Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Please log in to reply
13653 replies to this topic

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Ami elfüstölt az ugye AGP-s és/vagy Inno3D volt ?

gigabyte silentpipe. de igen, agp-s. lehet, hogy a hsi miatt, de lehet, hogy nem.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Ami elfüstölt az ugye AGP-s és/vagy Inno3D volt ?

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

"és most ne beszéljünk a hulladék hûtéses 6600gt-krõl pölö."

Miva`???

Az en 6600GT -m passziv. Akkor hulladek a hutese? :)

Az alaplapnak kene tudnia merni a hofokokat?
Mivel tudom megjeleniteni a proci, vga, ramok, vinyo aktualis homersekletet szoftveresen?

láttam elfüstölt 6600gt-t. mindenképpen jobban jártál volna egy k*rva 7600gs-el, de pár ezren spórolsz :mybad:
everest jóság, de sok memót leköt.
speedfan/atitool megy nálam.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts
A WD-nel egyebkent az optimalis tartomany 55 fokig van. Tehat nemart vigyazni.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

a videokartya 55 fokossaga es a vga ramok szinten 58-60 -ja az rendben van? gondolom nincs.

Szeritnem tök rendben van. viszont a winyó tényleg fura hogy miért ennyi. Ha megfogod akkor tényleg ilyen meleg, nemcsak félremér a szenzor ?

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

vendég_nhunor_*

vendég_nhunor_*
  • vendég
Mobilon a csengõhang kiterjesztése: *.nrt (Nokia Ringing Tune)
illetve a mid

ezez csak prünytögések; vagy norm. zenét is le tudnak játszani ha átkódolom a zenét ?

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Everest Home Edition (megszûnt ingyenesnek lenni):
http://oldversion.co...p?n=everesthome
"In idem flumen bis non descendimus"

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
"és most ne beszéljünk a hulladék hûtéses 6600gt-krõl pölö."

Miva`???

Az en 6600GT -m passziv. Akkor hulladek a hutese? :)

Az alaplapnak kene tudnia merni a hofokokat?
Mivel tudom megjeleniteni a proci, vga, ramok, vinyo aktualis homersekletet szoftveresen?
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
winchesternek sok az 50 feletti fok, 30pár az egészséges.
tam az jó, amit irtam, az a nagy ventis noiseblocker.
nálam videokártya 54 fokos idle, és 70 körül van terhelve, de x1900xt/xtx tulajoknak gyári hûtéssel 90 fok sem ritka. és most ne beszéljünk a hulladék hûtéses 6600gt-krõl pölö.
tam amugy btw vettem neked egy ilyet:

Feltöltött kép

csak a hûtõt, kártyát nem :D de ez a ramokat is jobban fogja hûteni.

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 posts
Tamaska,minden relatív. Sztem ez egy jó üzemhõm. A laptop is kb ennyin van. Egy passive hûtéses vidkari manapság meg simán 70fölött van,de az már nem egészséges, a tuningolt/overclockolt cuccokról meg jobb nem is beszélni... Bár vannak, akik folyékony nitrogént vetnek be;)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
kene valami expert a gepemhez. Jorci, ha lekkozelebb Londonba repulsz, enm ugrasz be hozzam? tok pojenos lene. valakinek meg kene szagerteni a gepemet, eddig meg csak en meg en nyultam hozza, es az ugye khm...

szal igen, meleg, 58-60 fok atlagban. most rendszerhutovel 57-59. vagy ilyesmi. es csak ket vinyo van, koztuk 2 vinyonyi hely, es a masik 38 fokos. :P

es zsir uj.

a videokartya 55 fokossaga es a vga ramok szinten 58-60 -ja az rendben van? gondolom nincs.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 posts

Kivan a f*szom az egésszel.

Ezt muszáj:
"think different" :D

Amúgy remélem nem azért van a probléma, mert a mac nem támogatja az adott márkát, amit használni szeretnél (van vmi lista emlékeim szerint, arról, hogy mit hajlandó elfogadni a mac). A www.beszeljukmac.com talán segítséget nyújthat, itt mac fanok segítik egymást.
És Jézus szóla hozzájuk: - Mondjátok, ki vagyok én?
És õk felelék: - Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk.
És Jézus ismét szóla: - Mi???

regent

regent

vendég

• fórumtag
  • 233 posts

Elõször is amikor nyomtatót akarsz adni a Mac-es géphez, akkor más driver kell hozzá, amit a Win-nel is tudatnod kell, tehát a server-ként üzemelõ windowsnak meg kell adni milyen drivert küldjön a Mac-nek amikoa a shared nyomtatót akarod rajta telepíteni.

Vagy, be kell rakni egy printservert.

Meg eszembe jutott még valami.
Az elöözöö nyomtatót is én állítottam be ugyanez volt a felállás, csak a nyomtató volt más. Akkor nem kellett semmit csinálnom, a mac felismerte, hogy itt egy win a közelben, látta hogy van rajta egy nyomtató, gond nélkül felvette a nyomtatók közé, és gond nélkül nyomtatott is.
Most meg nem is látja az új nyomtatót.

De hogy cifrább legyen: Ugyanolyan(bár fizikailag másikak) mac/win/nyomtató csoportosulás. Itt a mac látja a nyomtatót, de hülyeségeket nyomtat. (nyomtat egy sor settingst aztán üres oldalak amíg ki nem fogy a papír).
Itt a mac megismeri a nyomtatót, de csak mint Postscript printer hajlandó nyomtatni rá.
Sööt, mikor fizikailag a mac-re dugtam rá a nyomit, azaz nem kellett hálózaton keresgélni, akkor megismerte a ynomtatót, ámde nem volt hajlandó egy árva oldalt sem nyomtatni.
Na erre varjatok gombot.
Kivan a f*szom az egésszel.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

És ezt így hogy? Angliában hûvös van, nem? Vagy a kemence mellett van a gép? :)

pirospassz.
egy csomó dolog nem tiszta a gépével kapcsolatban...

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
És ezt így hogy? Angliában hûvös van, nem? Vagy a kemence mellett van a gép? :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Oszt mér kell azt hûteni? :) Nekem még a forrófejû Maxtor is csak 32 fokos, pedig egymás fölött van 4 vinyó.

az övé meg 50-60 közt. szóval azért.
tam: a 12 fontos noiseblocker jó lesz.

regent

regent

vendég

• fórumtag
  • 233 posts

Elõször is amikor nyomtatót akarsz adni a Mac-es géphez, akkor más driver kell hozzá, amit a Win-nel is tudatnod kell, tehát a server-ként üzemelõ windowsnak meg kell adni milyen drivert küldjön a Mac-nek amikoa a shared nyomtatót akarod rajta telepíteni.

Vagy, be kell rakni egy printservert.

Na jó, de hol mondjam meg ezt neki?

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Oszt mér kell azt hûteni? :) Nekem még a forrófejû Maxtor is csak 32 fokos, pedig egymás fölött van 4 vinyó.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nah

overclockersek kifogytak vantec vortexbol, szal alternativ megoldas kell, melyiket szeressem?

http://www.tekheads.co.uk/s/department?department=49
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Mistral problema megoldva hala VV kolleganak. Ezer koszonet mindenert ( a gyors hazhozszallitasert es a DVI - Analog atalakitoert :)
Istenkiraly ez az eger :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!