Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Please log in to reply
13653 replies to this topic

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
HELP
azt produkálta a windoz, hogy nem tudok egymás után két ugyanolyan keraktert leütni, és idegesítõ hangot ad aláfestésnek minden bilentyûlenyomáshoz, próbáltam a hangokat meg a bilentyûzet cumót babrálni, de sikertelenül.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Ha jól emlékszem ez a trükk azért válhatott be, mert a kapcsolat újraépítése során új IP címet kaptál, a megosztó oldal pedig ez alapján jegyezte, hogy ki az aki free account-tal akar tölteni. A fix IP-sek szipogtak is emiatt, sok mindent nem lehetett tenni.
Most a vezetéknélküliséghez hozzátartozik egy router is, ami folyamatosan lóg a hálón, IP cím megújítás csak akkor lesz, ha a routeren kezdeményezed ezt. Be kell lépned az admin felületére és elvileg ott tudod ezt megtenni (release/renew). Ha kihúzod a tápját és vissza, akkor is ez történik, de ezt én nem javaslom, meghibásodhat.

Firefox böngészõnél a SkipScreen kiegészítõ lerövidíti a várakozási idõt.

Így már értem, kösz szépen.

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis
Ha jól emlékszem ez a trükk azért válhatott be, mert a kapcsolat újraépítése során új IP címet kaptál, a megosztó oldal pedig ez alapján jegyezte, hogy ki az aki free account-tal akar tölteni. A fix IP-sek szipogtak is emiatt, sok mindent nem lehetett tenni.
Most a vezetéknélküliséghez hozzátartozik egy router is, ami folyamatosan lóg a hálón, IP cím megújítás csak akkor lesz, ha a routeren kezdeményezed ezt. Be kell lépned az admin felületére és elvileg ott tudod ezt megtenni (release/renew). Ha kihúzod a tápját és vissza, akkor is ez történik, de ezt én nem javaslom, meghibásodhat.

Firefox böngészõnél a SkipScreen kiegészítõ lerövidíti a várakozási idõt.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Egy bizonyos megosztóoldalnál ki tudtam kerülni a várakozási idõt, úgy, hogy bontottam a kapcsolatot. Most vezeték nélküli kapcsolatom van és nem mûködik ez a módszer. Mit kell máshogy csinálni?

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
Olyan kérédsem lenne hogy egy belknin g-s routert hogy elhetne leszoktatni arról ahoy a rákötött eszközök,imac,ifonok pár óra alatt ne veszítsék el a jelet?

kihúzás bedugás után egy darabig megint ok.

segitestek pliz
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Ha magát a filet akarod megosztani, akkor esetleg próbáld ki a Dropbox-ot. Csinál a gépedre egy mappát, amit aztán megoszthatsz, jelszóval védhetsz... (És még egy csomó mindenre jó.) 2Gb.

De ha mint videót, akkor nincs ötletem :) (Esetleg Vimeo?)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Azt szeretném megkérdezni,tud e valaki olyan tárhelyet,ahová egyben,fel lehet tölteni max 1 giga videót,ami 12 perc?

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis
Ha Panda vírusirtód van, akkor igen, ha nem, akkor baj van (a kémprogramok szeretik magukat más programok részének feltüntetni).
Én mindig megnézem a gyanús folyamatok futási helyét.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts
kösz

kicsit kusza, de jól értve hogy a panda része ?

amúgy azt produkálja hogy idõnként elindul, darabig elvan, aztán egyszercsak frissitésnél vagy új lap nyitásnál belassul az ie, aztán nem megnyit hanem nem tudja +nyitni, de utána az összes többi sem. taskmanagerben kilövöm a webproxy-t és minden mûxik. (ill azelõtt hogy rájöttem õ a bûnös kijelntkez -bejelntkez procedúra)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

WinHTTrack Website Copier?

Ez a barátom, tökéletes!

Aki tudja, léci törölje az oldal linkjét a korábbi hozzászólásomból. :-)

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis
jajj...ennek a fordítóprogramnak van még hova fejlõdnie
...Panda residents = Panda lakosok :D

Trance

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
http://translate.goo...official&hs=nHL

Az autóvillamosság tök egyszerü:

-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray

-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis
Csak úgy, minden nélkül fut a háttérben? (azaz nem te indítottál el valami programot)
Szerintem kémprogram.
...de keresd meg a helyét, mert éppenséggel lehet legális alkalmazás komponense is

Trance

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts
Kartársak

Webproxy.exe alkalmazásnak mi a funkciója ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis
WinHTTrack Website Copier?

Trance

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Szerintem Photoshop.

És ne OFFoljatok.

:P

Burce!
Nem ígérem hogy holnap, de hétfõn rámegyek.
Ha mûködik, akkor a teljes blog kellene vagy csak a nyitólap?
"In idem flumen bis non descendimus"

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Szerintem Photoshop.

És ne OFFoljatok.

:P

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
LOL :D
szerintem akkor ezt már rakd be Na ez meg én vagyok topicba :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nem nem nem. a kerdes hogy mit csinalsz te Luke Skywalker jelmezben ott az erkelyen? :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Közben kezdek kapisgálni, a kép tényleges URL-je más, mint ahova mutatnak a linkek.

A link: http://valami/akarmi...i/s1600-h/*.JPG

Maga a kép viszont máshol van: http://valami/akarmi...ami/s1600/*.JPG

Adódik a kérdés, hogy tudok sok-sok letöltési címet átírni? :chin: