersekleteket. speedfan pl.

es az ujrapasztazast en ajanlom. a gyari paszta altalaban hulladek. ha valami jobb hutest vettel hozza, akkor eselyes hogy a paszta is jobb lesz. rakjal ra ugy hogy elfedje teljesen a csipet, de ne legyen tul vastagon rajta.

Köszi.
Amit vettem nem hinném, hogy valami jobb minõségû dolog lenne.Pár száz Ft-os kategória.De amire nekem kell arra szerintem meg fog felelni.
Köszi mégegyszer mindenkinek:).

Izomtéridõninja-geológus!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Konkrétan egy ilyen szettem van, a kép jobb felsaõ sarkában levõ táp halt be.
Posted Image

Uh, hát ezen sokat kéne forrasztani. Asszem ezekbõl 5 és 12V-jön ki. Kivéve ha csak 12V.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
jonni fognak a fagyasok meg egyeb anomaliak ha tulmelegszik a rendszer.

de van szoftver is ra, hogy merjed a homersekleteket. speedfan pl.

es az ujrapasztazast en ajanlom. a gyari paszta altalaban hulladek. ha valami jobb hutest vettel hozza, akkor eselyes hogy a paszta is jobb lesz. rakjal ra ugy hogy elfedje teljesen a csipet, de ne legyen tul vastagon rajta.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
Rendben, köszi szépen a segítséget.Ma akkor még szerintem kibírja a régi trutyival, holnap pedig rákenem az újat.Amúgy eredetileg csak egy nagyon kevés placsni van a chip közepén.

A melegedést csak érintéssel lehet megállapítani, vagy a gép mûködésén is észre kell vennem valamit?Mondjuk szaggat a játék, hibaüzenet jön elõ, stb.?

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
gondolom hûtõpaszta, a borda és a chip közé kell kenni, egyenletesen...mondjuk ha sz*r minõségû, akkor kb nem ér sokkal többet az új és elvileg jobb hûtésed, mint a régi.

RoDaNi

RoDaNi

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás

Tegnap vettem a videokártyára új chipset hûtõt: Xilence.Adtak mellé egy kis tasakot, amiben van valami arany színû takony.Azt szeretném kérdezni, hogy azzal mit kezdjek, hova kenjem?Eredetileg is volt valami fehér anyag a hûtõ alatt.Ezt is oda kellene tennem?Még nem bontottam ki, ugye nem gáz, ha még nincs rajta a videokártyán(nem melegszik-e túl, ilyesmi)?
Minden választ köszönök elõre is.:)

Sztem hõvezetõpaszta. Ha annak ellenére hogy leszedted a régi hûtõt maradt elég paszta (valszeg igen), akkor nincs semmi teendõd. Ha melegedne vagy a melegedés közelébe érne, akkor érdemes leszedni a maradék pasztát a GPU rõl meg a hûtõrõl is (alaposan) és felkenni az újal.

jóétvágyat kívánunk!

Egy nap 24 óra, egy tálcán 24 sör...EZ NEM LEHET VÉLETLEN!

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
Tegnap vettem a videokártyára új chipset hûtõt: Xilence.Adtak mellé egy kis tasakot, amiben van valami arany színû takony.Azt szeretném kérdezni, hogy azzal mit kezdjek, hova kenjem?Eredetileg is volt valami fehér anyag a hûtõ alatt.Ezt is oda kellene tennem?Még nem bontottam ki, ugye nem gáz, ha még nincs rajta a videokártyán(nem melegszik-e túl, ilyesmi)?
Minden választ köszönök elõre is.:)

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Konkrétan egy ilyen szettem van, a kép jobb felsaõ sarkában levõ táp halt be.
Posted Image
"In idem flumen bis non descendimus"

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás

Mekkora feszültség, amper akármi kéne? Nekem van 1-2 olyan tápom ami már nem kell, és ilyen külsõ cuccokhoz...

Esetleg valami mobilrack kibelezve...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

HDD-hez KÜLSÕ (különálló) tápot tud valaki? Lehet ilyet külön kapni? Holmennyimikorra?

(Van egy SATA-2-USB átalakító szettem, csak bekrepált a tápja...)

Mekkora feszültség, amper akármi kéne? Nekem van 1-2 olyan tápom ami már nem kell, és ilyen külsõ cuccokhoz...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

HDD-hez KÜLSÕ (különálló) tápot tud valaki? Lehet ilyet külön kapni? Holmennyimikorra?

Vaterán esetleg...?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

"In idem flumen bis non descendimus"

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Pedig sok helyen így híjják, no. Keress rá arra pl, hogy AUX cable. :) Azt én is tom, hogy bármi lehet, aminek a vége kompatibilis az erõsítõvel, ezért írtam, hogy általában. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Jorci: tudom, mi maga az AUX.:), de olyan kifejezéssel még nem találkoztam, hogy AUX-kábel. az igazából bármilyen lehet, attól függ, hogy mit kötsz az erõsítõre...csak a bemenõ vége fix..

edit: és tényleg...:)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
AUX: auxiliary, vagyis külsõ. Tehát külsõ jelforrást ezzel tudsz rákötni az erõsítõre. Általában az RCA-ra szokják mondani egyesek, ami meg ugye a röhejes Radio Corporation of America-ból ered. :)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
mi az az AUX kábel? :chin:

sima jack-jack, vagy jack-rca (attól függ, mi van a hifiden bemenetnek), aztán szevasz...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
laptop-hifi kombóhoz jo az AUX kábel?

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Gondolod alapfeszen. :) Ejh. Szal a 800-as Ballistixnek 2V az alapfesze gyárilag. Fogod, a BIOS-ban az idõzítéseket, Manual-ra rakod, 4-4-4-12-re, subtimingek maradhatnak AUTO-n, adsz neki VDimm drop függvényében 2 - 2.1V-t, és annyi. Ha dobál kékhalált, az még nem feltétlenül memó. Futass boot lemezrõl Memtest-et, nézd meg a lapot, procit, egyesével, hogy mi akarja bedobni a türcsit, hehh.