Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

RoDaNi

RoDaNi

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás

laptopokhoz értõ emberek!
http://www.notebook....notebook_search
ezek a gépek közül van olyan, melyet érdemes lenne megvenni?
esetleg valamilyen számítástechnikai fórum, melyeken ilyesmiket kitárgyaltak már létezik?
köszi.

Hi!

El kell dönteni pár dolgot.
-milyen célre(irtad hogy lájtos játék....) OK
-mennyi della (asszem ugy is ez lesz a mérvadó)
-van e vmi extra dolog ami kiivánság(Sulinet,márka, mittomén infra port)....

ha ezek megvannak lehet az adott ÁR kategóriában jelölteket választani
utánna a www.prohardver.hu fórum részlegében utánna olvasni kérdezni bátran, hasonlóan jo a fórum mint itt!!
ha van vmi kérdés ird nyugodtan ide is segiitünk!

ui. esetleg www.pcland.hu .... www.usanotebook.hu (acer-ek fõleg, joo áron)
cs

Egy nap 24 óra, egy tálcán 24 sör...EZ NEM LEHET VÉLETLEN!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
megköszönném!
nem is játék lenne a fõ cél, hisz arra van asztali gépem is. kisebb játkok persze, nfs régi sorozatai, starcraft nem ártana meg, de nem a cél. csak hogy egy olyan gép legyen, melyet nem kell lecserélni fél év múlva.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

esetleg valamilyen számítástechnikai fórum, melyeken ilyesmiket kitárgyaltak már létezik?
köszi.

Szívem szerint én egyiket se ajánlanám, ha játszani is szeretnél.
Megnézem neked, hogy nálunk milyen típusokat lehet megvenni Sulinetben.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
köszi.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
én is ezen az elven vagyok, nekem 6100 van, jó is lesz örökre...

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
nekem meg olyan telefonom van amivel lehet telefonálni :D
6310i, kicsit óckú, de szeretem

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
Elhiszem, a sonyericsson-oknál a W elvben a walkman rövidítése, szóval ott azért nem csak egy mellékfunkció az mp3, és én is jókat olvastam róla...

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
SonyEricssonom W800-as szoftverrel és Sennheiser CX-szel mind hangminõségben, mind hangerõben csúnyán enyomja öcsém iPod Nanoját. (Nokiát még nem hallgattam.)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
tamaska:

nekem creative muvo n200-am van, és régen volt olyan tárgyam, amivel ennyire meg lettem volna elégedve...
Nagyon jó menü, kezelhetõség, szépen szól, minõségi anyagokból, nem ilyen kínaipiaci pvc
Pici és jó áron is van

Mobiltelefonos mp3 kicsit félmegoldás, a hangminõség sokkal rosszabb, és halk is nagyon, legalábbis a nokiákon...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
óó
és felhasználhatom a sulinetet is, így 60 rugó le is ugrik róla, vagyis jövõre visszakapom! ez nagyon jócska.
na böngészés.
van arra valamilyen tanács(folyton magyarázzák, hogy mit vegyek, ésmit ne, azaz celeron vs amd, vagy ilyesmi) fogasztás szempontjából?

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
thez:

http://notebook.hu/n...notebook_search

ezek 155e-200e között vannak árban, átlagban 15"os kijelzõ, 1,5-2 Ghz proci, 40 GB winyo, dvd-író, 512 RAM...irodába meg régi játékra ezek tökéletesek, de ha több pénzt szánsz rá, akkor nézz körül az oldalon, rengeteg hordozható gépet árulnak.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
van valakinek valami tapasztalata arról, hogy mi áron mennek olyan laptopok, melyek már újabbak, bõvíthetõek, böngészésre, szal inkább irodai felhasználásra, és régebbi lájtos játékokra? gondolok itt ilyen 1ghz körüli procival szerelt masinákra, vagy minimálisan erõsebbekre.
köszi

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
kene nekem valami zenehallgatasi lehetoseg. ipodok kozul leginkabb csak a nano lenne szimpi, de egyreszt draga [megeri, csak nem akarok annyit kolteni ra] masreszt szivni sincs kedvem az ajtunsszal, meg ilyenek. shuffle jo lenne, de ahhoz kepest amit tud, meg amekkora kijelzoje van eleg draga az is.

szal marad a flasmemos pendrive szeru dolog [aigo, lavod, creative, stb] vagy valami nokia6230i es tarsai. kerdesem, hogy az ilyen zenelos telefonoknak mennyire gyilkolja le az akksijat, ha mondjuk rendszeresen akarom hallgatni? a 6020-at most hetente egyszer toltom, es ejjel nappal be van kapcsolva.

512meganal tobb nem nagyon kell.

ki mit mond?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Jó ötlet. Este be is lövöm a routert fix ip osztására, mint itt melóhelyen.
Ámen

Köszi

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Egyetértek az elöttem szólókkal, ez tuti hálózati probléma.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
a hálózati kártyát (ha nem chellós vagy) állítsad fix ip címre és egybõl felgyorsul ...

ez azért van mert nincs hálózat és a windows keresgéli a nemlétezõt ... és eltelik jópár másodperc mire réjön hogy nincs mit keresgélnie :)

az 1ik ok amiért ilyen lassan indul a win, ez szokott lenni :)

Adott egy win xp home rendszer, kapott gyorsabb procit (1.7 régi celeron-> púj 4 celeron 2.4), 512 ddr400 ramot (256 133 mhz helyett).
A post screen után fekete képernyõ, elfut lent egy fehér vonal. Pár mp.
Stopper indul.
Windows boot képernyõ, a futkosó zöld vonallal - 17szer megy végig, mondjuk elég gyorsan szaladgál, de egy percnél járunk már.
Aztán kép váltás - asszem "windows indítása, vagy mi" ;) és síri csönd fél percig. Egér van, numlock van - nem fagyás. Vinyó nem kerreg, nincs a led szerint se semmi aktivitás.
Fél perc kb. letelik, Üdvözöljük, 3 mp, és desktop.

Easy cleanerrel kipucoltam a registryt, startup progik minimumra (úgyis késõbb indulnak el), defragmentálás is megvolt és nyertem 3 másodpercet a "csíkos" résznél.

Ötlet? Mi a fenéért "áll" a csíkos és a tényleges bejelentkezõ között???

Mert tekerni jó!

regent

regent

vendég

• fórumtag
  • 233 hozzászólás
Elindulás után már minden jól megy?
Ramok tökéletesek?
Az alaplap mindenféle bios frissítés nélkül kezeli az új procit, ramot?
A win az elsöö idulás után nem mondta, hogy talált egy új procit?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
nekem akkor szokott amikor bedugom az adsl kábelt.
ha ki van huzva villámgyorsan elindul, aztán bedugom és van net.
ha be van dugva akkor üdvözöljük képnél ezerévig áll, aztán elindul és van net.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
USB infrával az ember mindig szív rengeteget. Nem is detektálja az infrát, vagy az infrát látja, telcsit nem, vagy telcsit látja de nem kommunikál vele a progija?

Más:
Adott egy win xp home rendszer, kapott gyorsabb procit (1.7 régi celeron-> púj 4 celeron 2.4), 512 ddr400 ramot (256 133 mhz helyett).
A post screen után fekete képernyõ, elfut lent egy fehér vonal. Pár mp.
Stopper indul.
Windows boot képernyõ, a futkosó zöld vonallal - 17szer megy végig, mondjuk elég gyorsan szaladgál, de egy percnél járunk már.
Aztán kép váltás - asszem "windows indítása, vagy mi" ;) és síri csönd fél percig. Egér van, numlock van - nem fagyás. Vinyó nem kerreg, nincs a led szerint se semmi aktivitás.
Fél perc kb. letelik, Üdvözöljük, 3 mp, és desktop.

Easy cleanerrel kipucoltam a registryt, startup progik minimumra (úgyis késõbb indulnak el), defragmentálás is megvolt és nyertem 3 másodpercet a "csíkos" résznél.

Ötlet? Mi a fenéért "áll" a csíkos és a tényleges bejelentkezõ között???

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Mitõl lehet, hogy
-a Windows 2003 Serverre nem tudok USB IrDA portot telepíteni?
-a Nokia 6310i nem hajlandó kapcsolódni azon az IrDA porton amin keresztül egy Nokia 6210rõl lementettem az adatokat (ez egyébként XPn történt)?