Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Posted 2006. February 28. - 13:27
Posted 2006. February 28. - 13:17
eza logitech tetszik..ráadásul a mistralban a honlap tanulsága szerint 6999ft...
http://www.mistral.h...hp?id=992007170
Posted 2006. February 28. - 12:16
az egér high-end (mondjuk top3), a pad meg a legjobb, amit meg lehet venni.
ha kevesebbet szánsz rá, akkor g1 vagy mx310 logitech vonalon, vagy ms1.1a microsoft.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2006. February 28. - 12:14
Szerintem is az "MS Explorer 3.0" az egy klasz kis egerentyû, pontos, gyors és az ára is korrekt, sajna a kis csúszókorongocskái nekem elég hamar lekoptak de ezt az egérpad hiánya okozta:).
wireless.... sztem érezhetõen lassabbak de azért jopofaság hogy akár zsebre is vághatod )
Egy nap 24 óra, egy tálcán 24 sör...EZ NEM LEHET VÉLETLEN!
Posted 2006. February 28. - 11:57
http://www.logitech....,CONTENTID=8066
vagy
http://www.pixmania....mouse-eger.html
ha játékre is szeretnéd használni megfelelõ teljesítménnyel és hosszú élettartammal akkor sajna ezek az egerek kicsit borsos árúak ... persze lehet kapni nagyon profi gaming mouse -okat is potom 18ezer ft-ért is!!!
Posted 2006. February 28. - 11:49
szóval ha csak "wördözök" akkor jó, de játék közben sokszor "elugrál" a mutató, azaz mondjuk hirtelen fordulok egyet, ilyesmi, ami ugyen élég nehezítõ körülmény..
Posted 2006. February 28. - 11:40
Ezt most nem teljesen értem.. Idõnként szeretnél fps-en is játszani, de nem jó a wireless? A wireless gondolom csak akkor jelent problémát, ha 10-15 órán keresztül online nyomod, mert lehet, hogy lemerül.. Nekem kellett néhány hónap mire lemerült, de nem egy 15 ezres egér, így lehet, hogy sokkal kevesebbet fogyaszt.. Nekem semmi bajom nem volt vele, bár egy hardcore játékos biztos fikázná, hogy nem elég gyors, vagy pontos...
Szerintem menj el valahova, ahol ki van állítva jónéhány és tapizd meg õket. Szerintem elsõdlegesen ez számít.. Mert sokszor hasznos egy-két gomb, de sokkal fontosabb, hogy jó helyen legyen..
Posted 2006. February 28. - 11:32
AZt szeretném kérdezni, hogy ki milyen egérre esküszik? Alapvetõen minnél kevesebbet szeretnék költeni a dologra, de azért a 640ft-os egér mégsem lesz jó, mert idõnként szeretek ilye fpseket játszani..(amúgy meg van már egy egerem ilyen wordözéshez, de az játszani nem jó, mert wireless..)
jó lenne, ha lenne rajta görgõ(vagy ez már szériafelszereltség?) és 2 gomb..
logitech?
láttam a depon 2-t is, ami árban nagyjából tetszett(meg mintha itt már említette volna valaki...): Microsoft .... Explorer és ugyanez, csak a vége 4.0 . mi a különbeség a párszáz forinton kívûl? Jó egerek ezek?
http://www.depo.hu/?...d=103&p_id=3774
http://www.depo.hu/?...=103&p_id=16272
mégegy kérdés: azt írják a hivatalos honlapon, hogy nem kell hozzá alátét..ez tényleg igaz, vagy sentségtörés? (csakmer egyesek itt fél vagyonokat költenek egérpadokra..)
köszi
Posted 2006. February 26. - 10:33
Posted 2006. February 26. - 10:31
A kamerával 16:9-ben vettem fel, de ugye a gép k.ra torzítja...
mostmár annyit megoldottam, hogy ulead8ban van egy projetem ami nem torz, és mikor elmentem és lejátszom az uleaddal akkor sem torz de a ROSSZ mediaplayer megint elRONTJA...
mivel lehetne a 16:9 es arányt torzítás nélkül, kicsinyítéssel 4:3ba átrakni?
--------------------------------------------------------------------------
na. valahogy igy kene. ha kerhetnem.
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe
vendég_nhunor_*
Posted 2006. February 25. - 21:43
Posted 2006. February 22. - 17:52
Posted 2006. February 22. - 17:37
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2006. February 22. - 08:28
leslie okos, mindent megmagyaráz, nembaj van véleménye
ááááálmos vagyok
Posted 2006. February 22. - 02:14
nekem ilyen ritek g5 tdk-im vannak, a 8* gyári lemezt a nero egybõl engedte 12* irni... (és nem hibázott)
artisjus matricáról meg annyit, hogy egy hengerre tesznek egyet, ami a külsõ celofánboritáson van, amit ha lebontok, hogy hozzáférjek, már nem is mondja meg, hogy melyik hengerrõl vettem le
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2006. February 22. - 00:41
Samsung-nál nem tudom, mi volt a felállás, de a többinél, ami itthon elérhetõ, erre nem volt garancia. Pld. a Sony-nál a tálca elején rajta is volt a matrica.ez meg nekem tökmind1 már, tõlem átvették, adtak heylette egy sony-t, a többi az õ dolguk.
ha a nyakukon maradt, az sem érdekel. és ezért volt jó bolt, mert átvették úgy hogy nem is voltak biztosak abban hogy kicseréli nekik a gyár, mivel erre nincs is garancia amint írod.
A lényeg, ahogy írtad is, jól jártál. Ha meg a bolt benyelte, akkor balekok voltak.
Posted 2006. February 22. - 00:40
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2006. February 22. - 00:37
ez meg nekem tökmind1 már, tõlem átvették, adtak heylette egy sony-t, a többi az õ dolguk.Lényegtelen, hogy jó e a bolt vagy sem. Ha a gyártó erre is vállal garanciát, édesmindegy, hogy a forgalmazó milyen hibával veszi át, úgyis kicserélik neki.
ha a nyakukon maradt, az sem érdekel. és ezért volt jó bolt, mert átvették úgy hogy nem is voltak biztosak abban hogy kicseréli nekik a gyár, mivel erre nincs is garancia amint írod.
Posted 2006. February 22. - 00:35
Lényegtelen, hogy jó e a bolt vagy sem. Ha a gyártó erre is vállal garanciát, édesmindegy, hogy a forgalmazó milyen hibával veszi át, úgyis kicserélik neki.LL ismid jól mondta, és ha meggondolod azért is elszállhatott mert...
ha van egy autókerék ránézel, kerek. de van rajta egy kis kimarás, anyaghiba esetleg felütés... ettõl lassan nem érezhetõ, de ha felpörög, elkezdi a kezedbõl kirángatni a kormányt...
és hopp:)
na szal sok oka lehet...;\
VV: mázlim volt ja, és jó bolt volt:)
Posted 2006. February 22. - 00:29
ha van egy autókerék ránézel, kerek. de van rajta egy kis kimarás, anyaghiba esetleg felütés... ettõl lassan nem érezhetõ, de ha felpörög, elkezdi a kezedbõl kirángatni a kormányt...
és hopp:)
na szal sok oka lehet...;\
VV: mázlim volt ja, és jó bolt volt:)