de dv csak nincs nalam
es ami video mar keszult belole az wmv mert a movie makerrel huztam be
virtualdub vagy vmi tud aviban menteni?
bar tan a movie maker is tud aviban dv kmacsirol menteni de az vmi irto nagy.
kb ilyen tomoritettlen bigyo.
premiere meg szinten meg nem felfedezett szamomra.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Indította
lor
, 2006. január 12. 06:46
Írta 2006. március 22. - 05:26
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2006. március 22. - 01:31
Na de várjál már!
A kamera nem DV-s? Tehát annak saját codec-je van. És avi-t csinál, jó nagyot.
Abból kéne okosítani még?
A kamera nem DV-s? Tehát annak saját codec-je van. És avi-t csinál, jó nagyot.
Abból kéne okosítani még?
Írta 2006. március 22. - 01:14
kezdettol fogva le votl nekik tiltva vagy csak utana?
(vagyis lehet olyan verzio ami tudja kezelni?)
ugy nez ki megint kell a kamera es be kell huzni vmivel ami jo avi-t csinal belole.
komolyan mondom idonkent a windows olyan, mint kicsiny orszagunkban a szamitogep.
elkepzelhetetlen nelkule a melo, de csak lassitja az egeszet.
(vagyis lehet olyan verzio ami tudja kezelni?)
ugy nez ki megint kell a kamera es be kell huzni vmivel ami jo avi-t csinal belole.
komolyan mondom idonkent a windows olyan, mint kicsiny orszagunkban a szamitogep.
elkepzelhetetlen nelkule a melo, de csak lassitja az egeszet.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2006. március 22. - 00:50
Jaja, nincs wmv, meg asf, mert a microsoft letiltotta nekik a használatát...
Én mostanában kis dolgokra RiverPast Cuccokat használok. Meglepõen jók. Ide-oda konvertálgatás, minimális vágás, a VideoCleaner-rel.
Amúgy meg minden linux alatt intézek. Bonyolult, de nekem bejön
Én mostanában kis dolgokra RiverPast Cuccokat használok. Meglepõen jók. Ide-oda konvertálgatás, minimális vágás, a VideoCleaner-rel.
Amúgy meg minden linux alatt intézek. Bonyolult, de nekem bejön
Írta 2006. március 22. - 00:25
ez a virtualdub ilyet szolt be
hogy nincs corona.dll file ezert nem tud indulni
ilyen file nincs is a gepen
???
jah virtualdub nem tud behuzni wmv-t?
vmi regi virtualt probalok
es beszolt, hogy nem okes.
hogy nincs corona.dll file ezert nem tud indulni
ilyen file nincs is a gepen
???
jah virtualdub nem tud behuzni wmv-t?
vmi regi virtualt probalok
es beszolt, hogy nem okes.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2006. március 21. - 23:47
Igen, sajnos semmi sem tokeletes.
Szoval tomoriteni kell (vagy keresel egy masik jobb konvertert ami megteszi 1 lepesben a ket muveletet ,sajna sokszor valami hibaval)
Szal a tomorites rendkivul egyszeru a szinten ingyenes virtualdub(mod) progival
pl Innen szedheted (ha meg nincs meg :-o)
http://www.afterdawn...rtualdubmod.cfm (lehet nem a leggyorsabb site, de most nem volt idom keresni)
Szoval betoltod a filet beallitod Video -> full compression (a teljes atkodolashoz) Utana folotte kivalasztod a compression... -t beallitod melyik fajta avi-kompressziot szeretned xvid,divx szokott lenni (van fenn a gepen ugye?) Beallitod milyen tomoritest akarsz -de elkepzelheto hogy picivel nagyobb lesz mivel a mov mas kicsit. Utana mehetsz tovabb audio ful kivalasztod a stream-et (jobbklikk) belovod milyen kompresszioju mp3 hangot akarsz ala, majd az egeszet elmented save as -al. Tovabba a filters menupont alatt tetszoleges manipulaciokat csinalhatsz a filmanyaggal (pl atmeretezes, kepvagas, nyujtas, deinterlace, fenyero szoval nagyon ott van.
(ugy tippelem a filmed par percnel nem lehet tobb szal hamar megvan gyengebb gepen is, ha esetleg tobbszor kell nekifutnod a meret miatt)
Nemis rossz hogy kerdezted ,talaltam egy ujabb verziot
Szoval tomoriteni kell (vagy keresel egy masik jobb konvertert ami megteszi 1 lepesben a ket muveletet ,sajna sokszor valami hibaval)
Szal a tomorites rendkivul egyszeru a szinten ingyenes virtualdub(mod) progival
pl Innen szedheted (ha meg nincs meg :-o)
http://www.afterdawn...rtualdubmod.cfm (lehet nem a leggyorsabb site, de most nem volt idom keresni)
Szoval betoltod a filet beallitod Video -> full compression (a teljes atkodolashoz) Utana folotte kivalasztod a compression... -t beallitod melyik fajta avi-kompressziot szeretned xvid,divx szokott lenni (van fenn a gepen ugye?) Beallitod milyen tomoritest akarsz -de elkepzelheto hogy picivel nagyobb lesz mivel a mov mas kicsit. Utana mehetsz tovabb audio ful kivalasztod a stream-et (jobbklikk) belovod milyen kompresszioju mp3 hangot akarsz ala, majd az egeszet elmented save as -al. Tovabba a filters menupont alatt tetszoleges manipulaciokat csinalhatsz a filmanyaggal (pl atmeretezes, kepvagas, nyujtas, deinterlace, fenyero szoval nagyon ott van.
(ugy tippelem a filmed par percnel nem lehet tobb szal hamar megvan gyengebb gepen is, ha esetleg tobbszor kell nekifutnod a meret miatt)
Nemis rossz hogy kerdezted ,talaltam egy ujabb verziot
Írta 2006. március 21. - 22:33
kiprobáltam ezt a Radot
8,51 megás fájból csinált nekem 861megát
namost egy 6gigás winchesteren elég problémás játék...
(vagy hogy lehet tömöríteni, vagy mi?!)
8,51 megás fájból csinált nekem 861megát
namost egy 6gigás winchesteren elég problémás játék...
(vagy hogy lehet tömöríteni, vagy mi?!)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. március 21. - 20:47
Hasznald pl a Rad Video Tools-t (Radtools) ezzel egybol avi ba is konvertalhatsz es parametereket is beallithatsz (pl fenyero vagy hogy mettol meddig) De atnyomhatod aviba kitomoritve is - igy sok helyet foglal, de be kell tomoriteni- es aztan pl a virtualdubmoddal szenne szerkesztheted.
Innen lehet megszerezni, es meg ingyenes is.
http://www.radgameto...er.asp?ver=1.8g
Innen lehet megszerezni, es meg ingyenes is.
http://www.radgameto...er.asp?ver=1.8g
Írta 2006. március 21. - 20:42
windows movie maker
minden winfoson van
barmit betolt de mentes csak wmv-ben
vilagositas van de kontraszt meg ilyenek nem
minden winfoson van
barmit betolt de mentes csak wmv-ben
vilagositas van de kontraszt meg ilyenek nem
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2006. március 21. - 20:28
.mov
Es az nem jo ha atkonvertalod mondjuk avi ba?
Utana meg azt csinalhatsz vele amit akarsz.
az avi az sokkal nagyobb helyigénynel is rendelkezik nem?
de ha esetleg ajánlasz egy átkonvertáló progit és egy avi-val elbánó szerkesztõt, akkor azt elõre is köszönném
(aztán kiprobálnám hogy mivan)
Írta 2006. március 21. - 20:24
rmx szerintem meghalt az msi installer rendszer a gepeden, vagy valami baj van vele. Van windowsba beepulo resze is ami service-kent fut ,de az is lehet hogy neked csak nincs frissitve (vagy bovitve) ez a rendszer. Valami ilyesmiket probalj meg feltenni instmsia.exe instmsiw.exe ("alkalmazas" cd-ken szokott lenni elsosorban. De neten is van biztos csak keresni kell.
.mov
.mov
vendég_Charon_*
Írta 2006. március 21. - 11:00
Kis memóriaigényû nem lesz. Minden videószerkesztõ zabálja. Ezért lesz is lesz 2 giga az új gépemben...
Írta 2006. március 21. - 05:26
vedd meg bótban?!
Valaki ajáljon nekem egy videószerkesztõt.
.mov-ot kéne legfõképp kezelnie, ami miatt nekem lényeg lenne az a világosítás, vágás
elõny, ha sharware és ha relatíve kicsi a gépigénye (úgy hallottam az ilyen progik rendesen zabálják a memóriát)
Valaki ajáljon nekem egy videószerkesztõt.
.mov-ot kéne legfõképp kezelnie, ami miatt nekem lényeg lenne az a világosítás, vágás
elõny, ha sharware és ha relatíve kicsi a gépigénye (úgy hallottam az ilyen progik rendesen zabálják a memóriát)
Írta 2006. március 20. - 21:28
The contest of this file cannot be unpacked. The executable you are attempting to run has been corrupted. Please obtain another copy of the file, verifery its integrity, and try again
Ezt írja ki minden telepítõas alkalmazásnál amit elindítok... már szinte semmit sem tudok föl rakni. a fájlok biztos nem hibásak, már 232szer letöltöttem 212312 helyrõl 234344 féle Download managerrel... micsináljak??
ha valaki tud németül: !!!
http://forum.ingame....hp?postid=41876
Ezt írja ki minden telepítõas alkalmazásnál amit elindítok... már szinte semmit sem tudok föl rakni. a fájlok biztos nem hibásak, már 232szer letöltöttem 212312 helyrõl 234344 féle Download managerrel... micsináljak??
ha valaki tud németül: !!!
http://forum.ingame....hp?postid=41876
Írta 2006. március 20. - 20:16
2G ?? Hol tartunk ma mar , en meg 20K ert vettem a 128Megas CF I -et jopar eve es az is eleg volt, csak surubben kellett cserelgetni a szamokat rajta. De sokat fulesezni ugysem egeszseges
Vinyo -t en nem mernek hasznalni, max citybike-ra (de nehogy gunyolodasnak vedd ,csak en igy latom. Flash-nek nagyon sok elonye van, pl fenykepezobe is bepattinthatod)Sztem a jovoben meg is fognak szunni a forgo/mechanikus merevlemezek, ebben az iranyban mar most is lathato a fejlodes. Pl holografikus tarolas .
Vinyo -t en nem mernek hasznalni, max citybike-ra (de nehogy gunyolodasnak vedd ,csak en igy latom. Flash-nek nagyon sok elonye van, pl fenykepezobe is bepattinthatod)Sztem a jovoben meg is fognak szunni a forgo/mechanikus merevlemezek, ebben az iranyban mar most is lathato a fejlodes. Pl holografikus tarolas .
Írta 2006. március 20. - 19:33
megoldottam, hatch volt, köszi:D...nekem elég 512 is, bár nem nagyon szoktam máshol hallgatni, csak buszon suliba meg vissza, esetleg ha beugrok a városba, akkor...de bringán nem nagyon...
Írta 2006. március 20. - 19:28
a 20GB-bol per pill a tobb, mint a fele foglalt
azert, hogy ha vhol epp nirvanat van kedvem hallgatni akkor azt tudjam de ha chillout mods kell akkor az
vagy ha sting ...
...
autocad nem paint vazzeg!
sraffozni/vonalkazni tudsz annak szint is tudsz adni esetleg.
hatch nevu bigyo
kivalasztasz vmi stilust suruseget majd pick point
bele a bigyoba
jobb klikk es tan ok vagy vmi ilyesmi.
azert, hogy ha vhol epp nirvanat van kedvem hallgatni akkor azt tudjam de ha chillout mods kell akkor az
vagy ha sting ...
...
autocad nem paint vazzeg!
sraffozni/vonalkazni tudsz annak szint is tudsz adni esetleg.
hatch nevu bigyo
kivalasztasz vmi stilust suruseget majd pick point
bele a bigyoba
jobb klikk es tan ok vagy vmi ilyesmi.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2006. március 20. - 18:37
autocadban h lehet egy területet (tééglalap) bizonyos színnel kitölteni?
az a csúnya sony nagyon nem jó...creative...hmm...volt egy kis 256os flashes creativom, az jó volt...a zen microra gondolsz? kell hozzá külön szoftver, hogy a gép lássa, mert alapból csak mint külsõ eszközt látod, nem meghajtót...nekem most egy mpio fy500-as van, ez teljesen jó, és relatíve olcsó is volt (mp3center.hu)..sonyból ezt: http://mp3center.hu/...pi_id=131&ppt=0 (remélem ez nem a tojásalakú)
az a csúnya sony nagyon nem jó...creative...hmm...volt egy kis 256os flashes creativom, az jó volt...a zen microra gondolsz? kell hozzá külön szoftver, hogy a gép lássa, mert alapból csak mint külsõ eszközt látod, nem meghajtót...nekem most egy mpio fy500-as van, ez teljesen jó, és relatíve olcsó is volt (mp3center.hu)..sonyból ezt: http://mp3center.hu/...pi_id=131&ppt=0 (remélem ez nem a tojásalakú)
Írta 2006. március 20. - 16:13
a sok fer ra az nem igazan tema, 2giganal nem kell nagyobb, linuxot sose fogok ratenni, es olcsobb.
na mindegy, majd ha veszek szetnezek mi lehetoseg van. az a csunya tojas alaku lila sony nagyon nemjo? creative es tarsai?
na mindegy, majd ha veszek szetnezek mi lehetoseg van. az a csunya tojas alaku lila sony nagyon nemjo? creative es tarsai?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. március 19. - 20:51
en vinyossal bringazom
majd egy eve
es semmi gond.
vinyos jobb mert
-sok fer ra
-lehet vele bringazni
majd egy eve
es semmi gond.
vinyos jobb mert
-sok fer ra
-lehet vele bringazni
NE ÍGY! NE ÍGY!