Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Írta 2006. június 14. - 00:17
belsõ kellene..
de ez sem rossz..
megfontolom
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. június 14. - 00:12
http://depo.hu/?pn=p...=164&p_id=22664
esetleg ez:
http://depo.hu/?pn=p...=164&p_id=30037
Írta 2006. június 14. - 00:03
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2006. június 13. - 22:13
köszöntem szépen!
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Írta 2006. június 13. - 21:25
Egyebkent a film egy ugynevezett overlay retegen jelenik meg ezert nem tudsz hagyomanyosan hozzaferni ,csak ha valamin keresztul elered.
Írta 2006. június 13. - 21:08
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2006. június 13. - 20:48
mert hypersnap dx képlopó progival nem megy vmiért,ped bekapcsoltam a directx+dvd-s szarságot
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Írta 2006. június 13. - 15:33
A lyukacsos teteju hazak annyibol jok ,hogy az a meleg levegomennyiseg amit nem tudnak a ventik eltavolitani a hazbol, az torvenyszeruen felfele szall es igy ott el tud tavozni. Ezek a hazak altalaban porszurokkel vannak ellatva amit viszont idonkent tisztitani kell.
A hoszenzorokat ugytom az IC-k magja ala helyezik a nyakon es mivel van koztuk levego, igy valoban nem mindig reprezentativak. A valtozasokat viszont jol nyomon lehet kovetni. Nemtom mi az etalon a mai alaplapoknal de szerintem se rossz a 38. Nekem bevallt a passziv chipset hutes , persze nem uj lapom van. Ha viszont most vennek, akkor is arra torekednek minel kevesebb venti legyen a gepben ami szetkophat es elkezdhet majd csorogni.
Passziv hutesnel tenyleg irto sok mulik a hazon beluli legaramlastol ezen tunningolj inkabb mint egy plusz venti.
fish: Milyen rack kulso?
Írta 2006. június 13. - 13:13
Írta 2006. június 13. - 12:37
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. június 13. - 11:45
Bár lehet, hogy inkább ez lesz : http://www.ebolt.hu/product98865.html
Mostanában minden coolink volt amit beraktam:)
Írta 2006. június 13. - 11:20
Amit linkeltél az teljesen jó lesz.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2006. június 13. - 10:59
Amúgy azok a tápok amik 12 centis ventievl vannak szerelve és a tetjükön van, azoknak olyan ház kell aminek van kivágágás a tetején? Mert azok a legszimpatikusabbak:(
Basszus ahogy olvasgattam a fórumokon, mindenki mást mond, mást ajánl, vagy nem kapni vagy mittomén...
Írta 2006. június 13. - 10:14
Mer' egy állat vagyok !
Írta 2006. június 13. - 09:59
- nem emlékszek sajnos hogy mennyi volt mikor aktiv volt rajta, de az a kis gyári venti a szinte 0 hûtõbordával nagyon hangos
zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]
Írta 2006. június 13. - 01:10
vagy van amire kell figyelni??
Írta 2006. június 13. - 00:38
Miert nem kotitek ki aksira, az aksit meg egy bringahoz amit csak tekerni kell neha hogy feltoltse. Elvegre itt ugyis mindenki tekeros ember vagy nem?
Tapok kozt azt is kell figyelni mit ad le valojaban, mert elkepzelheto olyan hogy pl egy jobb 360 -as annyit ad le mint egy vacak 400-as.
Egyebkent biztos ebben a kerdesben is van egy jo adag uzlet, marmint hogy egyre nagyobbak a tapok. Aranyaiban szerintem se akkora az eszkozok igenye egy atlagfelhasznalo gepeben, mint amekkora tapokat mar kapni lehet. (szal nem feltetlen muszaj autoba ulni ha bicajjal is lehet menni ,megha az auto kenyelmesebb is)
Sot remelhetoleg az ujabb cuccok mar kevesebbet fognak fogyasztani legalabbis a processzorok teren, mintha ezt olvastam volna.
De mindenkinek maganak kell testreszabni a gepet ahoz amit csinalni akar vele, meg aszerint milyen szempontokat tart fontosnak ezen felul.
Írta 2006. június 12. - 22:12
Az odáig rendben van, hogy készítek egy új Eszköztárat, amiet szeretnék, de amint új ablakot niytok (vagy bezárom, vagy újraindítom a böngészõt) akkor megint a default Eszköztárak jönnek fel, és sehol az általam kreált.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2006. június 12. - 21:45
Ebbe meg jó proci van, azon ne állítgass, keveset zabál.
Írta 2006. június 12. - 18:41
+ ha folyamatosan alacsonyabb órajelen menne még tetû lassúbb lenne.
Mer' egy állat vagyok !