Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
22"ban van lenovo pva
Jah, és fullhd http://prohardver.hu...sion_l220x.html
MIvel árban 22"os és job a felbontása így inkább elõny mit hátrány, annyira picik a pixelközök és pixelek hogy amit nem tu az ember meghajtani natívban azt kisebb felbontáson nézve alig látszik rosszabbnak a kép.
Tudásához képest jó árban is van szerencsére, 102035w után ezt érdemes venni mert sajna 2007wfp már raktárról is elfogyott mindenünnen kb (amúgy ez lett volna akettõ között a legjobb alternatíva).

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Proci ritkán hal meg, utoljára a northwood volt hajlamos.
Viszont a kórkettes lapok játszanak néha tetszhalottat (fõleg 965 és p35 chipset).
Amikor nem tetszhalottak akkor ramot gyilkolnak és ritkán a lap hal meg.

Elem kivételkor 'gigabyteos' cmosclear ajánlott, azaz az érinkezõit csavarhúzóval zárd össze. Procit is vedd ki. 1 tuti jó rammal sincs poweron akkor 95% hogy lap. Ramjaidat érdmes valahol letesztelni hogy okésak-e.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
az E5200 ilyen 50-60 font, a 7200 meg inkabb 80-90

Iljics: perszehogy van, nekem is olyan a viewsonic. 20" wide, 1650*1080 es pva panel

mekkora kell? ilyen meretben van jo dell 2007wfp, valamelyik nec is, meg a belinea 102035w

22-bol mind TN ha jol tudom, a 24"-eseknek meg nem ekkora a felbontasa szerintem
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Monitorból létezik olyan ami 1680*1050 felbontású és nem TN paneles?

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

e5200 vagy e7200?

mind2 gagyibb mint a mostani procim, de haljak meg ha megint annyit koltok processzorra mint multkor

ugyis csak beszarik

cache nem sokat számit játszani, és a kisebb is ugyis megy 3,5-et, szóval e5200

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Ár/érték arányban, arra, amire te használod, E5200. Ott mennyi a differencia köztük árban?

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
e5200 vagy e7200?

mind2 gagyibb mint a mostani procim, de haljak meg ha megint annyit koltok processzorra mint multkor

ugyis csak beszarik
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

miota szarakszik azota nyilvan nincs bekapcsolva hagyva... minek jaratnam? futeni? :)

szervizbe nem viszem rohadjanak meg iszonyat dragan dolgoznak. egyszer vittem el a gatyamat rakoltottem es csak ramsoztak egy hulladek ramot meg vinyot meg tettek fel egy xp-t particionalas nuku stb.

veszek egy procit, aztan ha nem az a hibas akkor lapot is. max lesz egy uj konfigom

úgy gondoltam, hogy ne próbáld meg újraéleszteni, mert csak még jobban szétcsapod. nekem pozitívak a szerviztapasztalataim, mondjuk beépített emberem van:D de amíg nem épült be, addig is jól dolgozott.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
miota szarakszik azota nyilvan nincs bekapcsolva hagyva... minek jaratnam? futeni? :)

szervizbe nem viszem rohadjanak meg iszonyat dragan dolgoznak. egyszer vittem el a gatyamat rakoltottem es csak ramsoztak egy hulladek ramot meg vinyot meg tettek fel egy xp-t particionalas nuku stb.

veszek egy procit, aztan ha nem az a hibas akkor lapot is. max lesz egy uj konfigom

RAUH-Welt
B E G R I F F

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

nemmondod hogy vehetek uj procit

mivan ha az alaplap gazos?

na erre mondtam, hogy vizsgálja meg a szagszervíz. aztán majd megaszonnyák mi kell. mellesleg én nem járatnám így gépet, nekem kivágta az egyik ram-ot és a bios-t is újra kellett rakni.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nemmondod hogy vehetek uj procit

mivan ha az alaplap gazos?

RAUH-Welt
B E G R I F F

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Tom, de ienkor az is szóba jöhet, hogy a sima CMOS reset után nem áll defaultra a BIOS.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
az jó lesz. (prime95)

tam: cpu halott szerintem. nézzünk valami használtat? :)

jorus: elem semmit nem befolyásol menet közben. csak azért van, hogy fel tudjon állni a gép.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Milyen szoftvert használjak, hogy egy pc-t reprodukálható módon tudjak terhelni?
Nem kimondott benchmark program kellene, hanem valami olyan, ami folyamatosan nyúzza a rendszert (gondolom ez a tápot is maximális áramleadásra kényszeríti...ez is a terv része lenne).
Eddig ilyeneket találtam: Prime95, CPU Burn-in.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Táp szerintem is
Ha overlockolsz vegyél vissza. BIOS default.
ÉS ami még okozhatja az merevlemezhiba, illetve abból következõ fájlrendszer hiba.
Nézd meg a logokba mit ír ki ha még elindul olyan rövid idõre.

nincs se bios se boot hibauzenet se semmi. be se kapcsol a kijelzo. de ezt mar irtam

es probaltam masik tapot, ugyanazt csinalja. ezt is irtam.

koszi ha segiteni probalsz, de ugy nehez lesz ha nem figyelsz arra amit probalok mondani :(

RAUH-Welt
B E G R I F F

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
Táp szerintem is
Ha overlockolsz vegyél vissza. BIOS default.
ÉS ami még okozhatja az merevlemezhiba, illetve abból következõ fájlrendszer hiba.
Nézd meg a logokba mit ír ki ha még elindul olyan rövid idõre.
-------------

Nekem Zalmann ventiszabályzó 5.25 modul van gépben és elmondhatom hogy sokat számít. Minél több venti van , minél kisebbek és minél gyorsabban forognak annál többet.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
A ventillátorszabályozókkal mennyivel csökkenthetõ kb a pc hangossága?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Tam: elsõ körön szedd ki a CMOS elemét, majd próba. Ha semmi, akkor kapj ki mindent, csak a CPU maradjon. Bekapcsolod, elindul a POST, és csipognia kell a RAM hiánya miatt. Ha nem csipog, akkor proci, vagy lap.

cmos elem mar tegnap megvolt

csipog ram nelkul, rammal nem csipog. csereltem tapot, semmi valtozas, aztan tettem bele egy pci-os fx5200-at de az se ad kepet.

tartalek procim sajna nincsen.

RAUH-Welt
B E G R I F F

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Köszönöm a merevlemezes infókat!

Végül csakugyan Samsung Spinpoint F1 lett, 0,5TB-os.
Piszok jól megy és 15GB folyamatos másolása után is csak 26°C-os.

Másik kérdés: Linuxból UHU vagy Ubuntu?
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

OK, kösz szépen! Még annyi, hogy találtam ilyet, hogy Joomla, az micsoda?

Joomla motorral futott a régebbi Bikemag - jó, de free tárhelyeken nem nagyon fog futni hibamentesen és elsõ nekifutásra "repülõvizsgásnak" tûnik. Akkor inkább Wordpress, de free tárhelyeken azzal is beállítási gondok lesznek...
"In idem flumen bis non descendimus"