Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Please log in to reply
13653 replies to this topic

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
sürgõs!

nem tud valaki olyan programot amivel a videóra rá lehet venni a feliratot? tehét nem külön kell hozzá berakni. VirtualDub-os subtitler-es megoldást már próbáltam..de ott mindig elcsúszik a hang :(

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

ki milyen programot ismer HDD "élettartam" diagnosztizálásra?
van vmi ilyen hogy kiolvassa hány órát ment, állapota stb.....
lehet haldoklik az öreg maxtor és ki kéne deriteni....
vagy ez hirtelen halálos?
nem toom miért de 2-3 napja kegyetlen lassú a gép és állandóan pörög a vinyoo, beszaggat minden, most töredezettségmentesiitettem de semmmi :(
help!

Everest-t leszed (Google), HDD-nél megnézed a SMART-ot. Lesz olyan, hogy Reallocated Sector Count. Ha ez folyamatosan növekszik akkor a winyó napokon belül meghal.
Van még a Maxtor-nak is tool-ja ilyenre, PowerMAX vagy mi, Maxtor honlapján nézz utána.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
privi nem megy, ezert szoktam ilyen nyilt levelezest folytatni, bocsi sracok :)

mohaa mittomen, Bia is fagy. bar most megjott a kingston, de gagyi csip van rajta. hynix. mindengy, ramturbo szerint 800korul marad a gigabol. az eleg nem?

meg vettem valami hutot is hogy ne forrjon mar fel szegeny gep. alu hazas buzi kek ledes egesz jo. 15decibel, 9 font, ez volt a leghalkabb olcsoventi.

meg jon egy ilyen is remelem holnap holnaputan ideer.
Vantec Vortex.
aki nem tudna napos delutanokon 60-65fokot produkal a sata WDC-m, es azert.
Feltöltött kép

edit

valaki nemetes [rob pl] olvassa el ezt, es mondja meg nekem, hogy mire figyeljek oda mikor belekalapalom a hazba. koszomszepen.

http://www.easy-mod....tent.php?id=175

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

RoDaNi

RoDaNi

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 posts
ki milyen programot ismer HDD "élettartam" diagnosztizálásra?
van vmi ilyen hogy kiolvassa hány órát ment, állapota stb.....
lehet haldoklik az öreg maxtor és ki kéne deriteni....
vagy ez hirtelen halálos?
nem toom miért de 2-3 napja kegyetlen lassú a gép és állandóan pörög a vinyoo, beszaggat minden, most töredezettségmentesiitettem de semmmi :(
help!

Egy nap 24 óra, egy tálcán 24 sör...EZ NEM LEHET VÉLETLEN!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
probléma megoldva..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
300-as ATA-t is kezel.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
win xp 2sp vel hány GB-tud kezelni?nem 160at,igaz?
Mért van az hogy a bios felismeri a második vinyót a windows meg nem.
4partició van létrehozva ha ez számít...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Babooo

Babooo

vendég

• fórumtag
  • 83 posts
PCTV Vision amúgy. Tv-t nézni ott van még a DSCALER.

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts
Ez most valami private volt ,vagy csak nem lapoztam vissza elegge ;)
A pinnacle tv nezo szoftveret ugy hijjak Pinnacle PctvPro. Az utso verzio amirol en tudok az a v590 build 168 . Ezzel megy a tavkapcs, Serial portos. Plusz infokert priv :)
Van meg a Pinnacle Studio Plus 10. A home video szerkesztesre

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

rob: a chrisTV jonak tunik, csak egyreszt kiirja felul hogy trial version expires in 0 days, es nem tunik el vagy ha eltunik, akkoris visszajon, masreszt meg kelleni fog egy masik progi amivel mukodni fog a taviranyito. biztos nincs pinnacle serial?

colin 5 serial nem jo
tocard2 nem indul, toca3 nagggggyon maceras a cs meg pfff... mar nem emlexem mit kellett muteni rajta, azt hittem hogy valami CZ-t kuldesz v ilyesmi.

van christv lite, ahhoz nem kell serial meg izébizbasz. (google)
pinnacle software-nak rendes neve kellene, nem tudom mi való hozzá. verziószámot is mondj, mert az uj pinnacle tunerekhez valami mediacenter vagy mi a rák van és az korábbiakkal nem jó állitólag.

toca asszem lehuzogatós (optikai drive-ot le) bár nekem ment csont nélkül.
csé: pirospassz. :D lehet kell neki steam, de fene tudja.
cz-m nincsen, de ahhoz is kell steam.
mohaa megy? vagy az meg már megvolt?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
rob: a chrisTV jonak tunik, csak egyreszt kiirja felul hogy trial version expires in 0 days, es nem tunik el vagy ha eltunik, akkoris visszajon, masreszt meg kelleni fog egy masik progi amivel mukodni fog a taviranyito. biztos nincs pinnacle serial?

colin 5 serial nem jo
tocard2 nem indul, toca3 nagggggyon maceras a cs meg pfff... mar nem emlexem mit kellett muteni rajta, azt hittem hogy valami CZ-t kuldesz v ilyesmi.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts
Nekem csont nelkul megy mindkettovel (uez a verzio)
A hiba az on keszulekeben van :)
Vagy beallitasaiban (Vagy lehet tenyleg szar volt korabban, de most jo)

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts
Mozilla Firefox-ot (1.5.0.4.) használok és néhány napja nem igazán mûködik a Freemail.hu oldal.
Internet explorer alatt viszont csont nélkül.
Tudom használhatnám az utóbbit is,de...
Amikor mozilla "alatt" bejön a freemail oldala,akkor ugyan be tudok lépni,de azután hogy írni ,vagy olvasni akarok,akkor egy:
"A kapcsolat alaphelyzetbe állt.
A kiszolgálóhoz való kapcsolat alaphelyzetbe állt az oldal letöltése közben."- feliratú üzenetet ad be.
Tûzfal,virusirtó kikapcsolása mellett is jelntkezik a hiba,sõt,az oldal sincs letiltva a beállításoknál.
:-(
Szóval?
Tippek?
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

vendég_nhunor_*

vendég_nhunor_*
  • vendég
vkinek van - ismeri a http://s3.phpbbforfree.com -t?

hogy lehet forum backupot csinálni?

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
köszi, ezen átrágom magam! bár eddig egyik megoldás sem segített sajnos, de valahogy csak lesz ebbõl valami...

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts
Itt egy oldal ami talan segit nehany regebbi jatek futtatasaban
Erdemes belekostolni a bal oldali menuben talalhato dolgokba is :)
http://www.xs4all.nl...oublegames.html
Ez meg talan a porsche-hoz segit
http://www.nvnews.ne...read.php?t=1551

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
NFS Porsche nálam is csinált kilépéseket, más régi játékot nem néztem már jóideje, de a Porschénál dettón nekem is elõjött ez.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
öö oké, este nekiállok az emulálásnak :D
viccen kívül ennek utánanézek

a dynablaster a legjobb játék volt anno :D bár ahogy közeledtél a kastélyhoz, már nagyon szivatós is tudott lenni...

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts
Pedig en mindig azt mondom hogy csak a nem akarasnak nyoges a vege.
Emulajjal egy regi windoz rendszert :)
GoldenAxe hmm :P
Emlekszem meg a sugarba voltak felallitva ilyen videojatekgepek ahol ezzel meg a mortal combat-al lehetett jatszani. :)
De bomber man rulez (vagy masik neven a dynablasteren is futott)

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,350 posts
Nálam a Goldenaxe nem fut rendesen:D