Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Please log in to reply
13653 replies to this topic

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
nem tudja valaki, hogy a gaim hova naplózza a beszélgetéseket?

Dickhe@d

Dickhe@d

vendég

• fórumtag
  • 22 posts
Na most már okosabb lettem,köszönöm segítõ hozzászólásaitokat!
"Nem vagyok komplett õrült.Még néhány darab hiányzik."

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
sztem ha nemtod mi az a jumper, vidd el szervízbe hogy nézzék meg
talán õk nem kúrják el

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Szerintem az operációs rendszered nem a rackre, hanem a benne lévõ vinyóra van telepítve.:)
ki kéne próbálni a vinyót önmagában! kábelsorrend, jumper stb...
Mellesleg, ha ezen van az op. rendszer, akkor csodálkoztam volna, hogy a haverod gépe gond nélkül beolvasná.
és még egy: hordozgatós vinyóra SOHA nem rakunk op. rendszert!

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Sziasztok!Van egy kis problémám a mobil rackemmel,mikor be akarom rakni a gépbe a ventillátora fura hangot(kölcsön adtam egy haveromnak de õ mondta hogy az õ gépe nem olvasta be a racket) ad ki,és a gép nem olvassa be,nyomok egy F1-et utána pedig azt írja ki hogy:"media test failure,check cable",utána pedig azt hogy "disc boot faiulure,please insert disc".Azt még hozzáfûzném hogy az op rendszer a rackre van telepítve nem a gépre,lehet hogy a biosban kéne beállítanom azt hogy ne cd-rõl hanem hdd-rõl bootoljon?Vegyek egy új racket,sínnel eggyütt,vagy nézessem meg valamilyen számitógépzsenivel?Mit javasoltok?

1.) Jumper beállítások ellenõrzése.
2.) BIOS ellenõrzés mindenképpen fontos; bootsorrend, failure, vircheck beállítások.
3.) Ha megoldható egy kölcsön rackkel ellenõrizheted hogy esetleg a sajátod sérült fizikailag.
4.) Ha a HDD nem ad rendellenes hangot (fej kiemelése parkolóállásba pl.), akkor jó eséllyel segíthet a GetDataBack (for NTFS vagy for FAT ofkórsz)
5.) Mobilrack ventillátor kiszerel - nekem még híresen melegedõ típusok is elvannak benne nélküle.
"In idem flumen bis non descendimus"

Dickhe@d

Dickhe@d

vendég

• fórumtag
  • 22 posts
Egyébként,mi az a jumperelés???

Dickhe@d

Dickhe@d

vendég

• fórumtag
  • 22 posts
Megnéztem,és ahogy én láttam semmi baja!Lehet hogy a biosban kéne valamit állítgatni?Új racket és sínt azt biztosan fogok venni...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
elõször is ki kellene venni a winchestert a rack-bõl. megnézni, hogy mi van vele.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
szvsz felesleges venni racket
meg kell nézni a jumperelést meg a kábelt mint írta is
aztán vmi teszter progival végignézni a vinyón hogy mivan vele

Dickhe@d

Dickhe@d

vendég

• fórumtag
  • 22 posts
Tudom hogy hülyeség volt,(nem azért írtam ide hogy meg mondd hogy hülyeség volt odaadni,hanem hogy valamilyen jó tanácsot adjatok)de most már kár ezen filózni,légyszi adjatok valamilyen jó tanácsot amivel meg lehetne csinálni(új racket,meg sínt azt tutira fogok venni)a vinyót,mert azt nem szeretném hogy a cuccaim eltûnjenek róla.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
hülyeség volt odaadni :D
meg kellene nézni a jumperelést

Dickhe@d

Dickhe@d

vendég

• fórumtag
  • 22 posts
Mégvalami:Ilyenkor ugye nem vész el az összes adat a vinyómról,ugy nem???

Dickhe@d

Dickhe@d

vendég

• fórumtag
  • 22 posts
Sziasztok!Van egy kis problémám a mobil rackemmel,mikor be akarom rakni a gépbe a ventillátora fura hangot(kölcsön adtam egy haveromnak de õ mondta hogy az õ gépe nem olvasta be a racket) ad ki,és a gép nem olvassa be,nyomok egy F1-et utána pedig azt írja ki hogy:"media test failure,check cable",utána pedig azt hogy "disc boot faiulure,please insert disc".Azt még hozzáfûzném hogy az op rendszer a rackre van telepítve nem a gépre,lehet hogy a biosban kéne beállítanom azt hogy ne cd-rõl hanem hdd-rõl bootoljon?Vegyek egy új racket,sínnel eggyütt,vagy nézessem meg valamilyen számitógépzsenivel?Mit javasoltok?

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
http://index.hu/tech/net/sl0220/ Hjajj, szegény lelki sérült emberek... Kõkori grafika powa'. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts
a windows\temp, document and settings\felhasznalonev\temp, document and settings\felhasznalonev\temporary internet files konyvtarak tartalmat torolheted. Csak akkor lehet benne fontos adat, ha valaki direkt oda mentette.
A trojaiak es virusok is innen fertoznek sok esetben , mikor a bongeszod letolti oket , activeX-kent vagy valamilyen beepulokent. Erdemes tehat neha pusztitast rendezni. Mellesleg az IE bongeszoben lehet szabalyozni a legutolsonak sorolt konyvtar automatikus torlesenek idokozet.
Lehetnek meg programspecifikus temp konyvtarak is, ha nagytakaritast csinalsz!

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
a tempben mint a neve is mutatja temporális dolgok vannak, javarészt mocsok
ha fosol, hagyd ott, de az életben nem fog kelleni újra..

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,350 posts
Hát faternek a munkáit kitörlöm akkor...:)
Szóval ha vki biztosra mondja, csak akkor ámen.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
ki lehet törölni, amit meg nem tudsz törölni, azt úgy is használja....de pl ha egy .rar-t megnyitsz, akkor oda kerül a file kitömöritett része, meg installnál sok dolog, ilyenek...de nyugodtan töröld ki, én is azt szoktam:D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
én anno kitörölgettem, aztán hogy szabad-e?!

szerintem igen. de ez csak "tipp" :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,350 posts
A windowsnál a local settings mappában lévõ sima temp feliratú mappából a cuccokat ki lehet törölni vagy a bizonyos programok számára fontosak?