Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Please log in to reply
13653 replies to this topic

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Baromi vicces a srac. Azert a hwsw -n is van egy par kocsog torzstag. Biztos nagyon raert es massal nem tud jatszani :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

vazz rob te tudod kinek milyen gépe van? :D

nem, de a jorciét pölö nagyjából vágom, meg talán iljicsét is, nameg persze öcsémét :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
vazz rob te tudod kinek milyen gépe van? :D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Nem Jorci gepe, HWSW ;)

Lehet hogy csak szopat a vicces kedvu srac :D

beszéltem vele, "véletlenül" egy kettes lemaradt ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Nem Jorci gepe, HWSW ;)

Lehet hogy csak szopat a vicces kedvu srac :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
zsir :D jorci gépe? neki is valami hasonó van/volt.
amugy csak a samsung 970p bruttó 100 ezer, szóval tuti hogy nem lopott a cucc?
mert kompletten amit leirtál kb 200 ezerre saccolom
és 50-ért ha megveszed, én átveszem a monitort 40-be, és 10-be volt a géped :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
nem az outlookkal van a gond, hanem hogy minden kedves (L)úzer midnen ímélt megnyit benne, majd utána persze hogy az outlookra fogja, hisz amiatt lett vírusos a gép. persze ha ugyanazt webes felületen nyitja meg ugyanaz lesz az eredmény

VOle: ha van még ilyen ajánlat szólj pls!:)
akár monitor nélkül, azom van:)

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts
Nem tudom mi ez a nagy Outlook elleneség...
Mióta kijött a 2003 azóta azt használom és pont 0 alkalommal volt vele _bármi_ baj.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Kaptam egy ilyen ajanlatot, ehez mit szoltok?

"Asus P4C800-E DeLuxe, 3.2 Prescott rendes, 2*512 KHX3500, Asus V9999 (igazi 6800 sima, 256/256), Chieftec midi + Enermax 465, Pio109, 250+160 Samsung, 120 Hitachi, SB Live!, mindenhol hûtés (kéken világít) + szabályozható, sallangok, Samsung 970P.

50k az egészért ??? "
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

Lcs, nektek milyen tft van?

ilyen e, nagyon tudom ajánlani. Fujitsu Siemens Scaleoview T17
Feltöltött kép

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Mi az, hogy MSN saaaajnos kell? Hát lépj be MÁS programmal az MSN profilodba! Pl Trillian. www.ceruleanstudios.com

Outlook szintén NEM KELL. Használj esetleg olyat, ami nem garantál havonta egy rendszerösszeomlást.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
NOD jo lesz. Az volt regebben is, csak valami tort cucc, ugyhogy nem lehtett updatelni :)

MSN sajnos kell, Outlook szinten, viszont nincs icq meg mircezes mag mittudomen mik vannak meg :)

Lcs, nektek milyen tft van?
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
ja AVG zsír, és ne tedd fel a MSN-t :D

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Valszeg feldobok valami antivirus genyot is, arra is varok otleteket hogy mi legyen. Mondjuk norton?

Mondjuk Nortont pont ne. NOD / AVG (utóbbi free home usereknek)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Mondtam, ha kicsivel dragabb az nem gond. Amugy 40 korul vannak garis hasznalt 17 -es TFT -k.

Kozben gondolkoztam. Szoval ugy nez ki a dolog, hogy a gep legyen 100 korul ( min. 100-160 gigas vinyoval ) es olyan vga kartyaval ami tud ket monitort kezelni. Es ha van jo aron uj 17 -es TFT, akkor abbol veszek kettot, vagy ket jo allapotu hasznaltat.

A monitort igzabol meg tudom oldani, az nem gaz, csak a gepet nem tudom darabokbol osszerakni, mert annyi barom kompatibilitasi szarsag van, hogy aki azokat nem tudja, az halara van itelve ilyen teren.

De nekem az is jo ha valaki ossze tudna allitani egy hasznalhato gepet 100 korul ertelmes cuccokkal, tipusszamokkal, hogy meg tudjam venni kulon, es ossze tudjam rakatni.

Valszeg feldobok valami antivirus genyot is, arra is varok otleteket hogy mi legyen. Mondjuk norton?
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
fene a spórolós fajtádat... :)
egy 17" tft használtan is 35-40 ezer az olcsóbb fajtából. egy közepes 19"-es ujonnan meg 100 ezer magában. ekkora keretbõl (100 ezer) lehet normális gépet venni, de monitor nélkül.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Ugy nez ki hogy doglodik a gepem.
Valszeg kell vennem egy ujat. Ha valaki tud valami elfogadhato aru komplett gepet, ami rendesen hasznalhato, akkor szoljon.

Olyan 100 korul kene, ha lehet monitorral ( mindenkepp tft es ha lehet 17" vagy 19" ). Ha kicsivel dragabb a monitor miatt az nem nagy baj.

Nem kell tul eros vas, nem akarok vele nagyon jatszani, max CS, de azt a mostani gep is birja. A lenyeg hogy fusson rajta gyorsan minden, Photoshop, 6-8 ablak egyszerre akar, szoval ilyesmi.

Megbizhato hasznalt kene, vagy uj egyben - alkatreszenkent, mindegy.
Hurcolaszni nem fogom, ha nehez az nem baj :)
Kb. ket - harom heten belul.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Gari a lényeg, az iPod se egy csoda, valószínüleg az Apple se érti hogy miért fogy így.

mert sikerült kult státuszt csinálni neki.
vagy legalább elfogadott és jó image-t.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Gari a lényeg, az iPod se egy csoda, valószínüleg az Apple se érti hogy miért fogy így.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Ha van rá rendes garancia vegyed, persze ha tetszik is.
Egyébként ne, ilyen cuccoknál a gari a legfontosabb, mivel pld a vinyós ipod sem bírja a strapát túlzottan..
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.