Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Ez egy belkin, és sajna nem ilyen okos:(
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
d-link alap 604-es talán max 8eHUF

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Routernek meg lehet ált mondani, hogy befele is fix ipt adjon adott mac címhez (hálókártyához). És egyszerûbb az élet.

Hú ez milyen jó feature lenne. Sajnos se a Belkin se a Linksys nem tudja :(

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Routernek meg lehet ált mondani, hogy befele is fix ipt adjon adott mac címhez (hálókártyához). És egyszerûbb az élet.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Mindkettõ változhat. A szolgáltató sem mindig ugyanazt osztja és a routered is lehet DHCP-re osztva.
A port forward szempontjából a külsõ indifferens. A PCn meg állíts be a router belsõ subnetjének megfelelõ fix IPt nyilván a DHCP scopeon kívül esõt (ha esetleg több gép van így nem lesz ütközés).

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Nem, a belsõ IPt a router adja a gépednek. 192.168.1.valami. A router intézi a külsõ IPt, az változik.

Aktuális civil

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Az IP volt a gond, köszi! Viszont a belsõ IP-m az változik ugyebár, szal minden csatlakozásnál át kell írni a router setupba?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Private addressre be van írva a géped belsõ IPje?
WinXP tûzfal nem fut és blokkol?

Aktuális civil

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Szeretnék megnyitni egy portot a wireless routeren, de nemtom mit kell állítani.

Annyit vágok hogy a "virtual server" beállításnál kéne belõni, tcp-re és udp-re is belõttem ahogy gondoltam, de mégse jó.
Van olyan beállítás, hogy "inbound port", meghogy "private port", ezeknél mindenütt azt írtam be hogy 6881-6881. Itt van a kutya elásva asszem...hogy is kéne?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nem lesz 7600gt agp, az nvidia bejelentette, hogy a 7800gs volt az utolsó agp-s kártya tõlük.
fura amugy, hogy a 7600gt mindenben megveri az x800gto2-t (moddolva...)

pci-e váltás tervben, csak valaki vigye a dfi-met. occsó.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

RoDaNi

RoDaNi

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás
Sziasztok!

Öszinte részvétem Rob... :(
Biztos te is olvastad ph-n a cikket 7600GT- rõl, ha lesz agp-s mindenképp olyat véégy!!!!vagy válts PCI-ra :)
vizes cumoot ha beszereled várjuk a képeket !!
addig is....
Feltöltött kép

Egy nap 24 óra, egy tálcán 24 sör...EZ NEM LEHET VÉLETLEN!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

nálunk van benn egy kartonnyi döglött gépes cucc, össze lehet õket rakni úgy hogy attól lett bajuk, ha kell odaadom õket
csak ifával gyere:D

oké :D
beszélünk, ha arra kerül a sor.
lényeg, hogy valaki megtérítse nekem ezt, mert mérges vagyok.
és rohadt függõ csés állat

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

túlfesz hülyeség, senkit se hat meg ha 220 helyett 60 voltot kap, tökre nem csinál semmit
de mivel kisebb lett a feszkó, az áramerõsség nõtt, és pukk
de a tápnak kellett volna eldurrannia..

Amikor írtam még nem volt több info, csakhogy az áramszolgáltató kinyírta a kártyáját.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
nálunk van benn egy kartonnyi döglött gépes cucc, össze lehet õket rakni úgy hogy attól lett bajuk, ha kell odaadom õket
csak ifával gyere:D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

az áramszolgáltató ha sokat vinnyogsz nála, akkor vissza szokta téríteni a károdat
de tényleg SOKAT kell vinnyogni náluk

köszi, egyenlõre az elsõ fázisnál járunk: szakértõi vélemény egy szervizbõl, meg árajánlat egy boltból, hogy mennyibe fáj. illetve a kiskergaris papirok mellékelve, és az e-on debreceni központjában várja a sorát.
egybõl oda igazitottak, mondta a kislány a telefonban, mikor sípoltam, hogy nem én vagyok az elsõ, sajnálják, és blabla.
halott tápot amugy mellékelek kérésre kilószám, nem jelent problémát ;)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
az áramszolgáltató ha sokat vinnyogsz nála, akkor vissza szokta téríteni a károdat
de tényleg SOKAT kell vinnyogni náluk

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
hát elhiszed, hogy jobban örültem volna, ha a 15 ezres enermax megy gallyra, minthogy a 60 ezres x800? :(
mindegy, túlélem valahogy.
és remélem vissza tudom hajtani valakin az árát. most volt faternál kisujszálláson villámlás, megpróbálkozik ott a biztosítóval.
két vonalon hátha bejön valami.

és ha fizetnek (mondjuk a titász) a gatyájukat is leprelem róluk, most néztem, bruttó 100k egy ilyen kártya kiskerben.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
túlfesz hülyeség, senkit se hat meg ha 220 helyett 60 voltot kap, tökre nem csinál semmit
de mivel kisebb lett a feszkó, az áramerõsség nõtt, és pukk
de a tápnak kellett volna eldurrannia..

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Nemtom mennyi.

az nekem sok. ;)
60k körül van pár xtpe a péhán, 55 körül van vivos pro@xtpe, 45 körül sima pro.
iceq nekem semmit nem ér, ilyenem van, hogy aszongya:
Feltöltött kép
watercool heatkiller.

valaki vegye inkább mega dfi-met, és akkor váltok pci-e vonalra, ott olcsóbb a kártya.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
HIS Excalibur X800XT VIVO ICEQII hûtéssel, ha húzod 540/1160-on megy.

Feltöltött képFeltöltött kép

Nemtom mennyi.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"