gigabyte silentpipe. de igen, agp-s. lehet, hogy a hsi miatt, de lehet, hogy nem.Ami elfüstölt az ugye AGP-s és/vagy Inno3D volt ?
Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Írta 2006. július 07. - 00:55
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. július 07. - 00:54
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2006. július 07. - 00:47
láttam elfüstölt 6600gt-t. mindenképpen jobban jártál volna egy k*rva 7600gs-el, de pár ezren spórolsz :mybad:"és most ne beszéljünk a hulladék hûtéses 6600gt-krõl pölö."
Miva`???
Az en 6600GT -m passziv. Akkor hulladek a hutese?
Az alaplapnak kene tudnia merni a hofokokat?
Mivel tudom megjeleniteni a proci, vga, ramok, vinyo aktualis homersekletet szoftveresen?
everest jóság, de sok memót leköt.
speedfan/atitool megy nálam.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. július 06. - 23:26
Írta 2006. július 06. - 23:04
a videokartya 55 fokossaga es a vga ramok szinten 58-60 -ja az rendben van? gondolom nincs.
Szeritnem tök rendben van. viszont a winyó tényleg fura hogy miért ennyi. Ha megfogod akkor tényleg ilyen meleg, nemcsak félremér a szenzor ?
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
vendég_nhunor_*
Írta 2006. július 06. - 22:32
illetve a mid
ezez csak prünytögések; vagy norm. zenét is le tudnak játszani ha átkódolom a zenét ?
Írta 2006. július 06. - 21:14
Írta 2006. július 06. - 21:05
Miva`???
Az en 6600GT -m passziv. Akkor hulladek a hutese?
Az alaplapnak kene tudnia merni a hofokokat?
Mivel tudom megjeleniteni a proci, vga, ramok, vinyo aktualis homersekletet szoftveresen?
I`m as fast as nobody!
Írta 2006. július 06. - 20:48
tam az jó, amit irtam, az a nagy ventis noiseblocker.
nálam videokártya 54 fokos idle, és 70 körül van terhelve, de x1900xt/xtx tulajoknak gyári hûtéssel 90 fok sem ritka. és most ne beszéljünk a hulladék hûtéses 6600gt-krõl pölö.
tam amugy btw vettem neked egy ilyet:
csak a hûtõt, kártyát nem de ez a ramokat is jobban fogja hûteni.
Írta 2006. július 06. - 20:11
Írta 2006. július 06. - 20:07
szal igen, meleg, 58-60 fok atlagban. most rendszerhutovel 57-59. vagy ilyesmi. es csak ket vinyo van, koztuk 2 vinyonyi hely, es a masik 38 fokos.
es zsir uj.
a videokartya 55 fokossaga es a vga ramok szinten 58-60 -ja az rendben van? gondolom nincs.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. július 06. - 19:48
Ezt muszáj:Kivan a f*szom az egésszel.
"think different"
Amúgy remélem nem azért van a probléma, mert a mac nem támogatja az adott márkát, amit használni szeretnél (van vmi lista emlékeim szerint, arról, hogy mit hajlandó elfogadni a mac). A www.beszeljukmac.com talán segítséget nyújthat, itt mac fanok segítik egymást.
És õk felelék: - Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk.
És Jézus ismét szóla: - Mi???
Írta 2006. július 06. - 18:28
Elõször is amikor nyomtatót akarsz adni a Mac-es géphez, akkor más driver kell hozzá, amit a Win-nel is tudatnod kell, tehát a server-ként üzemelõ windowsnak meg kell adni milyen drivert küldjön a Mac-nek amikoa a shared nyomtatót akarod rajta telepíteni.
Vagy, be kell rakni egy printservert.
Meg eszembe jutott még valami.
Az elöözöö nyomtatót is én állítottam be ugyanez volt a felállás, csak a nyomtató volt más. Akkor nem kellett semmit csinálnom, a mac felismerte, hogy itt egy win a közelben, látta hogy van rajta egy nyomtató, gond nélkül felvette a nyomtatók közé, és gond nélkül nyomtatott is.
Most meg nem is látja az új nyomtatót.
De hogy cifrább legyen: Ugyanolyan(bár fizikailag másikak) mac/win/nyomtató csoportosulás. Itt a mac látja a nyomtatót, de hülyeségeket nyomtat. (nyomtat egy sor settingst aztán üres oldalak amíg ki nem fogy a papír).
Itt a mac megismeri a nyomtatót, de csak mint Postscript printer hajlandó nyomtatni rá.
Sööt, mikor fizikailag a mac-re dugtam rá a nyomit, azaz nem kellett hálózaton keresgélni, akkor megismerte a ynomtatót, ámde nem volt hajlandó egy árva oldalt sem nyomtatni.
Na erre varjatok gombot.
Kivan a f*szom az egésszel.
Írta 2006. július 06. - 17:40
pirospassz.És ezt így hogy? Angliában hûvös van, nem? Vagy a kemence mellett van a gép?
egy csomó dolog nem tiszta a gépével kapcsolatban...
Írta 2006. július 06. - 17:37
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2006. július 06. - 16:49
az övé meg 50-60 közt. szóval azért.Oszt mér kell azt hûteni? Nekem még a forrófejû Maxtor is csak 32 fokos, pedig egymás fölött van 4 vinyó.
tam: a 12 fontos noiseblocker jó lesz.
Írta 2006. július 06. - 16:27
Elõször is amikor nyomtatót akarsz adni a Mac-es géphez, akkor más driver kell hozzá, amit a Win-nel is tudatnod kell, tehát a server-ként üzemelõ windowsnak meg kell adni milyen drivert küldjön a Mac-nek amikoa a shared nyomtatót akarod rajta telepíteni.
Vagy, be kell rakni egy printservert.
Na jó, de hol mondjam meg ezt neki?
Írta 2006. július 06. - 15:57
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2006. július 06. - 15:46
overclockersek kifogytak vantec vortexbol, szal alternativ megoldas kell, melyiket szeressem?
http://www.tekheads.co.uk/s/department?department=49
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. július 06. - 13:20
Istenkiraly ez az eger
I`m as fast as nobody!