Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás

.hu-s kellene.
kettõ darab

https://domreg.c3.hu
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Nos, én meg feltelepítettem a Windows Live Messenger-t, de nekem ezek után már szerepel a "Programok telepítése és törlése" listájában.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

Le kell szedni a jelenlegit. A msn része az op rendszernek (telepítéskor vele együtt kúszik fel), így nem tették bele a leszedhetõ programok listájába (ill. igazából elrejtették).
Most pontosan mi van fent? Windows Messenger, vagy MSN Messenger?
A hivatkozott oldalon két módszert is ajánlanak, de mindkettõnél a Start-->Run (Futtatás) úton kell elindulni. Az egyiknél az msiexec.exe /x {ABEB838C-A1A7-4C5D-B7E1-8B4314B10138} sort kell begépelni (másolni), míg a másik módszernél a RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\inf\msmsgs.inf,BLC.Remove szöveget. Nekem leszedte. Ezután lehet feltelepíteni az újat (ami lehet egy régi verzió is).

Windows Live Messenger van fennt. Akkor a kettõ közül meik úton induljak el?

mod.: mind2õt megcsináltam de még mindig ugyan az:(
vagyis az elsõre csak kidobott egy ablakot "biztosan el kivánja távolitani ezt a terméket?" a másodikra meg kidobott valamit de olyan gyorsan elvette h nem is láttam

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Le kell szedni a jelenlegit. A msn része az op rendszernek (telepítéskor vele együtt kúszik fel), így nem tették bele a leszedhetõ programok listájába (ill. igazából elrejtették).
Most pontosan mi van fent? Windows Messenger, vagy MSN Messenger?
A hivatkozott oldalon két módszert is ajánlanak, de mindkettõnél a Start-->Run (Futtatás) úton kell elindulni. Az egyiknél az msiexec.exe /x {ABEB838C-A1A7-4C5D-B7E1-8B4314B10138} sort kell begépelni (másolni), míg a másik módszernél a RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\inf\msmsgs.inf,BLC.Remove szöveget. Nekem leszedte. Ezután lehet feltelepíteni az újat (ami lehet egy régi verzió is).

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

Valami hasonló trükkel kellene próbálkozni: http://www.mvps.org/...r/messenger.php

nem nagyon értek angolul. AZ lenne a fõ kérdés hogy hogy tudok feltenni régebbi msn-t mint ami fennt van?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

.hu-s kellene.
kettõ darab

azt mostanában nem néztem, sry. Legutóbb drága volt és lassú. :)

Aktuális civil

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Valami hasonló trükkel kellene próbálkozni: http://www.mvps.org/...r/messenger.php

Trance

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
Tudna nekem valaki segiteni?
Állandón sz*rozott az msn-en ezért letöröltem, feltelepítettem egy újabbat, ami meg bejelentkezésnél kapásból kiírja h nem jó valami( semmi töltés, hanem amit rámegyek h bejelentkezés egybõl kiir valamit) Letörölni meg nem tudom mivel a vezérlõpult/prog. telepítése és törl.-be nincs benne.
Hogy tudnám újra üzembe helyezni?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
.hu-s kellene.
kettõ darab

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
.hu kell, vagy .com is jó?

Aktuális civil

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
kinél regisztráljak domaint? a lényeg, hogy olcsó legyen, mert csak késõbb használom úgyis...

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás

XP esetén: Start menû -> Beállítások -> Vezérlõpult -> Hangok és Audio eszközök -> Hangok fülecske, majd ott az alsó ablakban a Programeseményeknél kiválasztod a "Kis töltésû telep" eseményt, és rendelsz hozzá vmi neked megfelelõ szirénahangot, majd kiválasztod a "Kritikus töltésû telep" eseményt, és oda meg vmi giga hajókürt hangot, azt annyi.

Nagyon köszönöm!

[highlight] The bike way of life [/highlight]

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
XP esetén: Start menû -> Beállítások -> Vezérlõpult -> Hangok és Audio eszközök -> Hangok fülecske, majd ott az alsó ablakban a Programeseményeknél kiválasztod a "Kis töltésû telep" eseményt, és rendelsz hozzá vmi neked megfelelõ szirénahangot, majd kiválasztod a "Kritikus töltésû telep" eseményt, és oda meg vmi giga hajókürt hangot, azt annyi.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás
Tud vki ajánlani olyan programot, ami "sikít", ha hamarosan lemerül a notebook???

[highlight] The bike way of life [/highlight]

hé én

hé én

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
http://plaza.unas.hu...tor_TV_tuner_15

elvileg egy "kék-kék" végû monitorkábellel össze lehet boronálni a pc-vel. namost hiába dugom össze, és választom ki a scartnál a pc opciot meg se rezzen. kérdezném hoyg volt már vklinek ilyenje? vagy a készülékemben a hiba?

egy 9200-as ati karin lenne, és visszaállítottam a frekvenciát 60mhzre, a felbontást az 1024*768at nem állítottam.

köszi

zs

zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Zsír a cucc!

Hogy lehet azt megoldani,hogy az outlook expressben a contacts résznél egy kontakt egyszer legyen,mert minden négyszer van

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ittvana picilaptop :)

Feltöltött kép Feltöltött kép Feltöltött kép Feltöltött kép
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
AMON, DMON, EMON, IMON, heurisztikával simán mehet, nem túl paranoiás, egy normális rendszert kb. semennyire sem lassít, másfél éve használom, szeretem. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
Jelentem engedtem a csábitásnak és letõltöttem a NOD32 30 napos próba verzióját nekem nagyon bejön.:)
A kérdésem ezzel kapcsolatban az lenne hogy miket érdemes vagy nagyon fontos ellenõrzés alá beállitani.:chin:
Én mindent kipipáltam.:wtf:

A válaszokat elõre is köszi mindenkinek.
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

xnview,tuti cucc

valóban.
köszi