Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
Biztos valami "csillagero remalom" volt ami megbirizgalta a drivereid :)
Vagy csak kontaktos az adat/tap kabel.

Babooo

Babooo

vendég

• fórumtag
  • 83 hozzászólás
Nemtom, de rendszervisszaállítás egyszer már segített ebben. :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
az mitol van, hogy egyik naprol a masikra eltuntek az intezobol is meg a kommanderbol is az otpikai meghajtoim?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
athlonra spire whisperrock vagy spire falconrock.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
Ok. Szóval csere lehetséges. Jól emlékezem, 4.700 vót egy éve vettem, AMD athlonon van nem akarom, hogy elégjen az drágább lenne, ugyhogy sajnos nézhetek másikat.
Köszi mindenkinek!
Sei, soku Si.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
egy ugyanolyan, vagy nagyon hasonló procihûtõ durván ezeröt (feltételezem az oem cuccot) egy komolyabb procihûtõ meg 5-6 ezer.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Babooo

Babooo

vendég

• fórumtag
  • 83 hozzászólás

Ma vettem észre, hogy a procim hûtöventillátora randomszerûen kerreg? Ez adhat okot a cserére vagy "csak" koszos lehet?

Próbáld meg leszedni a rajta lévõ levonót (alul), szedd ki a kupakot, nyomj bele két csepp olajat, kupak vissza. Elõtte a port szedd le róla.
Cpu ventivel nem nagyon jó játszadozni, csere lenne a legjobb egyébként.

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
Ma vettem észre, hogy a procim hûtöventillátora randomszerûen kerreg? Ez adhat okot a cserére vagy "csak" koszos lehet?
Sei, soku Si.

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás

ha csinálok egy másolásvédett dvdt, és vki kikerüli a védelmet és lecopyzza, megtudom azt utólag én valahogy?

Nem nagyon, max ha warez-t bongeszel.
A software-be szoktak tenni a vedelmet hogy figyelje legalis cd-rol megy-e. A software netkapcsolat eseten jelentest kuldhet emailre (ala MS :D ) De ha ezt a nagy jatekgyartoknak se sikerult kikuszobolni neked se lesz konnyu...
A legjobb vedelem a passwordos USB kulcs ,azt sokszor meg a tulajdonosa se tudja kinyitni mert elfelejti a kodot stb. :D

Szerintetek miért lehet az, ha a gépem úgy 5 percig idle, akkor elmegy a net és ip renew kell?

Ket dolog lehet. A gep, vagy valamelyik halozati eszkozod power managementje lekapcsolja azt, vagy a routerben levo beallithato idokapcsolo bontja a vonalat.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Szerintetek miért lehet az, ha a gépem úgy 5 percig idle, akkor elmegy a net és ip renew kell?

Aktuális civil

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás
Nem tudod atombiztosan levédeni, mert aki kicsit is vágja a témát, az lazán tudja másolni. És nem fogod megtudni.

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
sztem kb akkor, amikor kézhezkapod a másolatot. mert ugye a másolásvédett cuccok általában csak olvashatók, ergo nem fog semmi ráírni semmit pluszban.
When the day is through, all I want to do is slow down...

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
ha csinálok egy másolásvédett dvdt, és vki kikerüli a védelmet és lecopyzza, megtudom azt utólag én valahogy?

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás
Van nekem egy IBM Thinkpad 560as laptopom, aminek meghhalt az akksija... Nincs valakinek esetleg, vagy valami ismerõsének, ugyanilyen hibás laptopja, amiben jó az akksi? Új ára az akksinak 26ezer körül van, az egész laptop meg ér kb 15ezer forintot.
Vagy ha esetleg valakinek kell a laptop baráti áron, akkor elviheti, aki akksi nélkül is elhasználja :) 1gigás vinyo, asszem 233MHz (P1) 40mega ram, 2xPCMCIA, Com port, külsõ floppy, 12,1" tft, 800*600 16bit, Xircom modem, Stereo hangszóró. 3centi vastag, 2 kilo
Feltöltött képFeltöltött kép

[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
inkább nod32 :)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
na meglett ma az oka a kékhalálnak: a kékhalál egy bizonyos bdrsvr.sys (vagy vmi ilyesmi nevû) állományra hivatkozik. utánanéztem googleel, ez a BitDefendernek az állománya. mondom király, akkor uninstall, aztán rakok fel kasperskyt. uninstall közben, akkor, amikor már ez a bizonyos file nem volt fent a gépen, kifagyott,u gyanerre a filera hivatkozva. na itt jött a képbe a total commander: 1 óra alatt nagy nehezen letörölte az egész mappáját, aminek a teljes mérete mindössze 26 mega volt, tehát valami nagyon bekutyult...aztán kasperskyvel boot scan, volt vagy 3 vírus a gépen (egy nap alatt szedtem ezeket be, mikor lassan 6 éve hogy nem volt vírusom), leírt, mükõdik a gép klasszul.

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
Az nem jelent semmit hogy nem fut semmi.
Pl ha elinditod az XP-t, nem fut semmi es taskbarban sincs futo program csak az ora, de a halozati kapcsolat aktiv, akkor is folyamatosan megy a lekerdezgetes. Plane ha mindenfele monitorozo progid van, mint pl spyszuro.
Ha kikapcsolod a netet akkor lesz csak szinte alaphelyzetben az OS. Persze ilyenkor is vannak hatterfolyamatok, de ez mar nem erzekelheto felhasznaloilag, foleg a mai processzorok mellett.

Nehez megmondani mi lehet.
Ha a hibauzenet utal a hibara akkor valami drv-t programot felraktal amit nem szeret a win, esetleg osszeakad valamivel. Az is lehet hogy azokkal amiket felsoroltal.
Vagy elindulhat program is amirol te nem tudsz (spy:) ).
Ez a hiba olyasminek tunik mintha valami eszkozkezelod/programod befagyott volna, es a win ezert megszakitotta a folyamatat (eltavolitotta a rambol, mivel erzekelte hogy behalt) . Csak aztan az lehetett a baj hogy alacsonyszintu volt a driver es visszahatott az egesz win mukodesere.
Eloszor chkdsk-el nezd meg filerendszert azert.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Az miért van, hogy mikor hazajöttem, a gépem kékhalállal fogadott. restart, kaja, jövök fel, megint kékhalál, a hibaüzenet: driver unloaded without cancelling pending operation....(nem kérem a lefordítást, tuom mit jelent)...de ez miért van, ha mindkét esetben csak a sima windowsom ment, tehát semmi game, semmi, csak msn, virus és spywareszürö, semmi más..na ez miért van?

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Mondtam én, hogy van?

Még DX10-es VGA sincs...

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Az aktuálisan új windows-ra jellemzõbb a bugosság mint egy hardverre, viszont minnél késõbb, annál jobb, a mostani játékok zöme még a DX9c szintet se éri el, fölösleges lenne a 10-es.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.