Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Írta 2010. február 17. - 20:37
Azon tûnõdtem, hogy ki kéne használni.
Oda én csak leveleken keresztül tudok anyagot juttatni, ez nem megkerülhetõ valahogy? Mert a gmail-es levelek 20 MB-os mérethatára elég gyermeteg lássuk be...
Írta 2010. február 17. - 14:59
A keret 140-190e HUF, ebbõl kéne valamit túrni. A tartósság és az akkus üzemidõ fontosabb mint a teljesítmény. Csak integrált videokártya jön szóba, és olyan kell amihez a gyártótól lehet XP drivereket letölteni. Matt képernyõvel kéne.
Írta 2010. február 16. - 22:29
Megkértek, hogy tegyek rendbe egy kis netbook-ot (Acer Aspire One 531h). Minden klappol, de a wifi-je nem mûködik, az eszközkezelõben sárga kérdõjeles hálózati vezérlõként jelenik meg. A gyártó oldalán elérhetõ valamennyi WLAN drivert kipróbáltam, de semmi.
Telepítés elõtt az eszközkezelõben eltávolítom a hibásan mûködõ eszközt, feltelepítem az új drivert, újraindítom a gépet, mire kijön, hogy új hardvert talált és kezdõdik a szokásos móka, hogy automatikusan telepítse, vagy én adom meg a helyet, ahol keresse. Én a /system32/drivers könyvtárat adtam meg neki, de nem talál semmit.
Lehet, hogy nem a megfelelõt telepítem, de akkor hogy lehet kideríteni, hogy melyik verzió a jó?
Nincs valami trükk arra, hogy valamiféle jellemzõ hardverkódot ki tudjak olvasni pl. egy programmal?
Az eszközkezelõvel találok olyat, hogy pl. "PCI\VEN_168C&DEV_002B&SUBSYS_E016105B&REV_01" de erre rákeresve semmi használható nincsen.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Írta 2010. február 16. - 19:46
Valami bibi lehet az oldal kódjában.Tanácsot szeretnék kérni:
Ha a Bikediscount kezdõoldalára felmegyek,a CPU felugrik 100%-ra,és ott is marad,és gyakorlatilag lefagy a gép.A feladatkezelõben megnéztem,a Kaspersky akad be."avp.exe" néven.Kilõni nem lehet,csak újraindítás oldja fel.Ha kikapcsolt Kaspersky-vel megyek fel ugyanerre az oldalra,akkor semmi gáz.Mi lehet a probléma?Más oldalakkal (egyelõre ?) nincs ilyen probléma,csak a Bikediscount-al.Köszi a válaszokat.
Elszabott flash elemk szokták az egekig felnyomni a processzorterhelést, de az nincs összefüggésben a vírusirtóval.
szerk.:
Ránéztem, nálam semmi extra terhelést nem nyom. Lehet, a Kaspersky-t kellene finomhangolnod.
Írta 2010. február 16. - 19:44
Ha a Bikediscount kezdõoldalára felmegyek,a CPU felugrik 100%-ra,és ott is marad,és gyakorlatilag lefagy a gép.A feladatkezelõben megnéztem,a Kaspersky akad be."avp.exe" néven.Kilõni nem lehet,csak újraindítás oldja fel.Ha kikapcsolt Kaspersky-vel megyek fel ugyanerre az oldalra,akkor semmi gáz.Mi lehet a probléma?Más oldalakkal (egyelõre ?) nincs ilyen probléma,csak a Bikediscount-al.Köszi a válaszokat.
Írta 2010. február 15. - 21:56
Would you, Quintus? Would I?
Írta 2010. február 15. - 20:47
ez ill. fw21 között mi a különbség? Ugye a 21 a korábbi széria?
Írta 2010. február 15. - 20:40
http://iphoneszerviz.comAdott egy Ipod Mini, amit leejtettem...
Rádugom a gépre, azt jelzi ki, hogy tölti, de az iTunes nem ismeri fel. Ja, és be sem kapcsol.
Szerintetek mi lehet a baja? Érdemes elvinni szervizbe, vagy inkább alkatrésznek beadni valahová/eladni?
http://www.i-doki.com
Írta 2010. február 15. - 20:39
CUBE... your life!!!
Írta 2010. február 15. - 20:36
Rádugom a gépre, azt jelzi ki, hogy tölti, de az iTunes nem ismeri fel. Ja, és be sem kapcsol.
Szerintetek mi lehet a baja? Érdemes elvinni szervizbe, vagy inkább alkatrésznek beadni valahová/eladni?
Írta 2010. február 12. - 14:23
szoval ki volt huzodva egy molex... amire ra volt kotve 3 masik molex. az elso beszivo 12-es, a hatso kifujo 12-es hazventi, es a ket lapos 8-as ami a videokartyan van. szal gyakorlatilag a proci huto es a tapban levo egy darab vegezte az osszes hutest. ehhez kepest birta akar masfel oran keresztul is a Call of Duty MW2-t
szerencsere nem egett semmi szanaszet, csak egyszer nagyon elkezdett sipolni es akkor beleneztem oldalrol es akkor lattam hogy tobb venti van benne ami all mint ami forog.
na es igy [ussetek ]
mostan boldogsag van.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. február 12. - 12:30
Írta 2010. február 12. - 12:23
Intel P4 Celeron 2.8 Ghz, ASUS P5PE-VM alaplap, 2x512MB Dual Channel DDR1/400Mhz, 250GB HDD, Int. VGA, 10/100LAN, audio, CD ROM, Midi ATX
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2010. február 07. - 00:59
Adott egy webcam (Logitech, C200), a gyártó honlapján csak xp-tõl felfelé van hozzá driver, de nekem Win 2000-hez kellene. Mit lehet tenni, szedjek le valami másikhoz valót és hátha?
Mûködni szokott más oprendszerhez tartozó driverrel is. Nekem a Vistán több dolognak is XP-s drivere volt.
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Írta 2010. február 06. - 23:27
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Írta 2010. február 05. - 22:51
"Futtatás rendszergazdaként" megpróbáltad?
Alapból rendszergazda vagyok. Mármint a fiók típusa.
Azonban a Vezérlõpultot, és annak elemeit nem is lehet (legalábbis itt a win7-ben) rendszergazdaként futtatni.
Írta 2010. február 05. - 22:45
"Futtatás rendszergazdaként" megpróbáltad?Windows 7:
Rendszervisszaállítást szeretnék csinálni, de nem akarja az igazságot.
A Helyreállításnál rányomok a "rendszer-visszaállítás eszköz megnyitása"-ra, és erre azt írja ki, hogy "nem indítható el a rendszer-visszaállítás segédprogram."
Ez vajh mitõl lehet?
Írta 2010. február 05. - 22:28
Rendszervisszaállítást szeretnék csinálni, de nem akarja az igazságot.
A Helyreállításnál rányomok a "rendszer-visszaállítás eszköz megnyitása"-ra, és erre azt írja ki, hogy "nem indítható el a rendszer-visszaállítás segédprogram."
Ez vajh mitõl lehet?
Írta 2010. február 05. - 09:45
Írta 2010. február 05. - 09:37
itt nézd meg: startmenü-vezérlõpult-kisegítõ lehetõségek