Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Posted 2006. June 25. - 16:14
azt már megszoktam, hogy van ami feltelepül, és ilyen olyan hibára hivatkozva nem indul el, de hogy felse települ...? :-/
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. June 24. - 21:13
Posted 2006. June 23. - 13:28
A Novell Netware hálózati operációs rendszer védelmi szintjei (bejelentkezés, NDS, context, map, login script. Bejelentkezés korlátozás (jelszó, idõ, gép, stb.). Jogok rendszere. Trustee, attribútumok.)
Ez mit takar? Esetleg nem tudnátok valami információs anyagot küldeni róla a mail címemre? A google nem adott semmi használható találatot:( Elõre is köszönök bármi segítséget!
edit: andrish@irj.hu vagy andras707@hotmail.com
A server Nektek sem mutatja mások mail címeit vagy csak nekem nem hajlandó?
Posted 2006. June 22. - 18:37
van uj alaplapod is, itt figyel szobában. és 3 slotja van érted. 8k volt, annyit megér. lesz benne másfél giga, akkor már nem nagyon szaggat majd a pasziánszakkor jo. pedig valueselect. hozta a hongkong post.
az szep ha kapok valamit, de hova tegyem? tekintve hogy ket slot van, es mindketto foglalt.
8centis rendszerhutot vettem te mesuge. fel is raktam a haz hatuljara. mar ez is erezheto, kb 3-4 fokkal kevesebbek vannak. igaz most a szoba is huvosebb kicsit. meglassuk.
ha fagyogatnak a jatekaim, az a huzas miatt van? pedig a vidikartya alapon porog, a proci meg csak 2300ig van huzva. 2000rol.
privátokat minek irok másik nickedre, ha nem nézed??
vga-ra is vettem silencert. 4k volt postával.
ilyen ni
házhûtõ ventit pedig elõre is vegyél, egy ugyanolyan jó lesz mint az, biztos kell lenneie helynek.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2006. June 22. - 15:56
hinyx nem gagyi te idióta a kékbordás geil-eden ugyanolyan hinyx van vagy hasonló, csak kicsit jobban válogatott d43
kapsz még mellé egy infineont is, lesz másfél giga.
milyen hûtõt vettél? winchetserhûtõt? akkor minek a doboz? szerintem csak egy elsõ házventi kellett volna összesen....
vortex beszerelés: mindent a képek alapján csinálj
akkor jo. pedig valueselect. hozta a hongkong post.
az szep ha kapok valamit, de hova tegyem? tekintve hogy ket slot van, es mindketto foglalt.
8centis rendszerhutot vettem te mesuge. fel is raktam a haz hatuljara. mar ez is erezheto, kb 3-4 fokkal kevesebbek vannak. igaz most a szoba is huvosebb kicsit. meglassuk.
ha fagyogatnak a jatekaim, az a huzas miatt van? pedig a vidikartya alapon porog, a proci meg csak 2300ig van huzva. 2000rol.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2006. June 22. - 13:25
iLjicS: http://www.snapfiles...-801-473440.php
itt van a file C:\Documents and Settings\usernev\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\i2wzayto.default\bookmark.htm
Ha felulirodott az szivas. Akkor lementel a hegyrol feknelkul
Felülíródott.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2006. June 22. - 13:12
hát mi a rák? jöhet privátba is, ha nem titkos.Ez nem olyan amit meg lehet így találni.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2006. June 22. - 12:15
Haveromnak a tapventijet ugy erzekelte rossz, mert annyira alacsony forudulaton forgott. Sipolt a gep es leallt aztan meg nem indult el egy ideig
iLjicS: http://www.snapfiles...-801-473440.php
itt van a file C:\Documents and Settings\usernev\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\i2wzayto.default\bookmark.htm
Ha felulirodott az szivas. Akkor lementel a hegyrol feknelkul
Posted 2006. June 22. - 12:13
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2006. June 22. - 11:33
Posted 2006. June 22. - 11:32
iljicS: En ezert hasznalom a sajat progimat erre
DE ha a mozilla is file-okban tarolja a konyvjelzoket mint az IE akkor egy undelete progival visszahozhatod oket (neha erdemes ezeket lementeni, vagy ahogy ajanlottak backup progit hasznalni erre. Sajnos)
Közben rájöttem, hogy volt 1 pótolhatatlan bookmark-om amit valahogy mindenképpen vissza kéne szereznem vagy gáz van.
Mer' egy állat vagyok !
Posted 2006. June 22. - 11:32
Posted 2006. June 22. - 11:20
Posted 2006. June 22. - 11:04
Posted 2006. June 22. - 11:02
Ha elcsuszik a hang akkor az audio savoknal a savon jobb gombra bejon egy menu abban valaszd az interleaving-et es ott pedig told el a hangsavot a megfelelo iranyba (negativ elore, pozitiv vege fele tolja) . Ez milisec-es ertek tehat 1000ms=1masodperc
Nekem is Hynix modulok vannak a Kingstone ramjaimon es meg kell mondjam igen jol teljesitenek a 3CAS ellenere
iljicS: En ezert hasznalom a sajat progimat erre
DE ha a mozilla is file-okban tarolja a konyvjelzoket mint az IE akkor egy undelete progival visszahozhatod oket (neha erdemes ezeket lementeni, vagy ahogy ajanlottak backup progit hasznalni erre. Sajnos)
nkarcsi: Nem vagyok biztos benne 100%, hogy ez a hiba, de szerintem tulmelegedett a tapod , vagy tul alacsony a fordulatszama valamelyik ventinek es ezert nem engedi elinditani a gepet a bios. Persze lehet mas hardware-es hiba is.
Posted 2006. June 22. - 09:49
Everest-t leszed (Google), HDD-nél megnézed a SMART-ot. Lesz olyan, hogy Reallocated Sector Count. Ha ez folyamatosan növekszik akkor a winyó napokon belül meghal.
Van még a Maxtor-nak is tool-ja ilyenre, PowerMAX vagy mi, Maxtor honlapján nézz utána.
Köszi!
Lecsekkoltam.
Érdekes, ugyanis egy 0 van ott....
mindenesetre megprobálok egy win ujra huuzást igy 1.5 év után
remélem segiit... mert ez igy nem állapot...
win key-t telepiités után hogy lehet átirni?
vmerre a regisztrácios adatbázisban?
mod: keychanger.exe ? .. ok
Egy nap 24 óra, egy tálcán 24 sör...EZ NEM LEHET VÉLETLEN!
Posted 2006. June 22. - 09:39
Posted 2006. June 22. - 09:31
Posted 2006. June 22. - 09:28
Mer' egy állat vagyok !
Posted 2006. June 22. - 02:01
mohaa mittomen, Bia is fagy. bar most megjott a kingston, de gagyi csip van rajta. hynix. mindengy, ramturbo szerint 800korul marad a gigabol. az eleg nem?
meg vettem valami hutot is hogy ne forrjon mar fel szegeny gep. alu hazas buzi kek ledes egesz jo. 15decibel, 9 font, ez volt a leghalkabb olcsoventi.
meg jon egy ilyen is remelem holnap holnaputan ideer.
Vantec Vortex.
aki nem tudna napos delutanokon 60-65fokot produkal a sata WDC-m, es azert.
edit
valaki nemetes [rob pl] olvassa el ezt, es mondja meg nekem, hogy mire figyeljek oda mikor belekalapalom a hazba. koszomszepen.
hinyx nem gagyi te idióta a kékbordás geil-eden ugyanolyan hinyx van vagy hasonló, csak kicsit jobban válogatott d43
kapsz még mellé egy infineont is, lesz másfél giga.
milyen hûtõt vettél? winchetserhûtõt? akkor minek a doboz? szerintem csak egy elsõ házventi kellett volna összesen....
vortex beszerelés: mindent a képek alapján csinálj