Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Please log in to reply
13653 replies to this topic

Mew

Mew

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 posts

Mi törPélhetett a monitorommal?
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
a képen 100%kra van tekerve oldalírányba, és... :(

S.O.S.

A végét járja már a monitorod-nekem volt ilyen->képcsõhiba...

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Szerintem beképzeled csak, én 85Hz-es CRT-t cseréltem 60Hz-es TFT-re és azóta nem ég ki a szemem.

A másikról hallodtam már, de nem jut eszembe mi a megoldás. :(

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Akkor csak beképzeltem, hogy "60hz"-en jobban fárasztja a szemem mint 75ön? Tudom, hogy más mint a crt-ben, mert ott a sugárral odavissza kirajzolja a pixeleket, itt meg fesz. hatására világít a folyadékkristály, de mégis a kisebb frekvencia érzõdik. Lehet, hogy hülyeséget írtam.

Ja és a másik dolog ami 2 éve zavar. Szóval van egy radeon 9800-asom, abit nf7 alaplap. A probléma a következõ, amikor elindítom a gépet egészen a windows üdv. képernyõig fekete a két (eddig egy 17es és 19-es lcd-vel produkálta a hibát, a 15össel viszont jó volt). Ez fõleg akkor probléma, amikor windowst akarok újrarakni, mivel a 15ös meghalt, ezért most esélyem nincs eltalálni a menüpontokat vakon. Ja és valami olyasmit ír ki villogva, h "freq. is out of range" .

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

A leállítással ("sleep") a gép gyak. cache-eli a géped leállítás elõtti állapotát - az újraindítás pedig... a nevében benne van.

most hogy mondod rémlik valami az informatikai tanulmányaimból...
de az ilyenkor ugye sose jut az ember eszébe :rolleyes:

lényeg hogy mostmár újra "szélesvászon" ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
A leállítással ("sleep") a gép gyak. cache-eli a géped leállítás elõtti állapotát - az újraindítás pedig... a nevében benne van.
"In idem flumen bis non descendimus"

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
restartot dobtam már..
és ha izé.. "mozgatom" a képet, és kiviszem az egyik szélére mondjuk akkor a monitor két szélén egy 2-2centis függõleges sában teljes feketeség fogad.

edit: oooohh fákk :D

most kikapcsoltam, és úgy kapcsoltam be újra, és jó.
Ekkora különbség van a restart emg a leállítás között? :)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Elallitodott valami.
Kapcsold ki majd be, es akkor elvileg vissaall.
Legalabbis nekem is volt hasonlo, de nekem rendesen be van allitva, es ha felhasznalok kozt valtunk, neha csinal olyat hogy osszeugrik a kep.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Mi törPélhetett a monitorommal?
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
a képen 100%kra van tekerve oldalírányba, és... :(

S.O.S.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
a celeron és a celeron d sokban különbözik? ahogy láttam a d-sek ált 3,06ghz, a sima celeronok 2,66 2,8 meg ilyenek. vagy van más különbség is?

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Akinek van P4-ese lassan kezdheti hirdetni. :) http://prohardver.hu...&ct=60&id=19102

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
Illetve két jel konverzió: kártya, monitor. Mivel analóg jel, romolhat a minõség. Én még nem láttam..
A 60 Hz-en inkább nem kötözködöm, volt már róla egy kiadós "eszmecsere".. :)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
A DVI-s kapcsolat teljesen digitális, VGA csatlakozással van egy plussz jelkonverzió. 60Hz itt -NEM- azt jelenti mint a CRT-knél, hogy annyi a frissítése a TFT-dnek, pusztán 60Hz-es jelet fogad, ennyi.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Nem nagy etvasz. Az új karikon pölö helybõl 2 DVI van, és annyi.

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Miért jobb az ha az lcd-t dvi-re kötöm? Nekem úgy csak 60hz-t enged valamiért (manuálban is ez van), de nem láttam különbséget az analóghoz képest.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Megvan a Coolink. B*szott nagy. Egy rakás minden nagyon ki van számolva, mert valahogy minden elfért, nade... :D Viszont a hõmérsékletet odaszögezték a 29-re. (Falnál álló gép a 25 fokos szobában.) Most megyek az Armachamba lerendezni valami konfliktust, azt megnézzük úgy hova kúszik fel. :)

na látod, érdemes néha hallgatni rám is :D
hõmérséklet tesztelésre ajánlom az s&m progit illetve az occt ide vágó tesztjét. hidd el, lesz meglepetés.
és ha alapon használod, akkor valószinüleg paszivan is elmegy. nekem az elõdje (bat) elvitt egy 1800@2400 s754 a64-et, 1.5v helyett 1.7v-on. kb 45 fokra melegedett fel, az azért nem vészes.
most vizzel a venice 22 fokos idle, 20 fok van. azt figyeltem meg, hogy szobahõmérséklet plusz 2 fokot tartai tudja idle gond nélkül a mo-ra2

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts
Ezeket az allinkelt letoltes oldalakat direkt csinaljak, hogy elkeruljek a tulterhelest, a neten rengeteg ilyen van ahol a letolthetoseg a szolgaltatas.

Van megoldas !
Kell egy IUES (Intelligent User Emulation Software) ami kattingat helyetted, alternativ megoldaskent pedig johet a diaklany.
:))))))))))

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
És amúgy minek neked annyi felirat? Én, ha nem DVD-n venném meg a filmeket boltban, és valamiért felmennék ien helyre, akkor 3-4 kattintással leszedném az esélyeseket, és próba, aztán annyi, nem?

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

Na, én olyat szeretnék, ami belelát:D

"nát ön ízi dzsáb, men!"

mert ugye egy az, hogy elõször egy felugró ablak van, de még onnan sem direkt linket kapsz a felirathoz, hanem egy php fogja összerendelni a te kérésedet és a feliratot.....

szóval elõször azt kéne megnézni, hogy konkrétan honnan töltöd le a feliratot. nem .php?akármi hanem hogy http:// .. .. / .. /.. .srt és akkor meg lehet tippelni, hogy mondjuk abban a könyvtárban van az összes felirat (vagy nem, de kiderül), és egy progival nekiesni ami listázza annak a könyvtárnak a tartalmát (ami ugye megin' nem egyszerû!)

na én így gondolom, oszt lehet amúgy máshogy van.

nem azt akarom mondani, hogy add fel, hanem hogy kitartást ;)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Megvan a Coolink. B*szott nagy. Egy rakás minden nagyon ki van számolva, mert valahogy minden elfért, nade... :D Viszont a hõmérsékletet odaszögezték a 29-re. (Falnál álló gép a 25 fokos szobában.) Most megyek az Armachamba lerendezni valami konfliktust, azt megnézzük úgy hova kúszik fel. :)

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,350 posts
Na, én olyat szeretnék, ami belelát:D