Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Please log in to reply
13653 replies to this topic

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Úgy néz ki, hogy csak érzékenyebb, hifin is ugyanez a jelenség, akkor mindegy. Több hangerõt nyomok rá és nem hallom.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Lehet, hogy csak érzékenyebb az új fülesed. Ha hifi toronyra/vókmenre, bármi másra dugod ott is jobban zúg, mint az elõzõ? A 2 forintos? :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Nekem valami sb live 5.1 van és ezt csinálja. Elhinném h ez a hibás ha a másik füles is zúgott volna.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Alaplapi nyimnyam nekem is ilyen, de azért van hangkártya, hogy az meg ne legyen ien.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
ajj nemár....
akkor ilyen marad még egy ideig. :-/
mondjuk már megszoktam.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Hangkártya. :)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
ilyen leárnyékolás probléma nálam is van asszem..
még azt is hallom a fülesben, ahogy felpörög a cd.

mi lehet erre a megoldás?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Okozhatja az a kis átalakító ami a vastagról vékonyra alakítja a dugeszt és ilyen arany színû? :)

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Szar a hangkartya vagy nincs rendesen arnyekolva. Vagy a fules szar vagy csak erzekeny es akkor is az elso ket opcio ervenyes.

Van egy kisebb problémám ismét. Szóval kaptam egy thomson fejhallgatót hed451 típusú és alapállapotban is zúg egy picit. Ez fõleg akkor zavaró ha a zene közben nagyobb csendek vannak vagy hosszabb szünetek. Eddig valami gagyi 2e ft-os philipsem volt az nem csinált ilyet. Mi okozz a problémát? :S

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Hoztam haza jo kis olvasmanyt... Oracle 9i adatbazisok adminisztracioja. :)

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
A tápok feszszabályzójára szokták mondani.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Mi az a PWM?
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Van egy kisebb problémám ismét. Szóval kaptam egy thomson fejhallgatót hed451 típusú és alapállapotban is zúg egy picit. Ez fõleg akkor zavaró ha a zene közben nagyobb csendek vannak vagy hosszabb szünetek. Eddig valami gagyi 2e ft-os philipsem volt az nem csinált ilyet. Mi okozz a problémát? :S

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

X2 3800+: http://img232.images.../5710/wr1bt.jpg :) Igaz a vágott magos verzió, nem Manchaster.

Ha 2 hónapos a GSkill és 60-ért odaadja a csóka (5 év garival)? Akkor már csak 5 ropival olcsóbb a Corsair...

5 ezret talán meg fog érni :) énis vennék két 512-est gskill-bõl, mert nagyrészükön tccd van, ami bizony simán megy 600-on, és akkor nem kellene visszaosztanom.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
X2 3800+: http://img232.images.../5710/wr1bt.jpg :) Igaz a vágott magos verzió, nem Manchaster.

Ha 2 hónapos a GSkill és 60-ért odaadja a csóka (5 év garival)? Akkor már csak 5 ropival olcsóbb a Corsair...

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Sata-t engedélyezetem, semmi mást nem kellett csinálnom, csak átdugni a dolgokat. Érezhetõen gyorsabb lett!!! :D
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
mivel csak egy winchestered van, ezért minden raid dolgot, bármi is van mellé iva, szépen disabled-re kell állítani :)
first boot device ugye értelemszerûen az "uj" meghajtó lesz.
elõtte nem árt engedélyzeni a sata csatolót a lapon.

edit: iljicske - tudod hogy nem vagyok szivbajos, ha nem megy valami, akkor adok még feszültséget neki, mióta vizzel hûtök, azóta ráadásul bátrabban :D fütyirosz sandiego-ját elvitték, de gianni 45k-s ajánlata amugy is jó. nem tudom, megér-e nekem +512k cache és pár száz megahertz ennyit, vagy már tényleg csak x2-re kellene gyúrnom.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Vinyó lenne. Akkor csak átdugom oszt' boot setup osz't jó? (Egyébként nekem mûködik az ADSL ezzel az alaplappal. A srácnál már jól összekuszálódhatott minden.)û

És jönnek a gondok! Ha engedélyezem a SATA használatát, akkor a videokártyára az eszközkezelõ azt írja, hogy nem talál elegendõ erõforrást (RADEON 9600 Series-secondary). Ötlet?
És mi a különbség a RAID és az IDE beállítások között?
White Horse

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ja, akkor jó.
Ha nem a rendszer van azon a vinyón, akkor szerintem semmi sem kell csinálnod... Ha meg azon van a rendszer, akkor meg alaplaptól függõen be kell állítani, hogy arról boot-oljon, meg ilyenek...
De lehet vele szívni, ha optikai meghajtót kötsz rá
Ha nem vagy rohadtul feltöltõdve statikusan, akkor semmi baj nem lehet belõle, hogy rádugod.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Rosszul fogalmaztam! A mélysége 4 cm, és 39 PIN-es ->ATA szélességû.
Van rajta minden, ami kell. De akkor hogy tudom felrakni? Help pls! (Ja, de tényleg, most az, hogy átdugom, okozhat adatvesztést vagy tönkre tud menni a meghajtó?)
White Horse