Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
talan mar van, csak meg nem aruljak mert minek? az csak jo ha kesik az uj winfos, mert vele kesik az uj dx is, es legalabb nem jonnek ki rohamleptekben fejlesztett bugoktol hemzsego dx10es kartyak. szerintem.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Még DX10-es VGA sincs...

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
DX10-ig mindenképpen kivárok Conroe-ra váltás elõtt. (Öcsém megint örülni fog a gépnek. :D)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
conroe akkor is büntet, ha ez az indexes cikk nem is tökéletes. (ismerem aki csinálta :D)
csak drága. egy rendes 975-ös lap amiben megy a tuning legalább 50k, a legolcsóbb normális alternativa (i965 chipset) abit ab9pro 30+sarc.
plusz akinek eddig nem volt, annak ddr2 ramok vásárlása.....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Tudtommal a "reformok" keretén belül megszünt a Sulinet Expressz is.

Jól tudod, de csak évvégétõl, idén még lehet rá venni és az adókedvezmény is jár rá. Legalábbis komplett gépre és notebook-ra.. De ha év közben törölték el, akkor javítsatok ki!

Edit: jja, most látom, hogy szike is írt..

Sulinet Express: még nem, van egy hónapod, de szerintem kár vele veszõdni.

Miért kár vele veszõdni? Ha van egy jónak látszó konfig (nem tudom, hogy van-e), akkor a feltupírozott árt is beleszámolva és a 120-as maximumot nézve is olcsóbban jön ki, mintha az áfát visszaigényelve cégként én rakom össze..
Vagy arra gondolsz, hogy nincs benne egyáltalán olyan konfig, ami megfelelne? Mi a gond velük?

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás

Szerintem egyszeruen olyan (teszt) progikat fognak hasznalni amik felimserik es kihasznaljak a tobbprocesszoros rendszert, ha ugyan mar most nem ezt teszik.

Nos, a cikket olvasva nem ez derül ki a dologból. Ezek a tesztek így csak a gamereknek érdekes, de az alaplap pontos megnevezése és memória pontos megnevezése hílyán még azoknak is csak rizsa így. Nem tudom, lehet hogy csak engem szokott kiakasztani mindig amikor ilyet olvasok?

Sulinet Express: még nem, van egy hónapod, de szerintem kár vele veszõdni.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Jja, még egy dolog jutott eszembe, akár sulinetben is vehetnének valamit. Ott 120-ból visszajönne 60 és akkor maradna monitorra is elég.Talán picit jobbat lehet úgy venni.. Ötlet?

Tudtommal a "reformok" keretén belül megszünt a Sulinet Expressz is.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
Szerintem egyszeruen olyan (teszt) progikat fognak hasznalni amik felimserik es kihasznaljak a tobbprocesszoros rendszert, ha ugyan mar most nem ezt teszik.

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás

http://index.hu/tech...er/mtrbs060718/

Kíváncsi vagyok, hogy azok, akik a teszteket írják és csinálják, mikor tanulják meg hogy hogyan kell többmagos processzorokat tesztelni.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Nos, akkor, ha építve lesz, akkor marad ez a márka.. A chipset még kérdéses, jó lenne egy alaplapi vga, mert netezéshez teljesen felesleges egy kártya..

Használtat nem hiszem, hogy vennének..

Jja, még egy dolog jutott eszembe, akár sulinetben is vehetnének valamit. Ott 120-ból visszajönne 60 és akkor maradna monitorra is elég.Talán picit jobbat lehet úgy venni.. Ötlet?

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
http://index.hu/tech...er/mtrbs060718/

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás
Felejtsd el azt hogy gyorsan tönkremennek, nekem volt olyan ami 100 % CPU hasznalat mellett ment hónapokig és alapjáraton évekig elpötyögött. Mégsem ment még tönkre. Hidd el, nagyon jók, nekem több is van. És ha azt tervezed, akkor használtan sem gáz.
Nekem amúgy lehet hogy volna egy, de monitor nélkül tudom csak adni. Azt viszont mindenképpen újat érdemes venni, mert nem drága és ha jót veszel, akkor az még 10 évig kiszolgál.

RoDaNi

RoDaNi

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás
És vmi jo kis használt gép?megbiizható embertõl?
vagy ez számításba se jöhet?

Egy nap 24 óra, egy tálcán 24 sör...EZ NEM LEHET VÉLETLEN!

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Ilyet nem lehet tényként kijelenteni, max. volt belõle olyan darab amivel ez történt.

Mer' egy állat vagyok !

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Köszi a válaszokat!

Mitõl korcs a 945/946? Az elmúlt egy évben szinte semmi idõm nem volt magam "képezni".. :(

Asrock-ról a prohardveren írták, hogy 2-3 éven belül megadja magát, kondik kiszáradnak.. Ebben az esetben kár nagyon elõre gondolkodni..

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
megerõsíteni tudom: nem egy tuning állat lapok, de betonstabil.
nagyon sok irodai gépbe kerül manapság itthon asrock lap.
ha nagyon akar fejleszteni (bár felesleges, irodai alkalmazáshoz egy 1000-res tua cerka is jó, 2*256 mega sd rammal) akkor vesz 775-ös lapot, ami conroe-ready. bruttó 20 alat megvan az is asrock-ból, csak nem 975/965-ös chipsettel, hanem pölö ilyen korcs 945/946-ossal.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás
ASRock = As hard As Rock :)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Asrock az ASUS leányvállalata, szerintem megbízhatóak.

Mer' egy állat vagyok !

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás

Hali!

Megkeresett egy ismerõsöm, hogy szeretne egy low-budget gépet, elsõsorban internetezésre, letöltésre, de a tovább fejleszthetõség lehetõségével.. Olyan árat szabott meg (bruttó 100 monitorral :scared:), ami miatt számomra ismeretlen, olcsóbb alaplapokhoz kellene nyúlni..

Az a*ua-nál nézegettem és láttam asrock alaplapokat. Mennyire megbízhatóak? i865G, i865GV, ATI X200 chipset-eket néztem.. De nem hiszem, hogy ragaszkodna az intelhez, szóval lehetne akár amd is.. Tipp valami stabil, alaplap-proci pároshoz?

ASRock mehet, nagyon stabilak, megbízhatóak, jó támogatás és az árukhoz képest sokat tudnak. Próbálkozz celeron D -vel , olyasmik mint a Tualatin procok. Eléggé stabilak és a sima Celeronokhoz képest sokkal jobbak. AMD csak netezésre meg irodai alkalmazásokra kár lenne. Monitor pedig hagyományos CRT legyen, az nem drága és a képe is jó.

100-ból bõven lehet gépet építeni kompletten.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Hali!

Megkeresett egy ismerõsöm, hogy szeretne egy low-budget gépet, elsõsorban internetezésre, letöltésre, de a tovább fejleszthetõség lehetõségével.. Olyan árat szabott meg (bruttó 100 monitorral :scared:), ami miatt számomra ismeretlen, olcsóbb alaplapokhoz kellene nyúlni..

Az a*ua-nál nézegettem és láttam asrock alaplapokat. Mennyire megbízhatóak? i865G, i865GV, ATI X200 chipset-eket néztem.. De nem hiszem, hogy ragaszkodna az intelhez, szóval lehetne akár amd is.. Tipp valami stabil, alaplap-proci pároshoz?